User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
122 sonuçtan 115 ile 122 arası

Konu: garaj önüne parkta son nokta :))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımın yanında başka bir araç varsa ve yolcunun aracıma mutlaka orada binmesi gerekiyorsa, ben ruh hastası olduğum için mi acaba "elin arabasına yanlışlıkla da olsa zarar gelmesin" diye düşündüğümden kapıları kendim açıyorum çocuk binerken ya da yaşlı binerken..

Ben mi psikopatım ayrıntı düşünüyorum, başkaları mı gamsız rahat, kafam karıştı..

zetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun ilerleyen sayfalarına dogru yönü degismiş. aslında guzel de olmus çunku gunluk hayatımızda sıkça rastladıgımız bir durum. Güzel olmuş çünkü insanların birbirlerine saygısı kalmamış. Bu nedendendir ki ortak kullanım alanlarında zihniyet çok değişikliğe uğrayıp ne yazık ki kalıplaşmış. kimileri malını korumak gözetmek adına haklı olarak işgalci durumuna düşer kimisi gerçekten armut kafalı olduğu için tecavuz eder kimisi de hakketen acemi olduğu için bunu beceremez ne işgalci ne tecavüzcü olur ikisinin ortası bir durum meydana gelir. İşte bu 3 lüde saygısız olan tecavüzcüler dir.
    - Bunlar saygısız olduğundan zihniyet aynen " lan zaten benim malımada zarar verirler bana zarar verene bende fazlasını yaparım alayına gider " böyledir.
    Bu zihniyet saygısızlığından dolayı senin değer verip bildiğin malının yanında densizce gelir kendi malının parçasını vurur ve zarar verir. kendisi umursamadığı için seninde umursamadığını varsayıp birde gelirken aynı b.ku yer. sen malının yanına gelirsin bi bakarsın canın yanar üzülürsün sonra arkasından küfür edersin keske yakalasydın da yüzüne de saydırsaydın diye iç geçirirsin. adama koyar bu resmen.
    Tam burda zarar gören kişi bir kaç tane ikilem yaşar.
    kendi çabasıyla bu densiz mahluklarla mücadele edecek
    yada umursamayacak.
    mücadele etmek isterken de ikilem yaşayacak. ya var olan zihniyetini değiştirecek ve o densiz gibi olacak yada işgalci durumuna düşüp istemeden başkalarının hakkına istemeden de olsa saygısızlık edecek bunu istemeden de yapsa sonuc karşı taraftan bu şekilde algılanacak.

diğer yolda ise umursamadığında bunda da ikilemde kalacak. ya umursamayıp " ulan napıyım ben mi düzeltecem bu saatten sonra bu hayvanlığı " deyip dönüp arkasını gidecek ki, burda az önce anlattığım mücadeleci zihniyet değişikliğiyle çakışma durumu çok yakın. yada başına bu olay geldiği için doğal olarak biraz üzülüp nazarlık olsun deyip yine zihniyetinden ödün vermeden kendi malına başkasının malına saygı gösterip ortak alanları nizami kullanır. ( bu en güzel mücadele dir )

Kendilerine saygısı kalmayan insanların, başkalarına saygı göstermesini beklemek boştur ama bu saygıyı kendilerine hatırlatmak doğrudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşeye sinirlenmiş belli dengesiz yaw
    Golf MKVII 1.6 Tdi

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar..

yazdıklarımı tekrar okursan içinde çok ince nüanslar var..

Bunlardan bir tanesi,
    -- Otopark boşsa..

Diğeri,
    -- avm giriş kapısından mümkünolduğunca uzağa..

Bir ötekisi,
    -- mümkünse en alt kata..

Otopark dolu ise zaten bırakmıyorum aracımı.. (o anki aciliyet durumum ya da gereklilik durumuma göre değişiyor. mecbur girmem gerekiyorsa o bahsettiğin İNSAN ARAÇLARI ÇİZGİLERİ ile sağ ve sol lastiklerim arasındaki mesafe aynıdır.. ortalanmıştır tam olarak!.
    aynı nüans lar benimde yazımda var sanıyorum. zaten otopark boşsa kısmına birşey herhangi birşey demedim.

Çizgilerin tam ortalanmasıyla ilgilide birşey demedim daha doğrusu demek isteğim şu:

''bu çizgiler 1 arabalık yeri ifade ediyor. bu durumda keşke o çizgileri (EN BAŞTA ÇİZGİLERİ YAPAN KİŞİLER) ayarlarken kapı açma paylarını biraz daha fazla tutsalardı da insan araçlarını kullanan hayvanlar kapılara gamze yapmasaydı.. yada ortalamasalardı çizgileri!'' (aracın ortası )

Senin yaptığın doğru 2 çizginin tam ortasında durman. benim dediğim keşke o çizgiler biraz daha geniş olsaydı da kapılar ihtiyaç kadar açılsa dahi diğer araca deymese..

Parantez içindekileri yazmamıştım yani anlaşılır zannettim yazarken ama yazı dilinde tonlama olmadığını unuttuğum için yanlış anlaşılmam normal.

Otopark ın boş olduğu ve avm girişine uzak noktana nizami bir şekilde park ettiğimde yanımda da öküz istemiyorum. Gayet açık? Otopark bomboş dibimde parketmek yerine gidip kendi de geniş geniş arabasını parketmesi varken niye dibime parkediyor? Tamam tabiiki park etsin, kapılarımdan ne istiyor??
    Buna zaten kimse bişey anlatamaz. yani şans diyiceksin çekim diyiceksin

İstediğiniz kadar tecavüzcü diyebilirsiniz bana, noma problema..

O kapıları öküz gibi açan eşşekler beyefendi, ben aracımda gamze olmasın belaya bulaşmayayım diye düşünüp BOŞ OTOPARKTA iki yeri ortaladığım için AYIYIM.
    Kabul ediyorum.

Sevgiler, Q.[/QUOTE]

Ben zaten yapanlara bravo beyfendi filan demiyorum. yapanlar eşşolueşektir hayvandır. İnsanların arabadan çıkma adabı kapıyı açıp fırlatmak olmamalıdır heleki sağda solda başkalarının araçları varsa..

Saygılar bizden

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası aracımda tıklama gamze ya da her ne ise
    görmek istemiyorsam gidip en alt boş kata koyarım aracımı kafam rahat olur.

Sonuçta asansörle ha 1 kat fazla çıkmışsın ha 1 kat eksik.
    Otopark boş olsa bile çizgileri her ne sebepten olursa olsun ortalamam.

Bunu yanında evet millet olarak gerçekten kapı açmayı bilmiyoruz.
    ama bu kapıyı açan yaşlıdır yada küçük çocuktur anlamaz.
    Tutup da bunlara küfür edemem.

Hadi otoparkta çizgiyi ortaladın. Sokakta ne yapacaksın?
    Yukarıda arkadaşın dediği gibi psikopat çok memlekette. Aracın o şekilde bırakıldığını gören
    allah korusun sokar tornavidayı kapıya basar gider.
    Kıssadan hisse.. aynen bu yani olay.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımın yanında başka bir araç varsa ve yolcunun aracıma mutlaka orada binmesi gerekiyorsa, ben ruh hastası olduğum için mi acaba "elin arabasına yanlışlıkla da olsa zarar gelmesin" diye düşündüğümden kapıları kendim açıyorum çocuk binerken ya da yaşlı binerken..

Ben mi psikopatım ayrıntı düşünüyorum, başkaları mı gamsız rahat, kafam karıştı..
    bende bu şekilde yaparım ancak gelin görün ki aracımın kapıları ezik içinde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FK.Sub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu şekilde yaparım ancak gelin görün ki aracımın kapıları ezik içinde..
    işte o kapılarınızın ezilmesine sebep olan beyefendilerin park etme haklarını ellerinden alıyoruz iki kişilik yere park ederek aslında..

"Mal değneği de olsa insan insandır.." mantalitesi bana göre değil açıkçası..

Malım kıymetli değil ama kıymet verir esirgerim, mümkün mertebe iyi durumda kullanmaya özen gösteririm.. Hal böyle olunca başkasının hakkını yemeyeyim diye de keyfimi kaçıramam. İsteyen istediği malını istediği gibi kullanabilir beni ilgilendirmez.. Ama başkasına zarar vermeye başladığı an orada işin içine sığırlık giriyor işte..

Genel düşüncesiz ve saygısız ise kendimi geremem onlara saygı göstereceğim diye.. İsteyen istediğini düşünmekte serbesttir hakkımda,

Selamlar. Q.

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte o kapılarınızın ezilmesine sebep olan beyefendilerin park etme haklarını ellerinden alıyoruz iki kişilik yere park ederek aslında..

"Mal değneği de olsa insan insandır.." mantalitesi bana göre değil açıkçası..

Malım kıymetli değil ama kıymet verir esirgerim, mümkün mertebe iyi durumda kullanmaya özen gösteririm.. Hal böyle olunca başkasının hakkını yemeyeyim diye de keyfimi kaçıramam. İsteyen istediği malını istediği gibi kullanabilir beni ilgilendirmez.. Ama başkasına zarar vermeye başladığı an orada işin içine sığırlık giriyor işte..

Genel düşüncesiz ve saygısız ise kendimi geremem onlara saygı göstereceğim diye.. İsteyen istediğini düşünmekte serbesttir hakkımda,

Selamlar. Q.
    Normalde iki kişilik yere park edip haklarını ellerinden almıyorum ama bundan sonra almayı düşünüyorum isteyen benim hakkımdada istediğini düşünebilir artık bıktım çünkü kapı izi, gamze görmekten ve en zoruda laftan anlamayan,iki kelimeyi bir araya getiremeyen öküzlerede laf anlatmaktan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)