Bnde dun gece savcının şıkayetı uzerıne 225 tl ceza yedım egsoz yok fılm yok sadece fıltre var aracta![]()
Bu tarz araçlar zaten çekici ile gidebilir, üzerindeki modifiyeler trafik şartlarına uygun değil diye biliyorum ? Yani yerinde bir uygulama denebilir.
Acaba birileri Emniyetin internet sitesinden şikayet yazısı mı yazdı![]()
polislerimiz odun gibibidir anlamazlar ralliden falan bakar ancak oyle
ralli ve otomobil sporlarını seven bir başbakanımız olana kadar bu sistem böyle gider.bakınız Sayın Başbakan futbol aşığı her ile stad yapılıyor biletler ucuzladı,futbolu geliştirmek için uğraşıyor aramızdan bir başbakan çıkartalımda rahat rahat gezelim![]()
bi konuda da bilgi sahibi olmadan fikir belirtmeseydiniz ne bilgili alim ilim ifran bilen adamlar varmış aramızda
körler sağırlar
yok böle saçmalık ya.bu senede çorumda yapılan drag yarışları için ankaradan gelen araçların hepsine polis çevirip ceza yazmıştı.yurdum polisinin saçmalığı![]()
VTEC
ne kadar cahil olduklarını bu kadar göstermeselerdi bari. hem polisler hemde o arabaları polise şikayet eden halk.
bi ara bir f1 e de kopruden odemeden gectı dıye ceza yazılmıstı deme?. egolarını tatmın edınce bı yerlerı uzuyomu acaba ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
son dakika haber, Çevirilen rally'cı karakola cağırılarak onu cevirenler tek tek numara usulu tespit ettirildi ceviren polisler izmit körfez pisti civarına sürüldü![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Allah tan dünya ralli şampiyonası falan düzenlemiyoruz.
Rezil olurduk valla yılın bombası.
formulada radar kursalar şaşırmam.. Türk polisine saygım sonsuz ama trafikçileri özelliklemi seçiyorlar anlamıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)