hahahahha :hahaha::hahaha::hahaha: ilk fotograf cok komik baktıkca gülesim geliyor ne insanlar var yaa :p:p
Printable View
hahahahha :hahaha::hahaha::hahaha: ilk fotograf cok komik baktıkca gülesim geliyor ne insanlar var yaa :p:p
gerçekten dayaklık...
Kapıya yakın mı ? Acaba eşya filan mı getirdiler :D :D öldüm gülmekten ya :D
adam neyin kafasını yaşıyorsa bende ondan istiyorum
Ya hastanelik bi iş olsa ? Öküz gibi insanlar var gercekten .
şaka gibi =) düşünsene siteye üye çıkıyomuş :D
Alacaksın 4 tane go jack, çekeceksin o sığırın aracını istediğin yere park edeceksin, arasın dursun aracını.
benim yıldırım mahallesindeki evin orada park yapılmaz yazısı olduğu ve demir kapıdan içeri bakıldığında araba gözüktüğü halde çekenler var
gerçi herkes birbiirini tanıyo orada mantığıyla çekiyorlar ama kardeşim ben tanımıyorum herkesi sabah 6da adam mı arayalım
Allahtan silecek kaldırma konu komşuya haber bırakma fln derken idare ediyoruz şimdilik ama nereye kadar bakalım :)
sizinkisi daha fenaymış ama
tanıdık doktor varsa sordursana belki kürtaj için geç değildir :D
fotoğraflardan anlaşılacağı üzere mekan geniş... koca konya ovasında sıç.... yer bılamamış öküz :)
- Bak sana yemin ediyorum, aynı bu sekil olayı benim garajımın önünde yapıcak, kodumun .bnesi der indiririm assa.
O kadar içerlesem.. Ben olsam onun önüne park ederdim.O beni arasın:D
Aşağısı kapalı garaj sanırım.
Şimdi bu manzarayı görünce bende söyle bir senaryo oluştu. ***** bu amca sizden daha eski o binada, neresi park yeri girişi biliyordur. Kapalı garaj konusunda bir tartışma falan çıkmıştır diğer komşular ile, atıyorum kapalı garajda her daire icin 1 araba demiştir ama biri gelip 3 arabasını falan kapalıya söküp gitmiştir. Bu amca da öyle .. Böyle tarak diyerek kapıyı kilitlemis eve çıkmıştır falan.
Benim aklıma tek bu geldi manzarayı görünce.
Oruç kafasına vurmuştur.
onu burda yapamaz işte hehehehe
Bu, "garaj önüne son nokta" değil de, sığırlıkta son nokta olmuş.
türk malı :D
Ben olsam her böyle yaptığında çağırmadan önce güzelce çizerim.