öncelikle geçmiş olsun..
bildiğim kadarıyla pert olabilmesi için kasko değerinin %50 sinin üzerinde yani 52.500 euro hasar olması gerekir ...
rapor kesinleştiyse bu saatten sonra perte çıkarma gibi bir durum olmaz sanırım ..
öncelikle geçmiş olsun..
bildiğim kadarıyla pert olabilmesi için kasko değerinin %50 sinin üzerinde yani 52.500 euro hasar olması gerekir ...
rapor kesinleştiyse bu saatten sonra perte çıkarma gibi bir durum olmaz sanırım ..
gıdın bı servıstenn rapor alın mahkemeye bas vurun orjınal parcalar kullanarak ne akdar masrafı cıkacak onu hesaplayınn bence sız haklı cıkacaksınızz bu sızın yanlsı sıgorta ve kasko sırketı kullandıgınıza baglı bence .. hakkınızı arayın yazıktır gunahtırr
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Bilgi verdiğin için sağol abi tekrardan zaten rapor istedik karşıt dava düşünüyoruz bu duruma fakat avukatın verdiği bilgilere göre de olumlu sonuç beklemeyin diyor yani araç da zaten şuan bugün itibariyle kendi otoparkımızda .
Teşekkürler . Bugün itibariyle gerekli yerlere başvurduk fakat olumlu olacagını bizde düşünmüyoruz
bu işte tamamen farklı şeyler dönüyo orasını biliyorum burda bence bilir kişi isteyip tekrardan bakılması şart bu arabayı perte çıkarmaları gerekiyo ki ne arabaları çıkardılar 1 ay kadar önce f10 bmw sadece arkasında hasar vardı perte çıkardılar bu bence kasko şierketiyle alakalı bence bu araba yapılırsa kesinlikle sııntı yaşarsınız tremerden vs hasarı gözükücek illaki şu an bile 30 bin tl hasarı olan bi aracı ben olsam almam heleki mercedes yeni kasaysa bence uğraşın sonuna kadar perte çıkarın
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şerefsiz bunlar ya.... Ulan gözgöre göre araba patlatanları görmezler böylesine
mağdur olanları daha da mağdur ederler. Adam canını zor kurtarmış, arabası
gitmiş sen cart curt et
Teşekkürler .
Yazık günahı da geçtik artık vatandaşa haksızlık da sınır tanınmamaya başladılar .
Tamir edilen parçaların değişmesi olanaksızmış eger değişmek istenirse tarafımızdan karşılanmak zorundaymış
Camlarda çatlak var
olumlu olmayacak birşey yok,
baştan salmayın sizde...
bu arabada 12.000 Euro hasar var demek, akla mantığa uymaz, çekin bir yetkili servise, orjinal parçalarla ne kadara toplanır çıkarttırın, alın o raporu kasko şirketine beyan edin.
avukatla da görüşün,
en başta da BİRŞEY BEKLEMEYİN diyen avukatla ilişkinizi bitirin.
ÇATIR ÇATIR alırsınız paranızı.
hangi kasko şirketi bu arada ?
Loading...
12000eu şaka gibi fiyat arabanın sadece kaporta parçaları o kadar tutar, airbagler ve yürüyen aksam, motor parçaları dahil olunca 35-40 bin eu olur. Kasko değeri 104bin se yinede pert olmaz ama..
Kasko şirketimiz (belirtmemek daha iyi kurum şahıslara saygısızlık olur) avukat da genel tepkilere dayanarak bunu söylemiş olabilir diye düşünüyoruz .
Malesef hukuk yollarından hakkımızı aramaya çalışağız fakat dediğim gibi bütün parçalar değişmiyor ki sıkıntımız orada zaten :/
Araba yetkili serviste girmedi mi ekspertize?
şimdi benim gördüğüm üzere bu araç toplanır ve satılabilir kıvamda ancak bu tip hasar alıp toplanmış bir araca çıkartıp 100 bin küsür lira verilmez araçta kaporta ve motor aksamından önemli olan şasi ve aracın c sütunu eğrilerinin bozulup bosulmaması yani topladıktan sonra araç değeri 100 bin ise 75 80 bin e çeşitli alıcı tiplerine satılabilir ancak söylediğim noktalarda araçta hasar oluşmuş ise bunun özenle incelenip tespit edilmesi gerekir hasar varsa araç tam anlamıyla pert tir
bu aracı sanayide bile toplayamassın 12bin euro ya. sadece airbagler o mebla tutar. Ayrıca araç takla atıp sürüklenmiş direkleri mutlaka kasılmıştır ki tamir edilemez, direk pert olması gerek..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)