(bkz: sadece türkiye de yaşanabilecek olaylar)
Printable View
(bkz: sadece türkiye de yaşanabilecek olaylar)
Çok sakat var çok sakat.
şaka şaka ..
Normal etap içerisinde kurallara uyulmazsa ceza yiyebilir araçlar bunda herhangi bir problem yok. Özel etap dışarısında normal trafik kuralları geçerli. Radara girip ceza yiyebilir kemerden yiyebilir vs ancak sesten dolayı olması enteresan olmuş. Polislerin hatası. Organizasyondan tüm ekiplerin haberi yoktu demekki. Bu araçların yola çıkmasında bir mahsur yok hatta artık vizeleri bile var. En azından benim kullandığımın. Maslaktan alıp Altunizadeye bile götürdüm organizasyon dışında. :) Hemde köprüde birkaç şerit kapalıydı. Sabri Ünverde Spec-c var bildiğim kadarıyla free flow egsozları :) o aracı sesten dolayı durdurmaları normal. ayrıca araçta yabancı plaka. Ama mesela fotoğraftaki clio ragnottiyi durdurmaları saçma olmuş
edit: kendi olayımı hatırladım. Çanakkaleye gitmiştim bir kaç ay önce tanıtım amaçlı. Yolu trafiğe kapattılar benim için taxi drive yapmıştık. adamın bi tanesi Türk bayrağı açıp durdurmuştu beni. Sonrada saldırmaya kalktı araca. Polisler almıştı adamı aracın yanından. arkamdan çıkan tek olumsuz haberde şu;
http://www.canakkalehedef.com/index....mi-olur-d.html kordonu bilenler vardır heralde. 70km hızı geçmedim orada gittiğim yolda viraj dahi yok :) ( aslında o hız bile orası için yüksek gerçekten ama polis tarafından yol trafiğe kapatılmıştı) 150km geçti demişler oluyor böyle şeyler. kimbilir halk nasıl abarttı olayı.
sora polise laf soyleyince ceza alıyoruz.
daha öncede olmuştu buna benzer bir olay şimdi makaraya alınarak anlatılıyor arada lazım bunlar :D :D
(plslerden lazım değilde bolca var)
Alirsiniz gayet normal.
Polise laf solemekle o an uygulanan olayi enine boyuna konusabilme yetenegine sahip olmak ayri seyler ....
Forumdaki polis arkadaslarda kordinasyon eksikligi oldugunu soylemis ki aynen oyle ...
Simdi polise hepberaber bunun icin sovelimmi ?
Yada soyle soriyim bu olay sonrasinda sikayetci olup savciliga giden yasal yollarla bunu savunan varmi ?
Yok ise soledigin gibi evet Polise Askere ona buna atip tutmaya ceza veriyoruz atiyoruz hatta mahmkemeye verildiginde destek veriyoruz .
Napalim 300 bin polisi 1 kisinin hatasi icin cope atamiyoruz bu bizim durusumuz biz bizi koruyan basimiz sikistiginda aradigimiz polisin daha dogru calismasini temmenni ediyor ama okuz olmadigimizdan laf solemiyor eger adil olmayan bir durum varsa savcilik makaminin yerini hatirlatmaya calisiyoruz .
Bu olayda polisin bu Hatasini sikayet eden bir kisi varmi var ise savcilik dosyasini takip edecegime soz veriyorum ....
değil değil
http://b1207.hizliresim.com/z/y/b7k70.jpg
This is not your island, this is our island '' Lost : ))
"Kocaeli yerel halkının yapmış olduğu ihbarda ralliye katılan otomobiilerin egzoz seslerinden rahatsız olduklarını bildirmişler. Valilikten ve Büyükşehir Belediyesi'nden alınan izinlerden bir haber olan çok değerli polis amirliği, iki farklı yere 3 otomobil 6 yunus motorsiklet ile intikal ederek çevirme kurmuşlar. İlki rampanın başında, diğeride kolej sapağında. Zaten servis çıkışından ilk etap startına kısıtlı bir zamanı olan bizleri çevirmeye aldılar. Yarış otomobillerimizde genel olarak tamponlar hasar aldıklarından dolayı orjinal, mühürlü plakaları takmıyoruz. Baskı plakalarımızdan ve ruhsatımızın (ki araçlarımızın trafik ve yarış sigortaları düzenli olarak yapılmaktadır) yanımızda olmamasından dolayı yola devam etmemize izin vermiyorlardı, taa ki KOSDER Başkanı Ceyhun bey olaya müdahele edene kadar.
Olayda tamamen kolluk kuvvetlerinin iletişimsizliğinden kaynaklanan bir anlaşılmazlık var. O sebeple çok fazla üzerinde durulmadı.
Bizzat ismim haberde geçtiğinden dolayı açıklama yapmak istedim. Teşekkürler.
Efe ERSOY
aynı seyler ankaradada olmustu :D
Başkent rallisi polis kontrolüne takıldı Videosu - Haber7 - Haber - Haberler - Son Dakika Haberleri - Gazete Manşetleri
Şaşırmadım :D
Bizim milletimizde bir enteresan. F1 istanbulda gazladı ordan oraya rahatsız olup aramadılar. Yerli yarışcılarımız 1 km yol gitmişler biryerlerine bişi olmuş.
Allah'ın apaçileri kaç saattir gezip duruyorlar da demiştir şikayet eden amcalarımız, teyzelerimiz.