User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Tarım Ve Köy İşLeri BakanLı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana şöle yazıym öğrencilik hayatımda denizcilik hukuku dersi görmüştüm zamanında fazla değil ama ve böle bişi duymadım limandan izin alıyosun diye biliyorum onlar izin verirse indirirsin veya indiremezsin yeni kanun gelmiş olabilir mi olabilir ama liman görevlisinin tarım il bakanlığı kartı taşıması da ayrı bi olay dahası bu yetkiyi tarım ve köy işleri bakanlığına devretmesi daha da ayrı bir boyut kazandırıyo Denizcilik müsteşarlığı ne halta yarıyo o zaman ilginç gerçekten istanbul limana telefon et bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarım ve köy işleri bakanlığıyla bir işinin olması için teknenin balıkçı teknesi, senin de balıkçı sıfatının olması gerekiyor. Hoş onlar da tekne ile ilgili işlem yapamıyorlar bildiğim kadarıyla. Hususi tekneler için işlemlerini il liman başkanlığından yapman gerekiyor. Şahsen ben fiber teknemi istediğim ilde istediğim limana indirebiliyorum. Limana bağlamak için geçici bir belge alman gerekiyor sadece, o kadar.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen basta adam gibi baslik yaz l harfleri niye buyuk?
    körler sağırlar

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarım ve köy işleri bakanlığıyla bir işinin olması için teknenin balıkçı teknesi, senin de balıkçı sıfatının olması gerekiyor. Hoş onlar da tekne ile ilgili işlem yapamıyorlar bildiğim kadarıyla. Hususi tekneler için işlemlerini il liman başkanlığından yapman gerekiyor. Şahsen ben fiber teknemi istediğim ilde istediğim limana indirebiliyorum. Limana bağlamak için geçici bir belge alman gerekiyor sadece, o kadar.

adamın söylediğine göre prosedür böyleymiş )) artık fiber tekneler istenilen limana inemicek plakası olduğu limana inebilicekmiş aksi durumlarda bu belgr şartmış ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)