o konuda pek bilgim yok dostum.. ama bence motorda kalır.
o konuda pek bilgim yok dostum.. ama bence motorda kalır.
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
[QUOTE=tdipower;6045261]ramazan egzozu yapayım senle bi sıkalım bakalım stock poloyla denemiştim zaten senin chiple ne kadar boy aldığını hesaplarız
ben dbnden bakıyorum kankaşaka bi yana Hallederiz kanka downpipe işini koşturuyorum bu hafta yaparsam inşallah .. bide seni bulmuşken sorayım intake yapsam ne olur ? kutu içi istemiyorum (:
intake baya iyi olur peki basınç ne basıyorsun yazılım sonrası?
RACE WERKS
şuan ne kadar basınçla yürüğümü bilmiyorum. Saat Vs bağlamadım. Zaten cok hardcore bi yazlım değil özgür amcayı 3 boy ciwarı geçiyorum duman vs yok ama 120 130 arası bi güçteyim
özgür amcanın arabayımı hızlandırsak napsak130 vardır senin araba
RACE WERKS
onu boşver benim intake'yi alayımda Yapımda yardım et bide coolerda bahattinlede konuştuk... bişeyler yapıcam bakalım. 160 Hp hedef hacı
turbo büyütcez polocu bi arkadaş gelecek 180hp civarı bekliyoruz gündelik sıkıntısızyardım ederim gel bigün bakalım
RACE WERKS
Teşekkür ederim cok saolun
Orijinali sökmek baya baya zor bide benim araba basik oldugundan aksa çarpıyordu bisekilde sekilde çıktı ama ne siz sorun ne ben soyliyim,uzunluk acisindanda normale göre baya uzun nerdeyse arabanın yarısına kadar geliyo bu nedenle maliyet biraz pahalı,sökme takma ve uzunluk acısından.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)