iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı subaruda guş gabut var toyotada köpek gaput. tek fark bu guş gaputluysa 2 boy gideri var toyotaya karşı..
@ozkan53 Yürü be cengaver kim tutar seni.
K.
ozkan53 Nickli Üyeden Alıntı Ne adamlar var ya banlayın şunları,aynı üretmişler farkında değiller diyor ya böyle insanlar döl israfı ya admin beyler şu mesajı ve alıntıları sılsenız ıyı olur aslında. ***** adana sıcaktır baya şimdi adamın sınırı tavan yapmasın
özkan53 seni admine şikayet ediyorum.
Hoşgeldin ozkan. Gulegule ozkan.
enough ?
konu adeta bir solukta techturkey olmuş
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı admin beyler şu mesajı ve alıntıları sılsenız ıyı olur aslında. ***** adana sıcaktır baya şimdi adamın sınırı tavan yapmasın aynen adam conta yakmasa
schumi dr.46 iron tyson frank ' the chemist ' zane
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı subaruda guş gabut var toyotada köpek gaput. tek fark bu işte benim beklediğim cevap buydu! helal sana olayı kapmışsın merttepe Nickli Üyeden Alıntı aynısını üretmiş mallar farkında değiller heh heh tatili gelen arkadaş bana diyemez zaten . merttepe'ye demiş. ayıp denen birşey var böyle laflar yakışmıyor hiçbirimize.
-- her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
BORKED
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
verilmiş.....
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
reno traffic opel vivaro
bi nevi fiat doblo opel combo
aga eto bitmiş bunlar ortak üretimle olayı bitirmiş bitmiş bunlar
Tugral Nickli Üyeden Alıntı merttepe den basın açıklaması bekleniyor geldikleri gibi giderler gitmiş zaten
ozkan53 Nickli Üyeden Alıntı Ne adamlar var ya banlayın şunları,aynı üretmişler farkında değiller diyor ya böyle insanlar döl israfı ya göç etmek için doğdular
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları