Doblo cok rahat o konuda...c4 te de ara ara 3 ten 4 e , 4ten 5 e yaptıgım oluyor.
art niyet yok ki vay patron bana kaydı bende arabaya kayıyım durumu yok yanı![]()
kendi aracıma nasıl bakarsam nasıl kullanırsam bunada öyle bakıyorum öyle kullanıyorum
zaten aklıma takıldı bende rahatsızım ama alışkanlık oldu sende biliyosun ferhat istanbuldasın istanbul trafiğinde belii bir saat araç kullanınca beyin sulanıyo artık![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
patron olmasına gerek yok biraz düşüncesi olan herkes sorar..yani fabrika manuel arabaya debriyajı niye koymuş bile bile arabanın başına iş getirmek için debriyajsız kullanmak neden ? şirketinize patronunuza garezinizmi var ? bende çalışan biri olarak soruyorum iş yeri sahibiyim ticarilerim var şöförlerde..
2000 A3 8L
ben gün içinde kartal izmit kartal ataşehir yapıyorum hesapla kaç km ? e5 den gidildiğinide hesapla kaç kere dur kalk vs...ama her seferinde debriyajada basıyorum...diyorumki manuel araba alınmış madem yani araca kendin hakim olmak için..ne gerek var debriyajsız zararlı şekidle vites değiştirmeye ? anlatabildimmi ? ve bunu galeriden 0 aldığınız binerken kıyamadığınız kendi arabanıza yapın birde yapabilcekmisiniz..
edit istanbulda değilmişsin...ortalama 150km ve fazlası ediyor.
2000 A3 8L
patron işçisini niye düşünmüyor o zaman onca saat trafikle haşır neşir oluyor onu düşünüp otomatik vites niye almıyor?
unutmuşum otomatik vites araç pahalı oluyor.. bir de extra güvenlik donanımlarını aldınız mı? pardon ya o da parayla..,
siz belki bunları yapıyor olabilirsiniz ama yüzde 99.9 nun yapmadığından eminim.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
otomatik ticari söylermisin kapalı kasa camsız versiyon malzeme taşınacak..araç bakıyorum alıcıyım ciddi şekilde..
aynı aracı 2 3 sürücü kullanıyo olsa birisi araca zarar veripde diğerinin elinde patlasa o adam patrona ne hesap vericek ne diyecek ? başkası yüzünden işinden olma riskin olsa sen yparmısn böyle bişey ?
2000 A3 8L
İstanbul'u ii bilirim merak etme sorun yok. Ben senn yaptıgın yoldan fazlasını yapıyorum günlük. Sorun benm senn değil burda. Arkadaş konu açmış birşey olur mu olmaz mı vs. diye sen konuyu başka bir yere çekmişsin bence hiçte gereği yok, çalışan kendisi, istediği gibi arabayı sürer yargılamakta sana düşmez.
bizde öyle gavurun malı durumu yok onu dıyorum kendi araclarımlada yaptım su ankı aracımla olmuyor olsa yaparım emanet kavramı bizde önemlidir emanetin ne olduğunu biliriz
cırtlama falan olsa zaten yapmam olabilecek zararları soruyorum başımıza gelebilecek şeyleri soruyorum nelere zarar verir onu soruyorum
konuyu dağıtmayın başka bi konu açın orada konuşun şirket arabasını şöförler nıye hırpalıyor nıye şirketler otomatık araç almıyor açın bı konu tartışalım konuyu çevirmmeyin başka yöne
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ticari araçları bilmem ama bir ton şirket arabası var fiesta, fluence, clio, transporter vs. vs.
bu araçların otomatik versiyonları mevcut.
ayrıca parayla extra dan satılık güvenlik paketleri de alınmıyor hatta olabilecek en boşlar alınıyor.
transporter panelvan alabilirisin dsg seçeneği mevcut
ben dediğiniz gibi bu yüzden işten atılanı görmedim duymadım.. Kasko var şirket araçlarında sonuçta ve böyle bi şey yaşayan görmedim duymadım merch'lük yapan bir çok arkadaşım vardı onlarında araçlara gözü gibi baktığı söylenemez ama araç bozuldu mu yapılıyor..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
o kadar boş araba almıyorum sonuçta bende kullanıyorum güvenlik önemli..
vw fiyatları ile diğer ticarilerin alakası yok..60 üstü olması lazım vw lerin renault mitsubishi vb. markalar daha düşük fiyatı..şantiyeye girip 1 senede 30.ooo km üstü yapılacak arabayada 60 70 i ben veremiyorum..başına bir iş gelmesin diye dikkat ederken bi yere gidip gelsin diye kullandıracağım şöförede arabayı hırpalattırmam..benim düşüncem bu..anlaşılan herkese garip gelmiş..çok zor bişey değil sol ayağı kullanmak..
2000 A3 8L
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
16.11.2013
08.06.2014
aracın transıt oldugunu solemesen derdım kı yazık edıyosun.
transıt baskadır transıt cıftcının kamyonu yolcunun emektarıdır transıt işçinin sırtıdır.transit köy yollarının hummer ıdır kısacası transıt candır.
arkadasım fırıncılık yapıyordu kendı ıslerı kendı transıtlerı oda debrıyajsız vıtes atıyordu hatta 1de gıderken dusuk suratte gerıye bıle takıyordu sankı gerıden 1 e takar gıbı.
dier bı arkadasım vw caddy 1 ile debrıyajsız kullanıordu
ıkı aracta bn kendımı bıldım bılelıbu sekılde kullanılıyor onlara bısey olmadıysa snnkınede olmaz ama alıskanlık ıyı bısey deıl.
Eğer böyle yapan bı çalışan görsem anında kovardim seni
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)