arkadaşımda var 1.2 corsa hem gitmiyor... hemde iyi yakıyor...
Printable View
arkadaşımda var 1.2 corsa hem gitmiyor... hemde iyi yakıyor...
1.2 cliomuz var benzinli 2005 model 40 bin kmde . gidişi benim hosuma gidiyor . lpg takılmadıgı sürece yokuslardada skıntı yaratacagını sanmıyorum . kmde 250 kurs yakıyor .
2006 palio 1.3 multijet dynamic var motoruna göre gidişi fena değil güzel diyebiliriz yakıt konusunda da çok iyi parça fiyatlarıda diğerlerine göre ucuz bence düşünülebilir diğer yandan clio veya corsa da olabilir bu arada corsayla palionun motoru aynı diye biliyorum 1.3lerde
fabialar var 1.2 16v olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ve tipide güzel duruyor iç mekanına bakmıştım konsol olsun ibre olsun hoş
arkadasımda 1.2 clio 2005 var nedenını bılmıyorum ama araç clio 1.6 16v ile 2. vitese kadar kafa kafaya gidiyo ama yakıtı cok fazla.
Yaklaşık 4 senedir 2004 model corsa c kullanıyorum. Triptonik viteslisini. Araç tek başına kullandığında gayet makul derecede götürüyor seni. Yanına 1 yolcu daha gelsin bayılıyor resmen. Sürmek iskenceye dönüsüyor. Kronik sorunu ön amortisorleri patlar sık sık ve önü yere yatar. fren mesafen uzar. Bizim araç benzinli ve hep benzinde bindik şehir içi 35 krş felan yakıyor ve yaktığına göre de gitmiyor. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmem. Corsa için şehir içinde özellikli 1.4 ünü hatta mümkünse manuelini almanı tavsiye ediyorum. 1.2 sinden uzak dur. AYaklı tabut resmen. Yol tutuşu yok. Gidiş yok. yakıtı fazla frenleri yeterli değil.
Satmayı düşünürmü acaba :)
Bende corsa c kullanmıstım.İlk posttada yazmıstım ama araba yapılıydı cok agırlasmıstı.Baskı balatası ne haldeydi bilniyorum ama maslağın dik yokuslarında cok zorlanmsıtım nerdeyse cıkamacaktı :)
Ama corsa D içinde aynısı olurmu bilmiyorum.Motorları aynımıdır değilmidir merakım o
Ozaman bizde ya 5 kişi binmeyiz yada klimayı acmayız olur biter :)
palio 1.2 16v şiddetle öneririm.Hacmine göre süper bi motoru var ve gayet ekonomik 2-3 yıldır biniyoruz :icon_tup:
1.2 araba candır ya. arkadaş palio kiralamıştı -bakımsız olmasına rağmen- 100 liralık benzinle gidip otobana çıktık, kendi çapımızda bi sahil turu yaptık izmirde seferihisar, gümüldür, özdere, tekrar izmir üstelik klima açıktı şehir içinde de takıldık ona rağmen o benzini bitirememiştik..
1.2 corsa d olan arkadasimla istanbul izmir yaptik rampanin birinde 2. Vitese kadar dusurduk araci. Ben pek isinamadim 1.2 corsaya vites oranlari da o motora biraz uzun kacmis araba gitmek istemiyordu pek. Gitmeye biraz zorlamaya kalkin iyi yakiyordu bu defa da. Bir de kilolu bir aracti yanlis hatirlamiyorsan.
Anket sonuçları çok güzel :)
Bu anketten nasıl bi sonuc cıkartmamız gerekiyor şimdi :D