User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: turbomu? rottweiler mı?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 1.6 VTi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bütün bu sebepler yüzünden bence köpek değil turbo, daha doğrusu para biriktirip 2si birden... Çünkü düşün 10ur sen ALLAH KORUSUN köpeğini kaybetsen, bir şekilde bir daha göremeyeceğini öğrensen(kaybolma, kaçırılma ya da söylemeye çekindiğim ÖLÜM) ne hale gelirsin ?

Köpek olsun, benim de köpeğim vardı hem de 9 SENE... Bildiğin kardeşimdi, annem babam da annesi ve babası... Bir gün gitti ve bir daha gelmedi... Köpekler öleceklerini hissettikleri zaman bir daha dönmemecesine çeker giderler... Acısı hala yüreğimde ve sanırım kolay kolay atamıcam...

Köpek daha doğrusu köpek diyip geçiştiriyoruz, aslen bu EN İYİ DOSTLARIMIZ gerçekten hassas bir konu... O yüzden iyi düşünmek lazım...

Bence bekle ya paranı biriktir ya da yardım teklif eden arkadaşların yardımından faydalan, ama hayata seni bağlayan bir şeyi(senin sözlerine dayanarak yazdım, hastalığımda hayata bağlayan şey arabam dediğin için) o kadar uğraşıp yaptıktan sonra bozma, hayatına bir amaç bir uğraş daha ekle ama asla eskisinden vazgeçme emin ol böylece daha mutlu ve huzurlu olursun
    ugurum guzel yazmissin tesekkur ederim..ancak ben bu yola baš koyduysam eger olumundede yaninda olucam insallah kopegimin..olusu dirisi bi hayat sonucta nasil bizimde oldugumuzde yanimizda dostlarimiz sevdiklerimiz bulunuyosa(bu laf sacma oldu gece gece anca bu kadar) bende onun yaninda bulunucam..allah korusun kačma kačirilma vs.. o konuda zaten hep ičimde bi sknti var ama ben yemegini vermediim surece baškasinin elinden su dahi ičmez yerden yemek yemez yemegiiniye demedikten sonra yemek tasinn onunde oturur komut bekler kucuklukten egitmeye basladim hicbi egitim merkezinede gondermedim suanda tek bilmedigi šey duzgun yurumek kucuklukten herseyi ogretirsen ilerisi icin bi sekilde onlem almis oluyosun zaten..kačirilma iši kačma iši ičinde buyuk bi para yada odul koyulduktan sonra bulunmicagini sanmiyorum.allah gostermesinya ulan gece gece soktun simdi kafama neyse..

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdem yerinde olsam biraz bekler acele etmeden ve turboyu satmadan alırdım Rott.

Rot besleyen birisi olarak söyluyorum;arabalarımız kadar masraflı değiller.Benım köpeğim 1 yıl boyunca mama yedı ve şuanda ne verırsen yıyor.1 yaşına kadar aşıları fazla ama yaşını doldurduktan sonra senede 2 aşısı var ve bu aşılarda çok pahalı değil.Mama ve vitamin konusunda hertürlü yardımcı olurum sana.Veteriner konusunda ve köpek konusunda eğitmen arkadaşım var her türlü yardımcı oluruz

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbodan vazgeçmem hatta deseler kız arkadasınızmı turbo mu valla billa turboyu seçerim
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbodan vazgeçmem hatta deseler kız arkadasınızmı turbo mu valla billa turboyu seçerim
    o kadar da deil

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evimde 3 kedim var üzerine evimin bahçesine rott aldım gayet iyiydi ilk 2 ay. sonradan klasik bel hastalığı başladı. ilaçları yemeğine koyduğun tozu bilmemnesi zaten 400 lira tuttu geçen seneden bahsediyorum bu arada. 3 aydan sonra eve alamaz oldum kokudan dolayı. kedilerle birlikte büyütmeyi planlıyordumki ilk adımlarım gayet başarılıydı. çok küçükken geldiği için anlaşmışlardı kedilerle. ee zaman geldi geçti. oldu 4 aylık kilosu 12-13 kg lere dayandı. e dedik artık klubene yatacaksın. 1 hafta ağladı alışmadı. Hills mama almaya başladım. 135 ytl paketi. 15 kglik. iyi mama yedir dedi veterinerim. tamam alalım dedik 6 aylığa kadar besleyebildim gerisi karman çorman oldu. çok huysuzluk çıkarıyor şımarıklık yapıyordu. gerçi tipi rott ruhu golden di ama sonrasında bi arkadaşım istedi zaten bende baş edemedim vermek isteöiştim. kızmıştım bazı şeylerine. haftada 2 kere yıkanmasına rağmen kokusundan durulmuyordu kaç kere egzama yada bi hastalığımı var die veterinere baktırdım ama hiç bir sorunu yoktu. tek iyi alışkanlığı tuvaletini kendi söylüyordu. arkadaşım aldı. dudulluda elektrik panoları üzerine bi fabrikası var. onun bahçesinde duruyor şimdi. 10-12 günde hills mama bitiyor adult mama şu an 140 lira olmuş yani ayda 3 mama yiyor. şuan 56 kg arada gidip bakıyorum. çok içim acıyor verdiğim bakamadığım için ama bi yandanda yeri ortamı çok güzel die seviniyorum. o yüzden geniş bir bahçen rahat rahat koşabileceği yatacağı yeri yoksa ev ve benim gibi 20-30 m2 bahçen varsa hiç ama hiç girme. çok bağlanıyorsun. ölümünüde düşün. gerçekten kötü. geçtiğimiz mayıs ayında 15 yaşındaki kedimi kaybettim. 15 sene beraberdik. öldü. kötü yani. çok aşırı bağlanıyorsun. ben hiç turboyla kıyaslamadım yada herhangi birşeyle o yüzden. almadan önce bir çok kez düşünülmesi gereken bir konu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende rottu 2000 usd ye aldim. iri kafali macar familyasindan. tork garaja ugra bir istersen, kopek ostimdeki depoda duruyor. kuru mama, et karisik besleniyor. aldigim yavrular icindeki baskin yavruydu digerlerine sut icirmiyordu. her batimda bir tane baskin yavru cikar diger yavrular 1000 usd ise o 2000 eder herzaman.

sana soz olsun, bir tane yavru veririm sana ilk yavrulardan (ucretsiz).

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kuçu king ti. iri kafa denilen tipti. bende ücretsiz almıştım. bir arkadaşımdan. ama olmadı zor bakması gerçekten zor. çok zaman ayırmak zorundasın hep istiyor sahibini. gezmeyi. çok ilgi alakan olmalı. bunları mutlaka önceden düşün. ondan sora bir karar ver bence

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpek bambaska bişi ya.bu zamana kadar bullterier,boxer,sibirya kurdu,golden,cocker,ingiliz teireri falan bi cok köpek baktım.en son cockerimi caldılar cok üzüldüm.ailecek cok üzüldük.cookerle baktıgım goldenimiz var eger sıkıp mıncıklayıp oyun oynamak istiyosan golden almanı tavsiye ederim.arkadasların dedigi gibi rott cok kötü kokuyo :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayvan sevgisi insanı insan yapan duygulardan birisi. madem bu kadar seviyorsun Rot'u bence al. ölünce kötü olursun falan gibi sözleri de dikkate alma, çünkü sonuçta hepimiz ölümlü canlılarız. ölecek diye hiç bir canlıyı sevmeyelim büyütmeyelim o zaman. hayvan sevgisi araba sevgisiyle asla kıyaslanmaz. 3 yıl önce kaza sonucu öldürdüğüm muhabbet kuşumun dirilmesi karşılığı tayyarı feda ederdim

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence turbonu filan satma köpek ne kadar bizim buralarda 400+750 arası bi fiyatı var turbo satcak kadar pahalı bişey deil..bekle biraz alırsın bi ara..

benimde köpeğim vardı 1.5 aylık kangal bi kaç hafta besledim apartmanda en alt katta bakıyodum apartmandakiler laf söyleyecek diye satcaktm köpeği herkez sevdi kalsın apartmanda bahçede arabaları korur dediler..şansa köpeği 2 3 gün sonra çaldılar kim çaldı bilmiyorum ama 2 aylık filan şu an yok ortalarda alırsan çok iyi bak arabanı parçanı filan bişeyi satma arkadaşlardan çevrenden ücretsiz bul barınaklardan filan..öyle çok fazla bi masrafı yok ilk aylarda aşıları var çok bi para deil onlarda mamasınıda ilk 6 ay mama yesin sonra ne versen yiyolar şeker elma makarna vs sen ne yersen oda yiyio

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayvan sevgisi insanı insan yapan duygulardan birisi. madem bu kadar seviyorsun Rot'u bence al. ölünce kötü olursun falan gibi sözleri de dikkate alma, çünkü sonuçta hepimiz ölümlü canlılarız. ölecek diye hiç bir canlıyı sevmeyelim büyütmeyelim o zaman. hayvan sevgisi araba sevgisiyle asla kıyaslanmaz. 3 yıl önce kaza sonucu öldürdüğüm muhabbet kuşumun dirilmesi karşılığı tayyarı feda ederdim
    evet muhabbet kuşlarıda cok tatlı oluyo 2 tane kusum var cok korkuyorum bişi olcak gdie evin neşesi vallahi ne kadar kafa şişirpi annem kızsada etrafa pisliyo die herseye ragmen cok zevkliler:d

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arabamı bi köpeğe deyişmem özellikle turbosunu Gereksiz bi yaratık bence alıcaksın başına iş yedir içir sıçır. aşısıydı mamasıydı bakımıydı. Eve pislicek kılları dökülücek salya yapacak yerleri. Gerensiz bişi benim düşüncemde hayvan bakmak. Çünkü insan kendine 4-4lük bakamıyor zorlanıyo git bide hayvan bak. Belki dersin hayvan sevgisi yok die var ama uzaktan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet -ER- sende hayvan sevgisi yok maalesef, olsa böyle yazmazdın..

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet -ER- sende hayvan sevgisi yok maalesef, olsa böyle yazmazdın..
    Sadece tüylerine uyuz oluyorum o yüzden 1 sene arkadaşımın evine gitmedim artık öldü hayvanı rahatlıkla gidebiliyorum. Ne bilim ben sevgimi arabama veriyorum

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TURBO;

sinirlendii zaman topunu isirip sana dogru yuvarlayabilirmi??

daha sonra yorulduu zaman topumu vermem o benim,dinleniim gene oynariz die bakiš atabilirmi??

aa fotografimimi cekcen dur poz veriimmi diyebilir mi?

ohh misler gibi oldum yikandim simdi biguzel uyusam..diye karsina gecip dusunebilirmi?

ve sonra rahatligin ve temizligin verdigi bi huzurla karsinda gecip uyuyabilirmi?

herturlutercihini kopekten yana kullanmanitavsiye ederim kendi canimdan cok cok cok daha fazla seviorum ben kopegimi arabayi gec abartmam ailemden fazla seviyorum..cunku yeri geliyo konusmak istiosun ama karsindakinin sana birak ya bosver gecer yada uzulme die tesellilerinden bikmissin boslukta hissediyosun..al karsina oturt sev biyandan konus insan gibi dinler..seste cikartmaz ama mimikleri belli eder onun seni anladigini..vs.vs.vs.

dipNOT:

rotwailler ile ilgili bence biras arastir cok sevmen onemli degil..arastir bikac kopek ondan sonrasecimini yap derim..rotwailerlar ole kolay bakilabilen cinsten bi kopek degil..ben 6ay arastirdim boxer aliimmi almiim mi die bilmediimsey yok daha sonrasinda aldim allaha sukur 2yilimizi doldurduk 3.yilimizagirdik bu sene beraber hakkinda hayirlisidiyelim..
    masallah kardesim kopegin cok guzel.yorumun icin tesekkurler
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende rottu 2000 usd ye aldim. iri kafali macar familyasindan. tork garaja ugra bir istersen, kopek ostimdeki depoda duruyor. kuru mama, et karisik besleniyor. aldigim yavrular icindeki baskin yavruydu digerlerine sut icirmiyordu. her batimda bir tane baskin yavru cikar diger yavrular 1000 usd ise o 2000 eder herzaman.

sana soz olsun, bir tane yavru veririm sana ilk yavrulardan (ucretsiz).
    saol kardesim iyi niyetine.ugrarım bi ara gorumek isterim
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Symetnix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kopek için yardımcı olabılırım istersen..
    saol kardesim hele bi durum belli olsun konusuruz
    Fuck The System !!!

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kopek bambaska bısı benım ıcınde.hıcbır zaman arabamla kıyaslamadım ama arada bır dusunuyorum "yaw bu ıte bısı olsa ben naparım dıye??"..yanı bazı arkadaslarında soyledıgı gıbı cok baglıyım sanırım..bugune kadar toplamda 3 kopegım oldu..2 tane amerıkan pıtb. ve 1 tane albıno dog argentına (yazılısları tam dogru olmayabılır ..ılk kopegım halen benımle ve 8 yasında bır pıtbull.bır ara 2 pıtbull a bırden baktım ama basedemedım..mısal evdekı butun koltukları ve masaları parcalamaları + bagladıgım koca agacın govdesını kemırerek ıncecık hale getırmelerı vs vs sonra ufak olanı tekrar dogdugu yere yolladım..suankı kopegım 3 yasındayken bırde dog arj. geldı.bıldıgınız gıbı albınoların %90+ sagır olur.buda oyleydı..4 ay kadar baktım pıtbulla beraber..ınanılmaz zor bısı bakması.sonucta pıtbull emsalı bır kopek ve sagar..sız dusunun sakatlıgı herseye ragmen tam alıstık derken unıversıte olayı cıktı ve onuda antalyada bır uretım cıftlıgıne gonderdım damızlık olarak suan ılk kopegım 8 yasına yaklastı ve sorun yok.yemek olayı ıse kalıtelı mamalarla beslenmesı gerektıgı ıcın bıraz masraflı..asıları ,ılacları derken baya bı tutuyor ama arabanın gunluk benzınınden azdır yıne saglıklı olması ıcın herseyın kalıtelı olması sart.

sımdı bunları nıye anlattın dersen, bu tarz kopekler bırbırının emsalı oldugu ıcın belkı sana fıkır verebılır dıye anlattım.bı kere bakımını maması gectım bazı konularda cok hassas olman lazım.gece arabanı kıtleyıp evıne cıkarsın ve azda olsa guvenlı bır yere koyduysan aklın orda kalmaz.kopekte boyle bısı sozkonusu deıl gece tuvaletı geldıyse goturmen lazım.gece acıktıysa doyurman lazım.gece canı sıkılırsa oynaman lazım yoksa uyutmaz senı en olmadık zamanlarda acıl bır ısın varken havlayıp sana benı tuvalete gotur dıyebılır.genelde bu tarz kopekler sahıbınden baskasına kendını elletmedıgı ıcın mecbur kendın ılgılenırsın bu tarz ıslerle.bunun gıbı sana bırsuru sey sayabılırım kopeklerle ve onlara bakmakla ılgılı.

herseye ragmen bunlar sorun degıl hepsını hallederım dıyebılıyorsan senı kutlarım.cunkı artık mukemmel bır dosta hatta daha otesı bırseye sahıpsın

ıyı forumlar

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar ben bir rottweiler hastasıyım.suanda almayı dusunuyorum ama bu hayvan biraz maliyetli ve suan musait diilim.ancak aklımda sadece bir cozum var buda arabamdakı turbo sistemini satmak.eger bu sekilde yaparsam rahatca kopek alabilcem.siz benim yerimde olsanız turbodan vaz gecip kopek alırmıydınız.arabamı az cok herkez biliyor.yorumlarınızı bekliyorum.ayrıca rot icinde yardımcı olacak arkadaslar varsa sevinirim
    hiç köpek besledin mi? eğer ilk köpeğin olacaksa rot yanlış seçim olur bilgin olsun..dominant yapısı nedeniyle sana çok zorluk çıkarır ve büyüdüğünde sıkıntılı bir hayvana sahip olabilirsin..almanyada taş ocaklarından arabayla taş çekmek için kullanıldığından, çok zeki değildir ama tren gibi güçlüdür, iyi anne-babadan doğmuş ırkı kırılmalara uğramamış bir erkek rot yetişkinliğinde 67-70kg arasında olabilir..çok iyi sosyalleşmezse, diğer hayvanlarla geçimi 18 aylıktan sonra sorunlu olacaktır..bunların hepsini göz önünde bulundur derim..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)