Alın size arka stop
![]()
Kırmızı iyiymiş benim bile bi aklım gitti geldi ama dün nette yeni Clio Rs 130binTL olucak diyorlardı, o zaman Type-R 180BinTL'nin altına gelmez.
karizmatik duruyor.. fakat fiyat konusunda 150 bin falan ucuk rakamlar 60-90 arası değişebilir bence
280-300 hp arası bi canawar geliyor ama fiyatı ne olacak acaba onu merak ediyorum ben ***** ötv vs. 100 kusur olursa çok kötü olur :/
Risksiz bir Sürüş düşünemiyorum, her pilot kendini geliştirmeli, her pilotun kendi limitleri var benim ki diğerlerinin biraz üstünde !
A.Senna
http://instagram.com/emresetre
100-105 gibi rakamlar komik olur.şuanki vergilerle o fiyata 2litre hothatch araba alınmaz.trophy'nin bile maisteki listesi 175bin olmuş.golf 7 r da o fiyatlardan başlıyo yeni s3 te öyle.leon cuprada 140-150 civarı olucak Type r da rakip olarak çok daha düşük bi fiyat beklemeyin yani.kıçı kırık mini jcw ler bile 110-120civarında 1.6![]()
INFINITE PERFORMANCE
yigit arkadaşım söyledi bugun mail gelmiş 120.000 leon cupra olucakmış sanırım opsiyonlar hariç rakamlardır![]()
doğuştan araba manyağı
valla gelir bir yerlere haklısınız2.cı el golf r ların rakamları ucar artık iyice
daha 5 ay evveline kadar 90 85 lere satılıyorlardı ya
![]()
doğuştan araba manyağı
Fiyatlara gel ya artık ilerde bu kadar çok araç bulamıycaz 2. el![]()
S3 200binTL Golf R 170binTL Cupra 120binTL olacak buda 150 rahat olur
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)