User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Istanbul LPG Montaj ve Marka Önerisi

leader_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Candan Mühendisliğin merkezinde (ümraniye)'de bakım yaptırdım. Bence işlerini seri üretime almışlar. Yani ezbere iş yapıyorlar teknik çalıştıklarını düşünmüyorum. Örnek olarak motor ışığını sadece elm cihazı ile söndürüyorlar o kadar başka bir uygulama yapılmıyor. bir müddet sonra ışık tekrar yanıyor çünkü. Ancak sadece filtre değişimi yaptırılabilir onun haricinde ben tercih etmiyorum. Tabi ki diğer şubeleri hakkında bilgim yok.

Çevre Otogaz'da aracınıza en uygun kiti bile söylüyorlar. Örneğin Benim aracımda Atiker'in Safefast sistemi daha önceden Ankarada takıldı. Ancak Hyundai Getz'ler için Atiker'in Fast sistemi'nin daha verimli çalıştığı bilgisini aldım.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı leader_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Candan Mühendisliğin merkezinde (ümraniye)'de bakım yaptırdım. Bence işlerini seri üretime almışlar. Yani ezbere iş yapıyorlar teknik çalıştıklarını düşünmüyorum. Örnek olarak motor ışığını sadece elm cihazı ile söndürüyorlar o kadar başka bir uygulama yapılmıyor. bir müddet sonra ışık tekrar yanıyor çünkü. Ancak sadece filtre değişimi yaptırılabilir onun haricinde ben tercih etmiyorum. Tabi ki diğer şubeleri hakkında bilgim yok.

Çevre Otogaz'da aracınıza en uygun kiti bile söylüyorlar. Örneğin Benim aracımda Atiker'in Safefast sistemi daha önceden Ankarada takıldı. Ancak Hyundai Getz'ler için Atiker'in Fast sistemi'nin daha verimli çalıştığı bilgisini aldım.
    Arkadaş görüşsün hangisi içine sinerse orada yaptırır.

Ben taktırmadan 3-4yerle görüştüm , hepsi tamam hallederiz problem olmaz vs havasındaydı.Sorularıma cevap veren tek yer burası olduğu için tercih ettim.Tabi diğer şubeyi bilemiyorum ama benim orada olduğum dönemde gelen müşterileri şu kiti takarsanız iyi olur tarzında yönlendiriyorlardı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)