İşte evine ekmek götürmek zorunda olduğu içi insanlarımız sömürülüyor ve hakları yeniyor.
Printable View
ne iş yapıyorsunuz ve hangi konumdasınız bilmiyorum ama bu yazısız bir kuraldır ufak çaplı işletmelerde deneme süresi olur. siz holding veya plazada çalışıyorsunuz heralde halkın arasına karışıp durumun ne derece de olduğuna bakın yersiz eleştiriler yapmak yerine
la gardaş allah aşkına sen neden anlamak istemiyorsun ??? sömüren yok imkanı o kadar. adamın imkanı o kadar. daha fazla olsa daha fazla verir.
adam esclade e binipte 400 tl vereyim demiyorki. adam mütevazi bir dükkanda hayatını idame ettirme peşinde. imkanları kısıtlı o yüzden bu miktarda bir işçi arıyor.
nasıl bi doğu perinçek kafası bu anlamadım. türkçe yazıyoruz kafadan dediğimi anlamıyorsun.
Pardonda güvenlik kamerası yada uydu alıcısı satacak bir kişiye sizler kaç tl verirsiniz? Bakın Ünv mezunu, lise mezunu denilmemiş. Bu işi yapabilecek kişi aranıyor denilmiş. 900 TL + YOL VERİLİYOR AHALİ, 1000 TL DEN FAZLASINDAN BAHSEDİYORUZ. alooooo.
Sigorta için ise 2 ay mantıkllı, deneme süreci hakkını kullanıyor. İşi beğenmeyip bırakıp giden, 1 aylık maaş için çalışan okadar çokki. Bu arada 730tl değil asgari ücret. Asgari ücret + Asgari geçim indirim 730tl odsa bu ay daha alınmadı. Yani bu ay ilk defa alınacak normalde 701 tl. Nerede yaşıyorsunuz, haber izliyormusunuz???
Ya bir ülkede bu kadar çok boş konuşmayı seven insan mı olur arkadaş
nasıl bir araya geliyorsuınuz bu kadar hızlı hayret ediyorum ?
bu anti mesajları atanların yanlarında ki çalışanlara verdiklerini merak ediyorum burada herkes bir sabancı herkes bi koç olmuş bunu 8. kere söylüyorum tech bozuyor artık.
adam çalışan arıyor herkes çalışmamak için bahane arıyor :D
Çok şükür anlayışım iyidir. Ancak siz kullanılmayı kabul ettiğiniz için dediklerimden hiçbir şey anlamadığınız ortada yada sizde insanları kullanan bir iş verensiniz oda olabilir.
Deneme süresi iş veren için bir haktır. Ancak sigortasını yaptırmama gibi bir seçeneği yoktur. Bu işçinin yasal hakkını vermemektir. Bunu kabul eden kişi mecburiyetten kabul etmiştir. Bunu iş verende çok iyi biliyor.
adam ne güzel her şeyi açıklamış
bence ihitiyacı olan için gayet mantıklı teklif
sadece konuşma ve satış kabiliyeti istiyor vasıf olarak
üniversite mezunu 800 liraya daha sigortası başlatılmayan arkadaşlarım var benimle aynı bölümden mezun olan
herkes richie rich herkes ayda 20000TL üzeri kazanıyor sanki :)
by_BuRoCk
İnsanları Sömürüp haklarını da yedirdiler sana gördün mü?
:D
Ya adam verecegini yazmis asgari ucretin ustunde elinden gelenide yapacagini
İddia etmis sigortayida 2 ay icin yaparim demis
Sayin pamuk sekerler, cicisler
Sanayileri gezin sigortasiz,haftalik 100-150 liraya calisan insanlari gorun bi
Bi b*ktan haberiniz yok adama cemkiriyonuz
ben kullanılmayı kabul ettiğimden değil hayatımda aç kalmanın ne demek olduğunu ve 400 tl nin değerini bildiğimden konuşuyorum. öyle bir aç kalırsınızki değil 400tl + prim 50 tl olsada evime yiyecek ekmek götüreyim dersiniz. o yüzden kullanılma demeyelim zorunluluk diyelim. daha da yazmicam elli tane adam yazdı onlara cevap yazarsın artık.
Adam iyi niyetiyle ihtiyacı olan yararlansın diye bi ilan açtı pişman oldu valla
yok yok :D yazanların hepsi para içinde yüzüyor o kadar merhametliler ki dayanamadılar iş ilanını mahvettiler. :D çalışacak varsa da çalışmaz artık :D mutlu olun kimse ezilmedi
Adı Lazım Olmayan Bİr şirkette 1,5 sene KAdar Calıstım O Tarihlere Göre standartların Üzeründe Maaş + sigorta ALDIGIN MAAŞ ÜZERİNDEN + şirket arabası + yemek Tam DOlu Yani 1,5 sene sonra iş kazası geçirdiğimde sadece İLK 4 ay sigortalı gösterildiğimi gördüm. BÖyle Durumlarda Var iş veren olmakta kolay değil adam yapabiliceğini sölemiş işine gelen çalışır işine gelmeyen calısmaz etrafımızda bir sürü sigortasız işçi çalıştıran yerler var tanıdıklarımız hatta akrabalarımız bile vardır. ozaman hep birlikte ortalıgı ayaga kaldıralım ;)