İşte bütün bu sebepler yüzünden bence köpek değil turbo, daha doğrusu para biriktirip 2si birden... Çünkü düşün 10ur sen
ALLAH KORUSUN köpeğini kaybetsen, bir şekilde bir daha göremeyeceğini öğrensen(kaybolma, kaçırılma ya da söylemeye çekindiğim ÖLÜM) ne hale gelirsin ?
Köpek olsun, benim de köpeğim vardı hem de 9 SENE... Bildiğin kardeşimdi, annem babam da annesi ve babası... Bir gün gitti ve bir daha gelmedi... Köpekler öleceklerini hissettikleri zaman bir daha dönmemecesine çeker giderler... Acısı hala yüreğimde ve sanırım kolay kolay atamıcam...
Köpek daha doğrusu köpek diyip geçiştiriyoruz, aslen bu EN İYİ DOSTLARIMIZ gerçekten hassas bir konu... O yüzden iyi düşünmek lazım...
Bence bekle ya paranı biriktir ya da yardım teklif eden arkadaşların yardımından faydalan, ama hayata seni bağlayan bir şeyi(senin sözlerine dayanarak yazdım, hastalığımda hayata bağlayan şey arabam dediğin için) o kadar uğraşıp yaptıktan sonra bozma, hayatına bir amaç bir uğraş daha ekle ama asla eskisinden vazgeçme emin ol böylece daha mutlu ve huzurlu olursun