Pompalı tüfek hakkında bilgi

Thread: Pompalı tüfek hakkında bilgi

1. Maxiboost's Avatar

Maxiboost said:

Pompalı tüfek hakkında bilgi

Arkadaşlar eve pompalı tüfek almak istiyoruz. Kısa namlulu birşeyler olsun hem teknede acil durumlarda rahatlıkla kullanabilelim aynı zamanda av vs gibi bir aksiyon olursa yanımıza alalım istiyorum. Fiyat olarak fazla uçmayı düşünmüyorum. Remington 870 marine modelini tavsiye ediyorlar sanırım. Bu işten anlayan kullanmış olanlar hangi markaları tavsiye ederler? bir de türk markaların durumu nedir sarsılmaz falan? tavsiyeleri bekliyorum

2. gfb01's Avatar

gfb01 said:
    Sarsilmaz huglu bunlar guzeldir pompali yerine 8 otomatik alabilirsin ruhsatla fln 500 600 e guzel tufek alirsin

3. mevlut-S's Avatar

mevlut-S said:
    bizde yanlış hatırlamiyorsam 95 yapımı üzümlü magnum var halen tıkır tıkır çalışıyor ama sanırm artık üretilmıyor onlardan. Otomatik değil böyle bi kısmı ahşap filan
    Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...

4. Maxiboost's Avatar

Maxiboost said:
    Quote Originally Posted by gfb01 View Post
    Sarsilmaz huglu bunlar guzeldir pompali yerine 8 otomatik alabilirsin ruhsatla fln 500 600 e guzel tufek alirsin
    1000-2000tl arası birşey bakıyorum. Tabi alternatifleride değerlendirebilirim

5. Enes-x's Avatar

Enes-x said:
    ibooo avla,tüfekle bayağı ilgilidir görünce yazar

6. ibooo's Avatar

ibooo said:
    Kanka pompalının hiç bi mantığı yok kinetik enerjili 4+1 armsan işini görür

7. civelek's Avatar

civelek said:
    yerli ama avrupaya üretilen ucuz yollu germanica var eger adamgibi bişey dersende winchester derim ben tabi bulabilirsen

8. Maxiboost's Avatar

Maxiboost said:
    Quote Originally Posted by ibooo View Post
    Kanka pompalının hiç bi mantığı yok kinetik enerjili 4+1 armsan işini görür
    panpa güzel birşey olsun istiyorum 1000tl yerliye vereceğime 1500 1800 veririm adam gibi bir tüfek alırım daha iyi. Araştırınca yerlilere pek sıcak bakmıyor insanlar. 1500tl yi gözden çıkarttım iki ay sonra yok orası sıkıştı burası bozuldu yok namlu değiştir falan istemiyorum

9. elpadre's Avatar

elpadre said:
    moszberg mı oyle bırsey markası amerıkan ordu sılahı dıye gecıyor kısa ve uzun dıbcık olarak satılıyor 94 den bu yana kullanıyoruzz banamısın demedı tavsıye edılır
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

10. d16y4 said:
    Silah Dünyası <burdan modellere bakabılırsın çok çeşit mevcut

11. Maxiboost's Avatar

Maxiboost said:

12. civelek's Avatar

civelek said:
    36lık çatus var keleşe benziyo jarjörlü çok hafif çok kibar 15lik jarjörü bile var bi araştır derim ava savunmayada birebir

CATUS / Çatüs .410 ga / 36 cal. - YouTube videoyada bak istersen

13. ibooo's Avatar

ibooo said:
    Quote Originally Posted by Maxiboost View Post
    panpa güzel birşey olsun istiyorum 1000tl yerliye vereceğime 1500 1800 veririm adam gibi bir tüfek alırım daha iyi. Araştırınca yerlilere pek sıcak bakmıyor insanlar. 1500tl yi gözden çıkarttım iki ay sonra yok orası sıkıştı burası bozuldu yok namlu değiştir falan istemiyorum
    Ata ve arMsan 5 sene garantili ben domuz avı için benelli kullanıyorum kuş avı içinse ata combo poze iki arasinda 5 oynuyo,ithal tufekler cok pahalı sarsılmaz iflas etti ama piyasada malları var ata ve armsan yurt dışına efsane tüfek satıyolar bilgin olsun

14. ibooo's Avatar

ibooo said:
    Bu arada 1800 e yerli alabilirsin anca

15. 997TT's Avatar

997TT said:
    Mosberg guzel,yivlisini kullaniyorum.
    2000 tl niz varsa 2. El beratta yada benelli alin,rahat edin.

16. Maxiboost's Avatar

Maxiboost said:

17. ibooo's Avatar

ibooo said:
    2000-3000 araliginda browning a500 de bakabilrsin 2 yil kullandim sorunsuz 200 den fazla fişek atıyorum sezonda tek problem cıkartmadı

18. ibooo's Avatar

ibooo said:

19. senna's Avatar

senna said:
    Avda pompali kullanilmaz al otomatik rahat et maxipanpa
    körler sağırlar