KORAY Nickli Üyeden Alıntı
Ewde bakılan köpekle tyson'ı bir tutmayaLım :) 7/24 o azman orda we çok temiz bir ortam diiL hepimiz biLiorz.. 2 tane köpek besledim(2'si de Alman kurdu) birini 5 yaşında wermek zorunda kaLdım diğeri 6 yaşında çaLındı.. Bana sorucak oLursan köpekLe arabanın yeri ayrı :) Sonuçta sen bu köpek için arabanı deil sadece turbonu satıosun. Bu yüzden arabadan wazgeçmiceksin.. sat gitsin turboyu aL bi köpek.. Emin oL etrafındaki çoğu insandan daha yakın olucaktır sana.. ;)
ZorLukLarı: ben benim çalınan köpeimi günde 2 kez en az yarım saat olmak üzere gezzdiriodm. Pudraları wardı hergün pudralıodum we akşamları tarıodum.. Yemeği günde 1 öğün diiLde,1 günde wereceğimi 2 eşiit parçada weriodm.Bizimki biras yeme konusunda nazLıydı kuru mamayı sade yemezdi :D İçine geneLde piLaw karıştırıp weriodm.. Yukarda zorluk dedim onun açıkliim.. öLe zamanLar geLio ki ewe geç geliosun we yorgun oLuosun o köpeği gezdirmek öLümden beter oLuo :D Ama şunu da unutma eğerki köpeği alırsan;senin için ailen,arkadaşların,eşin,dostun war ama onun için sadece sen warsın.. Bu yüzden bi kere daha düşün :) Büük sorumLuLuk ;)