açmayın bence şöyle konular.. sonra sıcaklardan mı oruçtanmı doğuştanmı bilmiyorum ama zeka geriliği yasayan bazı arkadaşlar fena spoiler veriyor filmi zkip atıyor...
açmayın bence şöyle konular.. sonra sıcaklardan mı oruçtanmı doğuştanmı bilmiyorum ama zeka geriliği yasayan bazı arkadaşlar fena spoiler veriyor filmi zkip atıyor...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
arkadaşlar ben daha gitmedm ama imax te izleyin derim kesinlikle avengers i 2 farklı sinemada izledim imax gerçekten daha farklı
kütahyada altyazılısı yok şaka gibi :S Sırf altyazılı izlemek için Eskişehir'e gidicez artık :s
o kadar olay oldu, katliam yaptı gencin biri, izlemek lazım.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
2nci film kadar başarılı bulmadım , fena değildi..biraz fazla uzundu..160 küsür dakika ama sürükleyici..
arkadaslar filmi dun izleyecektim ancak bir aksilik cikti.
sormak istedigim konu biraz alakasiz ama metrocity'e acilan CinemaPINK nasildir? hic giden var mi oraya?
yoksa istinyepark yada kanyonda mi izlesek?
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Batman Begins ve Dark Knight'ı izlemeden gitmeyin..
Çok anlamsız gelebilir.. Toriumda izledim bu öğlen Nolan şaşırtmadı diyelim.. 9/10![]()
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
az önce geldim bende.. çok güzel olmuş ama önce ki serileri izlemek şart.. kız arkadaşım hiç bişe anlamadı mesela![]()
Tango-1 never dies.
21:45 te girdik 2 gibi çıktık salondan.
Beklendiği gibi yapılan reklam gibi hakkını veren bir film olmuş. Beğendim. 3 lemenin sonu diyorlar ama sanmam. Çünkü neyse sonunda anlarsınız.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
türkçe dublaj izlemek zorunda da kalsam film çok çok iyiydi yakında zamanda orjinal olarak tekrardan gidicem![]()
bu son film olursa yazık olur gerçekten![]()
daha superman in yeni filmi gelicek bekleyin derimmarvel bu kadar coşmuşken dc pek altta kalmaz gibime gelio
bi justice league kokusu alıyorum uzun vade de yapmaları şart ztn
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)