mazallah trafik fln sıkısmasın yok kitli kalcan seridin ortasında![]()
sos tusu var yeni m5de falan ama trde calısırtmı calısmazmı bilmiyorum ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Vay be palavraymış bu da.. (:
buyuk firma iseniz cesitli diller bilen temsilcileriniz olmali . ornek olarak vertu telefonunuz varsa yandaki concierge tusuna bastiginiz da karsiniz da " buyrun Mustafa bey " diye hitab eden bir kisi cikabiliyor , yada amerikada citi bank hesabiniz var ve onlar size bir kampanya yada baska birsey icin telefonla ulasmak istediklerinde yine sizin le turkce konusan kisiler mevcut . mercedes te kesin turkce bilen konusan danisma hattinda calisan elemanlar mevcuttur
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bu olayı gerçek diye biliyorum ben..mercedeslerde aynanın orda bi tuş ve mikrofon olcaktı onun yardımı ile almanya mercedese bağlanabiliyordunuz acil durumlarda..genelde S serisinde oluyo diğer hangi modellerde var bilmiyorum..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben sadece sunduklari hizmeti belirtmek icin yazdim , sonucta bit tusla ingiltereden size turkce cevap veren birisi olmasi gayet gusel .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Benim inanmadığım taraf şu. Aracın içindeki bu sos düğmesine bastığınızda ne oluyor? Mutlaka ya GSM yada uydu telefonu kullanarak merkez ile iletişim kuracak. Bu hattın parasını kim ödüyor onu merak ediyorum. Mercedes sattığı her üst seviye arabaya parasını kendi ödediği telefon hattı mı koyuyor?
Tabii şunu da ekleyeyim, normalde türkiyede satılan tüm cep telefonlarında sim kart takmasanız bile 112 yi arayabiliyorsunuz. Belki de almanyada mercedes gsm şirketleri ile anlaşmış, bu araçlarda bulunan gsm sistemi belli bir numarayı arıyor olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)