aldıgınız 97 gercekte 97 mi sizce ????
geçen arkadaşın biri opel servisinde depodaki benzinin ölçümünü yaptılar 95 diye aldığımız 91 çıktı dedi. zaten 5 kuruşluk arabamız var onun da bir yerini bozacaklar, ondan sonra rahat edecekler...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
klasik elinde kalmayanların yalanı bnde önceden opet 97 aliodum kaldırıldı daha gelmicek denildi şimdi shell 97 kullanıyorum 2 yıldır hala kaldırılan bişey yok![]()
cirosu düşük istasyonlar, 97ye ödeme yapıcaklarına dizele sermaye bağladıkları için satmıyordur! memlekette benzin çeyrek altınla kapışıyor adamlar ne yapsın
bbm pin :2B244451
arkadaşlar konuyu hortlattım ama sürekli aldığım PO benzin istasyonu artık 97 oktanın kalktığını söyledi.
Shell'de varmış ama o da 97 oktan değildir gibisinden bilir kişi edasıyla trip attı![]()
güncel durum hakkında bilgisi olan var mı acaba ? ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Ant'da bulamıyorum suan 97oktan benzin. Sanırım kalktı artık.
☻/
/▌
/ \
Ankara Opet'lerde 97 istediğim zaman mırın kırın eden pompacıya rastlamadım. Yoksa 95 koyuyolar da bizi mi yiyolar![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Bikaç gündür Konya yolu opetten 97 alıyorum fiyatları aynı
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
tamam şimdi 97 yok 95 katkılıyı 97 dıye verıyorlar.
peki biz alırken hangısını tercih etmeliyiz? dün nerdeyse ilk defa 97 aldım TOTAL tercih ediyorum etmeye çalışıyorum.
Yani 97 almamdaki amaç tabiki performans değil sadece birazdaha uzun gidermi düşüncesiydi ***** zaten 1.2 60hp ya var ya yok![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)