User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: aracım yatak sardı nekadar masraf çıkar bilgisi olanlar

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte o yüzden diyorum kısıtlı bütçen varsa sağlam bir makine çıkarma imkanın azalıyor. Amacın zaten satmaksa boşa para harcamış olacaksın. Satarken karşılığını alabileceğin modifiye işlemi yoktur. Aracın 3 aşağı 5 yukarı ederi de belli. 3.5 swaplı E21'i 25 milyardan ilana koydular en son 9.500e satıldı. Açmışken bloğa ellemeden bulabilirsen aynı çapta tepeli piston koyarsın ince conta ile de az daha sıkıştırma alırsın. Üstüne de çıkamazsın malesef. Sana naçisane tavsiyem sen cebindeki parayı E30'a sakla bence
    kafama tüküreyim e 30 alıcaktım 8.750 ye cok temiz adam ufakdan da ayar cekmiş arabaya motor sorun denen bişey yok işde bu adam cıktı 3.000 bırakdı arabayı dedik bu motor istiyor 2.000 ona versek 1.000 harcasak yapar sana 6.000 7.000 8.000 satmaya calışsan cabası işde böyle bi hesap yaptık işin içinden cıkmaadık doğrusu bi an önce satıp e30 almayı planlıyorum hayırlısı diyelim enazından projelik araba olur yapmadık demeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel+++ aracın parcalarını zor bula bildim arabanın blok çatlamıştı yatak sarmıştı motorun içini ne sorun ne anlatıyım uzun süren bi tamir sürecinden sonra motoru topladık tüm parcalarımızı sıfır aldık kaputun altında yürüyen aksamda 1 tane 2. el yada eski parca kalmadı herşey yenilendi bir tek blok kaynak atıldı bana 4.5oo e patladı ama araç cok güzel oldu bu cuma çıkıyor sürüş le ilgili tavsiyeniz ne olur.

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iz_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç zaten sibob wuruyodu motor yapılıcaktı önümüzdeki ay şuan aracda cekiş yok gitmiyor ve öyle bi sesi varki resmen üst blok fırlicak yani çekiçle vurursun ya onun piston hızında giriştini düşün
    edit: blok çatlatması kötü olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turbo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimal sübap kırmıştır.
    aracın yağ filitleri sıkıntılıydı araba sürekli yağ damlatıyordu oda blok catlak olduğu için yağsızlıkdan yatak sardı yaptırdım ama cok pahalıya patladı bana. işin iyi tarafı arac cok fena oldu herşey sıfır geldi bakalım rodajdan sonra neler olucak

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi gecmis olsun ama ciddi masraf gitmis. Umarim bidaha sorun yapmaz blok catlagini isin ehline yaptirdiniz umarim gene sorun cikartmasin?
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi gecmis olsun ama ciddi masraf gitmis. Umarim bidaha sorun yapmaz blok catlagini isin ehline yaptirdiniz umarim gene sorun cikartmasin?
    o blok bidaha catlarsa bizim ustayıda ben çatlatırım sen benim aracın turbo uygulamasını bekliyordun hep bunlar turbo hevesim yüzünden geldi başıam gör gör

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iz_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o blok bidaha catlarsa bizim ustayıda ben çatlatırım sen benim aracın turbo uygulamasını bekliyordun hep bunlar turbo hevesim yüzünden geldi başıam gör gör
    nasip kismet isleri bunlar, "catlak turbo" basliginda bi projeye imza atim deme artik bunun hakki swaptir
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasip kismet isleri bunlar, "catlak turbo" basliginda bi projeye imza atim deme artik bunun hakki swaptir
    bundan sonrası güzel olucak ama uğraşmaya gerek yok turbo felan bununla biraz oynayıp hevesimi aldıkdan sonra bi passat T alıcam 1.8 işde ozaman projemi görürsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte o yüzden diyorum kısıtlı bütçen varsa sağlam bir makine çıkarma imkanın azalıyor. Amacın zaten satmaksa boşa para harcamış olacaksın. Satarken karşılığını alabileceğin modifiye işlemi yoktur. Aracın 3 aşağı 5 yukarı ederi de belli. 3.5 swaplı E21'i 25 milyardan ilana koydular en son 9.500e satıldı. Açmışken bloğa ellemeden bulabilirsen aynı çapta tepeli piston koyarsın ince conta ile de az daha sıkıştırma alırsın. Üstüne de çıkamazsın malesef. Sana naçisane tavsiyem sen cebindeki parayı E30'a sakla bence
    valla bakıcaz aklımda 3 araç var 2. el 1.8T e30 7.40 bmw yoksa gidip sıfır alıcam

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8 t iyi fikir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)