Flashtan kat kat iyi al bin
Flashtan kat kat iyi al bin
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
senle takas etmek istedikleri rakam ve arabaya istediklerini gorunce sanki kurtulmak istiyorlar gibi, sadece bmwlerden anlayan birinin cok detayli incelemesi lazim, yoksa adamlarin yapacagi masrafi senin yapman gerekebilir alinca.
Arabada sorun olmasa ve kurtulmaya çalışmıyor olsa 750 tl gibi komik bir rakamla neden bmw den inip flash a binsinki ?
arkadaşların dediği gibi bu kasalarda 91 yılının yarısına kadar 12 valf motor yapılmış ve kasaya hafif gelmiştir.Sonrasında 24 valf motorlar çıktı.İşi bilenler 12 valf olanlara bakmaz bile,ama şahinden inip bmw nin tadını almak isteyen çok.Elbet 8 liraya satarsınız bir şahinciye![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
ozman flas S e dewam aracın ucuz olmasının sebebi adamın 2. aracı kapının önünde hırsız girmiş cd caları felan calmış bide torpido kapıgı felan kırılmış alınıp uzun sure binilebilir bmw 5.20i E34 kasa sevdigim için digerlerine ulaşmam biraz zor para konusunda
belki projede yapılabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)