direk lastiklere çalışın bunların
Printable View
direk lastiklere çalışın bunların
öper misin?
sabaha mı bırakırsın?
sabaha kadar öper misin bunları?
Bu avm lerde ortaya bırakanlara çok kötü sövüyorum.
Hayvan herif şehirde yaşadığının farkında değil hala yalağa eşşek bağlıyorum sanıyor.
Bunlar sevap kazanmamız için gönderilen tipler. Sabrettikçe ses çıkarmadıkça bonusları topluyoruz :D
Peki, herkesten farklı olarak ben bir şey yazayım,
Otoparkın doluluk durumuna göre bu şekilde park etme durumum muhtemel..
Otopak boşsa ben de koyarım bu şekilde.. AVM giriş kapısından mümkün olduğunca uzak bir yere..
Otopark dolu ise, işimin aciliyetine göre, ya da o anki ruh halime göre ya nizami park ederim ya da otopark dolu diye geri çıkarım ki genelde mümkünse boş diye en alt kata koyarım aracımı..
Eşşek kadar adam/kadın olmuş kapı açmayı öğrenememişse benim yapacak bir şeyim yok.
Kapımda gamze görmek zorunda değilim sırf "başkasının hakkına saygı" sebebi ile..
Kapısını hayvan gibi açmasın ya da süpermarket arabasını benim arabama yaslayıp bagajına yerleştirmesin.
Park yeri konusunda saygı bekleyen, kendi araçlarına duymadıkları saygıyı başkalarının araçlarına göstermek zorundadır.
Ha saygı göstermiyor mu.. Bu kadar mı gamsız o kişi.. O zaman oyunu kurallarına göre oynarım ben de, 2mt daha fazla yürüsün zahmet olmasın sayın kendisine..
Sevgiler, Q.
heryeri kendilerinin sanıyor sığırlar
Kimse kusura bakmasin ben de AVM'de ilk secenek olarak tekli yer ararim, yoksa 3'lulerin bas taraflarindan disari dogru bosluk varsa oraya capraz girerim, baktim hic olmuyor bu BMW'ninki gibi birakirim. He son secenek tabi bu ama, mecbur kalip birakmisligim vardir.
Bu adam da gayet nizami birakmis, bizim gibi dusunuyor olabilir. Gelip bodoslama girmemis en azindan :D
palio veya bmw, ikisi de yanlış park edip başkasının hakkına tecavüz etmiştir. kimse kusura bakmasın da 10 metre ötesine park etmek ya da, otoparkın avm giriş kapısından 50 metre uzağa park etmek kimseye bir şey kaybettirmez.
Bmw gibi park edenlere bir ceza uygulanmadıkça istedikleri kadar anons etsinler, araç sahiplerine sıkıntı yok. Ama bende lüks araç sahibi veya arabasına çok düşkün biri olsam, o şekilde park ederdim diye düşünüyorum :)
Çoğu sürücünün park yerine nasıl girdiğini, kapısını nasıl açtığını vs. vs. gayet iyi biliyoruz sonuçta :)
sende onun önüne park etsene :D
AVM otoparklarında bende ortalayıp , çaprazlama falan koyarım. Kapısını açmayı bilmeyen adamın altında araba olduğu sürece de böyle koymaya devam edicem .
Bi seferinde eski aracımı koskoca bomboş otoparkta gittim en ücra boş bi yere park ettim. Bomboş otoparkta arkadaş gelmiş benim yanıma koymuş, kapısını açarken de benim kapıma vurmuş. Bende geldiğimde kontrol ederim , baktım hem göçmüş hemde boyasının izi var, ulan dedim bari vurdun kaç git :) Hırsımı almıştım onun aracından kim ne derse desin. O gün bu gündür mümkünse çapraz park ederim.
Abi senden bu tür şeyleri duymak üzücü.
tabiki koca adam olmuş koca kadın olmuş kapı açmayı kapamayı öğrenmediyse fersah fersah uzak durcaksın ondan ama bence bu şekilde değil. ilk paragrafında söylediğin gibi alt kata in yada kapıdan uzak yere koy kendi aracını önemsiyorsan gamze olmasın istiyorsan 2 adım daha sen fazla at halka açık bi yerde insanların haklarını çalamazsın yani kendi kişisel hassaslığın için.
Ha bu tabiki yapmıyosan hakedıyosun demek değil. ama memlekette sığır çok. napıcaksın kacıyla baş ediceksin.
park için saygı bekleyen başkasının aracına saygı gosterecek dıyorsun haklısında.
avm lerde araçların tipi farketmeksizin ''İNSAN ARAÇLARI'' için yerlerde çizgiler var.!
bu çizgiler 1 arabalık yeri ifade ediyor. bu durumda keşke o çizgileri ayarlarken kapı açma paylarını biraz daha fazla tutsalardı da insan araçlarını kullanan hayvanlar kapılara gamze yapmasaydı.. yada ortalamasalardı çizgileri!
Ha diğer yandan oyunu kurallarına göre oynamaya gelince.
bu gamzesi olmasın diye ortalayanlar allah verede gamzeden büyük kraterler bulmasalar. ***** havalar sıcak insanların sabırları filan o kalabalıkta böyle davranısları dahada zorlar..
Sevgiler..:)
Palio kapalı garajın giriş-çıkışını bloke etmiş ve insanları madur etmiş o şekilde. Fakat bmw kapı açmasını bilmeyen davarlar yüzünden aracını ortalamış sağına soluna park edilmesin diye. Görüldüğü gibi de otoparkta her yer boş, bi arkaya park edilebilir, bmw nin sıkıntı yarattığını düşünmüyorum.
selamlar..
yazdıklarımı tekrar okursan içinde çok ince nüanslar var..
Bunlardan bir tanesi,
-- Otopark boşsa..
Diğeri,
-- avm giriş kapısından mümkünolduğunca uzağa..
Bir ötekisi,
-- mümkünse en alt kata..
Otopark dolu ise zaten bırakmıyorum aracımı.. (o anki aciliyet durumum ya da gereklilik durumuma göre değişiyor. mecbur girmem gerekiyorsa o bahsettiğin İNSAN ARAÇLARI ÇİZGİLERİ ile sağ ve sol lastiklerim arasındaki mesafe aynıdır.. ortalanmıştır tam olarak!.
Otopark ın boş olduğu ve avm girişine uzak noktana nizami bir şekilde park ettiğimde yanımda da öküz istemiyorum. Gayet açık? Otopark bomboş dibimde parketmek yerine gidip kendi de geniş geniş arabasını parketmesi varken niye dibime parkediyor? Tamam tabiiki park etsin, kapılarımdan ne istiyor??
İstediğiniz kadar tecavüzcü diyebilirsiniz bana, noma problema.. :)
O kapıları öküz gibi açan eşşekler beyefendi, ben aracımda gamze olmasın belaya bulaşmayayım diye düşünüp BOŞ OTOPARKTA iki yeri ortaladığım için AYIYIM.
Kabul ediyorum.
Sevgiler, Q.
Açıkçası aracımda tıklama gamze ya da her ne ise
görmek istemiyorsam gidip en alt boş kata koyarım aracımı kafam rahat olur.
Sonuçta asansörle ha 1 kat fazla çıkmışsın ha 1 kat eksik.
Otopark boş olsa bile çizgileri her ne sebepten olursa olsun ortalamam.
Bunu yanında evet millet olarak gerçekten kapı açmayı bilmiyoruz.
ama bu kapıyı açan yaşlıdır yada küçük çocuktur anlamaz.
Tutup da bunlara küfür edemem.
Hadi otoparkta çizgiyi ortaladın. Sokakta ne yapacaksın?
Yukarıda arkadaşın dediği gibi psikopat çok memlekette. Aracın o şekilde bırakıldığını gören
allah korusun sokar tornavidayı kapıya basar gider.
Arkadaşlar zaten demiyoruz ki giriş kapısının önüne bu şekilde koyma taraftarıyız , alt katlara inip veya boş olan köşelere bu şekilde girmeyi uygun görüyoruz.Mesela çocuktur yaşlıdır falan deniliyor, yolcuların park etmeden önce arabadan inmesi gerekli bu tarz yerlerde. Dikkat ediyorum kimse bu şekilde park etmiyor.Araç full dolu,park ediliyo ve bütün kapılar çat çut açılıyo. Yazık günah.
Ben eşeği sağlam kazığa bağliyim sonra Allah'a emanet.
Tabi buda bi tercih :d