hayırlı olsun![]()
hayırlı olsun![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben kristalize su izolasyon malzemesi ( yan duvarlar için) ve beton tamir harcı alıcam.
o işlemi güzel yaparız. El işi yapmak gibisi var mı, rahatlatıyor insanı
Yerlere dikkat etmedim, çok kötüyse yüzel sertleştirici dökebilriiz (otoparktaki gibi cam beton yapmak için), ama becerememe ihtimalimiz yüksek o işi![]()
Built to fall....
kartal dayım aynı yerde babamın deposu var bende orada uğraşıyorum hafta sonları yapılacak işlerde yardımcı olabılırım elımden geldiğince pm atman yeterli
gelip tanışmak isterim
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Hayirli olsuna geliriz insallahGuzel bir ortam olur orada
![]()
En kısa zamanda geleceğim çay içmeye![]()
Usta hayırlı olsun,başımıza başka işler çıkınca unuttuk bu tarafıyeri bir tam tarif ediverde ziyarete gelelim ya da elimizden geldiğince yardıma
ihtiyaç olan birşeyler varsa tedariklenelim
![]()
arkadaşlar bu arada hepinize cok teşşekkür ederim ortalıgı tam anlamı ile topladıktan sonra caya bekleriz
valla biz bizim arkadaşlarla Maslak sanayide yer baktık ya yer yok yada 3 dükkan 5000 TL kira istiyolar bende acayip bir şekilde böyle birşey istiyorum ama bana yakın en uygun yer maslak sanayi![]()
süper ya. hep hayalim olan bir konu. kışın arkadaşlarla toplanıp sohbet muhabbet biraz ps3 oynamak gibisi olamaz herhalde. hayırlı olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)