Bence az daha ekleyebilersen POLO 1.2 'de bakabilirsin derim. Gayet iyi bir araç kullandığım kadarıyla. Sürekli kullanıcı arkadaşlar varsa fikir verebilirler.
Printable View
Bence az daha ekleyebilersen POLO 1.2 'de bakabilirsin derim. Gayet iyi bir araç kullandığım kadarıyla. Sürekli kullanıcı arkadaşlar varsa fikir verebilirler.
Dizeller için önerilen km ler var hani atıyorum yılda 20bini geçmiyosan gerek yok gibi, eğer o km leri geçiyosanız o paraya punto dizel palio dizel bakabilirsiniz. Benzin diyosanız eğer illa, fiat panda güzeldir bence de. Aynı değerler 1.6lpg li bi astra vs de yakalanır mı bilmiyorum ama o da bakılabilir
Dizel olarak dediğim gibi bi corsa baktım bide 207 :)
5664 benim sayemde zengin oldu anasını satayım :D
hangisine el atsam ya agır hasar var ya 8000 bin hasar vs :) soğudum yani dizelden şimdilik
1.2 lere bakıyorum 30.000 bin ve 50.000 arası bende bi 20 bin yapsam idealdir :)
rakamında düşük değilmiş hiç niye bulamayasınki dizel araba skoda fabia 1.4tdi, pug 307 1.4hdi, citroen c3 1.4hdi, punto dizel , fiesta dizel bulursun bunların temizini.
şöyle bir 1.4tdi polo da olabilir bence modeli biraz düşük demezseniz. ekonomik arabadır gidişi de aşırı hantal değildir. bir kaç gün kullanmışlığım vardır :) Volkswagen Polo 1.4 TDi Trendline 2004 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 93536159
clionun 1.2 turbo olanı var tr de birkaç tane denk gelirse bence alınıp binilecek araba , sahibindende oluyor arada takip etmek lazım .
107 dizel satıyım sana, 127 de depo doluyor sonra bitmiyor :)
kişisel fikrimdir ufak hacimli motora nispeten karşıyım :)
bna çok daha tehlikeli geliyo küçük hacimli motorlar
ben picanto 1.1 kullanıyorum uzun yolda yaptım sehir içide kullandım 75hp motoru var ve oldukca seri bi arac cıkmadıgı yer görmedim klima acık 90-110km sabit hızda 100tl yakıt ile 410km yol yaptı 180 kadran var aracta hafif rampa bi yolda 170i gördü gaz kesmesem sanırım 180 görür hız zaten aramıyorum 130lara kadar gayet seri ve az yakıyor bu yeter benm için.
crx den sonra nasipse 2011 1.1 dizelini alıcam 13-14krs yakıo namussuz chiplede 100hp 200nm kadar cıkabiliyo 1000kg araca cok bile :)
1.2 tsi yada tdi olmadıktan sonra uzak dur derim :D
Bizim arkadaşta vardı Corsa D 1.2 Benzinli kullanıyodu.
Bursa da çıkamadık dediğimiz yer yoktu,gidişi de 1.2 arabaya göre iyiydi. Yine millete salça oluyoduk yani. :D Bi de onda egzos,jant falan vardı.
Aha buydu bizinki ;
http://img141.imageshack.us/img141/3740/dscf0038ce.jpg
Ben hafta içleri palio 1.2 16v kullanıyorum aşırı ekonomik heryere girip çıkıyor kesinlikle sorunsuz şehir içine çok uygun bir araç tavsiye ederim.
Kırmızı corsayı satıyorsa yazılabilirim :D
97 model Twingom 1.2 motor. Şirket araçlarımızda da 1.2 Clio var. Twingo açık ara çok çok daha iyi gidiyor Cliodan. Eğer sabırlı bir insansanız 1.2 koklamaktan da öte az yakar. Ancak biraz gaza gelip hızlı gitmeye çalıştığınız an 2.0 motordan bile fazla yakıyor. Ne yaparsanız yapın da gitmiyor.
Clio için durum bu şekilde. Palio ile Corsa karşılaştırmayın bence, Palio'nun motor gücü oldukça yüksek Corsa'ya göre yanlış hatırlamıyorsam. Palio Clio'ya göre de daha iyi gidiyor.