User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
200 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Sigorta neden karşılamıyor ? ( Pert )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğimden soruyorum bu kişilermi hasar miktarını belirliyor ? Belirliyorlarsa niye yalan söylesinler ?
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mi kaçırdım? Hangi şirket?

ayrıca kasko yapılırken % şu kadar hasar olursa pert olur, hasar durumunda yeni parça takılmaz tamir edilir vs gibi opsiyonlar konulabiliyor mu? Bilmediğimden soruyorum.
    Yetkili serviste ki bilirkişi ve savcılıktan gelen bilirkişi ortak raporuna göre ortaya çıkan hasar tespiti yollandı bize kim veya nasıl belirlenmiş ayrıntılı bilgim yok fakat tamir edilecek ve değişecek parça listesi de verilecek bize gün içerisinde .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef denilen gibi hem ticari ilişki hemde anlaşmamız nedeniyle şuan ilişkiyi kesmemiz bize bi arabadan daha fazla hasara mal olacak gibi gözüküyor o konuda kıpırdayamıyoruz . 2 . Rapor inşallah adli yollar gecikmeden çıkarıtılırsa kime ne haksızlık yapılmış göreceğiz fakat aynı rapor 2. sefer çıkarsa malesef hiç bişey yapamayacağız

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun cana gelmesın daha onemlı bence arac elbet yapılır satılır nelerı var satılan

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef denilen gibi hem ticari ilişki hemde anlaşmamız nedeniyle şuan ilişkiyi kesmemiz bize bi arabadan daha fazla hasara mal olacak gibi gözüküyor o konuda kıpırdayamıyoruz . 2 . Rapor inşallah adli yollar gecikmeden çıkarıtılırsa kime ne haksızlık yapılmış göreceğiz fakat aynı rapor 2. sefer çıkarsa malesef hiç bişey yapamayacağız
    kusura bakmayın ama siz zaten yazdığınız bu durumla hem sigortanın belirlediği fiyatı hemde YENİLGİyi kabul etmiş görünüyorsunuz ..

geçmiş olsun ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko kazadan sonrami yapildi korkunuz nedir anlamiyorum- exper vs isini dogru yaptiysa zan altinda kalmaz zaten. antalya yada adana hangisinde servis varsa cektirip hasar expertizi isteyip servis muduru imzasiyla raporu yeni avukatla kasko sirketinin direkman hukuk burosuyla muhattap olsun. yazdiklariniza gore sigorta bayisiyle ilgili baska sorunlar var
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önceki sayfalarda bi yerde okudum da bulamadım. Düzeltilmiş sanırım
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigorta şirketi o kdr çok sorulmuş ki bende merak etmeye başladım
    Alıntı vodkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mikail yapabilecegim bişey varsa seve seve yardım ederim
    Alıntı BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecmıs olsun cana gelmesın daha onemlı bence arac elbet yapılır satılır nelerı var satılan
    Teşekkürler , zaten şuan ki en büyük tesellimiz o artık olumsuz rapor çıkarsa sağlık olsun diyeceğiz fakat bizden sonrakiler en azından bu konuda olay yeri raporu alınırken dikkatli olsun

vodkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba nerde duruyor akşama dogru inceletelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler

Tekrar inceleme talep ettik , konuyla ilgili başka bir yetkili servisten ayrıca Tarsus'tan başka bilirkişiler gelecek . Yeni raporuyla beraber ıkı ayrı hasar tespiti ve raporları siteye koymayı düşünüyorum .
    Incelemeyi sigortadan oradan buradan talep etmeyin, bizzat kendiniz bir servisi arayip hic birsey yokmus gibi bu araca ekspertiz yapar misiniz diye talep ederseniz sizin icin daha saglikli olur.

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aract 12bın € hasar var dıen yetkılı servısı kutlamak lazım cok gecmıs olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakmayın ama siz zaten yazdığınız bu durumla hem sigortanın belirlediği fiyatı hemde YENİLGİyi kabul etmiş görünüyorsunuz ..

geçmiş olsun ..
    Alıntı ido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu aract 12bın € hasar var dıen yetkılı servısı kutlamak lazım cok gecmıs olsun
    2. Rapora bağlı oldugu için şuan kıpırdamak mümkün değil , fakat şöyle bi konu bar ki eğer ki bir kandırma ya da anlaşmalı bir kazık atma olayı varsa o YETKİLİLER bundan sonra hayatlarına yetkisiz olarak devam edecektir . Yenilgiyi kabul etmedik fakat hukuk bürosundan bi kaç arkadaş çok sıkı takip edilmesi gerektiğini söylüyor . İmkanlarımız el verdiğince mağdur olmamak için gerekeni yapacağız .

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasar 12,000 €uro mu hahahah dalgamı geçiyor bunlar bunu yapan exper salak sanırım?Sadece ön farı 7bin küsür lira dan başlıyo nası 12bin euro masraf çıkartıyo bu arabaya kaldı ki bu araç perte ayrılmalı bu araba yapılıp satılmaz yapılıp satılsada aşırı zarar ettirir adama

gerekli mercilere başvurup perte ayrılmasını konusunda bastırın heryere şikayet edin hangi sigorta şirketi bunu yapan?

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlıs servise götürmüssünüzdür , takla atmıs arac nası 12000 euro cıkar masraf kafadan tıklasa o fiyata cıkar saçmalık
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes bu kadar ucuzsa iyimiş. geçmiş olsn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş sen neden arkadaşları dinlemiyorsun,bak birisi demişki çek bir mercedes servisine rapor al arabaya. Hala mercedes bilirkişi gönderdi baktı vs diosun,sen kendin götürüceksin,koyucaksın arabayı bir çekiciye,size en yakın ildeki mercedes servisine gidiceksin,gerekirse ankara'ya getiriceksin,kolumandan bir fiyat alıcaksın bir fiyat mengerler den alıcaksın.Servis müdürlerine fiyat tekliflerini imzalatacaksın. Sonra gidip o kasko şirketiyle experin boğazına yapışacaksın. Burdaki arkadaşlar bu araba pert dedi die gidip kaskoya ben bi siteye resim koydum arkadaşlar pert dedi mi diceksin? yukardaki önerileri dinle o bilirkişi gönderdi mercedesden yetkili geldi falan değil,kendin yapacaksın bu işi.ikinci bir inclemede istemişsin zaten,bende bu şekilde bir fiyat aldım kendim dersin,dosyaya eklersiniz.En azından elinde bir belge olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vodkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba nerde duruyor akşama dogru inceletelim
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hasar 12,000 €uro mu hahahah dalgamı geçiyor bunlar bunu yapan exper salak sanırım?Sadece ön farı 7bin küsür lira dan başlıyo nası 12bin euro masraf çıkartıyo bu arabaya kaldı ki bu araç perte ayrılmalı bu araba yapılıp satılmaz yapılıp satılsada aşırı zarar ettirir adama

gerekli mercilere başvurup perte ayrılmasını konusunda bastırın heryere şikayet edin hangi sigorta şirketi bunu yapan?
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlıs servise götürmüssünüzdür , takla atmıs arac nası 12000 euro cıkar masraf kafadan tıklasa o fiyata cıkar saçmalık
    Siteden bi abi sağolsun yetkili servis ustasıyla birlikte akşam gelip hasar tespit raporu çıkaracak inşallah adli tatili beklemeden kim ne kazığı atmış ortaya cıkaracaz .

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle..
    bu araç taklaya gelmiş +air bag acılmış + darbesi var %80 oranında pert bu arac gelen kişiyle diyalok kurmayın direk sigortanızı arayıp bi konuşun olmadı tekrardan rapor tutulmasını isteyin. itiraz ederlerse bi diyalog kur benımle adanadayım bende yapılsın 1 2 ay sonra pert yaparız istersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iz_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle..
    bu araç taklaya gelmiş +air bag acılmış + darbesi var %80 oranında pert bu arac gelen kişiyle diyalok kurmayın direk sigortanızı arayıp bi konuşun olmadı tekrardan rapor tutulmasını isteyin. itiraz ederlerse bi diyalog kur benımle adanadayım bende yapılsın 1 2 ay sonra pert yaparız istersen
    Bugün siteden bi abimiz yanımıza gelip otoparkta rapor cıkaracak . İnşallah orada ki rapordan çıkacak sonuca göre arabayı Adana'ya ggetireceğiz .

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün siteden bi abimiz yanımıza gelip otoparkta rapor cıkaracak . İnşallah orada ki rapordan çıkacak sonuca göre arabayı Adana'ya ggetireceğiz .
    yakından takipteyim konuyu haberini bekliyorum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mercedes kendi hukuk bürosundan bilirkişisini yolladıysa olay bitmişdir sadece mahkemelerde uğraşırsınız.. ayrıca kaskonun expertide gelip mercedesin bilirkişisiyle ortak rapor sunmuşsa %90 sadece uğraşırsınız ve uğraşdığınızla kalırsınız.

şahsi fikrim araçdada abartıldığı kadar bir şey yok resimde görünen direkler bile çökmemiş maşallah 12 bin euronun çoğu airbag ve elektrik masrafları olucakdır.. motorda ve kaportada şahsi fikrim ne ekspertim ne kaportacı sadece çok kendi araçlarımı toplamış biriyim bir masraf yok en fazla araba boyanıcak komple o kadar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

vodkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mikail anlamadım ben bu işi hani turkcell 4 cekerdi şimdide böyle no yok diyor 10 dakka önce görüştük laa istanbuldan servisle konuştum başka bi yol daha önerdiler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)