inşaallah doğru insanı bulursunuz
Printable View
bence pazarlamacı diye de geçmeyelim,herşeyi üretecek güce sahip olabilrsinz ama satmadan da üretilenler bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Bizim ülkemizin vatandaşı alışmış anadan babadan hazır para ver yiyim demeye, ulan adam size demiş ki 900 TL yada 400 + sattığın başına prim, cahil cemekeler 400 tl verilir mi diye konuşuyorsunuz, adam kimseyi kısıtlamıyor ayda 30 tane satış yapabilen adama 900 verrim demiyor 400 + 30 tane sattığının primi diyor bu sayede ayda 30 tane satış yapabilme potansiyeli olan bir işçiyide 900 tl vererek hakkını yememiş oluyor. Bu kişiye kalmış birşey yok ben oyle çok satış yapamam ayda 2-3 tane yaparım diyen bir insanda 900 alıp oturacak yerine.Bu ülkede üniversite mezunları asgari ücrete çalışıyor uyanın uyanın o güzel rüyanızdan, ananızın babanızın altına aldığı bilmem kaç beygirlik arabalarla gezmesi değil yaşamak.
Bu ülkede iyilik yap denize at.. Tok açın halinden anlamaz hesabı.. Eminim ki arkadaş çok iyi şartlar altında olsaydı 1200 tl maaş yol sigorta diyebilirdi insaf etmiş.. Lakin sigorta konusuna katılıyorum küfletli olur ama sigorta şart.. İnşallah istediğiniz çalışanı bulursunuz ...
foruma biseyler olmus biri acliktan dem vuruyo biri deneme suresi vardir diyor biri zengin dusmani olmus yuksek lisans tezi cikar burdan..
yanlıs o :) 800lerde olması lazım :)
aynı ısı hatta montajını yapan arkadasım 750 alıyoprim yok problem ? maaş guzel :) bizim orda 20 senelık elemanlara 1050 tl veriyorum +ssk +yemek
400 tl olayına gelınce pronette calısan tanıdıgımın aylıgı 4 bın tllerde gezıyor 400 tl ye takılmayın
maaş konusuna herkes bişey yazmış ama sigortasız çalışmak dolu silahla gezmek gibi. elemanın parmağı kesilse kaçcak yer ararsınız. ki daha öncede dediğim gibi çalışanınızın sizi şikayet etmesi 1 telefon kadar uzak. 2 ay sonra sigorta yaptınız eyw ama 3 yıl sonra elemanla ters düştünüz eleman size geçmişe dönük dava açabilir.
900 vermeyin 701tl verin ama sigortasını yapın hele 6 ay çalışmamış birini alırsanız primlerde indirime gidersiniz.
2 ay deneme süresinde sigorta yapılmaz diye birşey yok. sigortasız adam işyerine dahi giremez.
konu sahibinin bayram tebriği mesajını gördüm de aklıma geldi bu konu ..
Ne oldu eleman bulabildiniz mi :)
bulamadı hala arıyor
Kariyer neti geçmiş Tech valla :)
Burak ınsallah en kısa surede bulursun aradıgın kısıyı
ben 4 ay sıgortasız calıstım 1 sene sonrada işten cıkardılar tabı sıgortanın basalgıdı tarıhten sonra haklarım odendı sesım cıkmadı Bu ulke boyle valla ıyılık yap denıze at :)
onun ıcın konu ıcınde bazı arkadaslar yazmıs 2 ay sıgortasızmı calıstırılır dıye saf bulursan çalıstırırsın :)
burak aklımızda olsun bu ısten anlıyan bırı olursa yonlendırım
3 ay sonra gelen hort'latma umarım bi işe yarar :)