Acayip cok yakan, gitmeyen, sorunsuzlugu disinda hic bir iyi ozelligi olmayan, hala neden insanlarin satin aldigini anlamadigim bir motor
Acayip cok yakan, gitmeyen, sorunsuzlugu disinda hic bir iyi ozelligi olmayan, hala neden insanlarin satin aldigini anlamadigim bir motor
Built to fall....
yarışla rolle ilginiz yoksa alın ne olacak 100 beygir araba. yeter.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Sr motor , 8v, gayet sorunsuz lpg ile uyumlu bir motor. Roll vs kovalanmadıktan sonra gayet yeterli.. mk5 kasada mk4 deki gibi 16v motor yok, fsi a geçildi.
eski aracım(106xs) 8v di. performanslı gayet başarılıydı alt devirlerinden memnundum ancak üst devirleri yetersiz kalıyordu
aile aracı olarak kullanılcaksa 8v + lpg ondan sonra ver elini antalya fln![]()
2000 model 1.6 16v astar var LPGyle kullanıyorum, %75 şehiriçi öğrenci mod sakin kullanıyorum bunun yerine 1.6 8v golf 5 alsak LPG ile şehiriçi yakıtı astraya göre çok fark eder mi ? yoksa 1.4 16v twinport corsa mı alsak daha iyi olur ?
vw 1.6 8v benim şehir içi ortalamam 8.2 lt.
şehir içi derken adana farkı 1 lt vardır sen onu 7.5 falan düşün![]()
--
abi aslında az önce 1.33 corolla ya yaptığın yorumdan sonra bi sıcak baktım pm atıcaktım da konu varsa bi bakıyim dedimbu değerler iyi değil mi ya çok kötülenen bi motor da
düşük güçlü motorun bir de şöyle avantajı oluyor;
konfor artıyorgaza basınca aniden yemediği için süzüle süzüle gidiyorsun.
adanada trafik var, dur kalk dur kalk berbat bir şehir oldu, tüm gün trafik var . onun için ortalama yüksek
bu arada seneye tüp takar öyle gezer gardaşım, onun arabası 2012 golf. 37500e aldık200 tl ye de sis farı ön çıta felan bişeye benzedi araba
--
çok değişik bi bakış açısıymış abi hiç öyle düşünmemiştimcorsayla golf arasında kaldım aslında bu motor alıcam madem a3 alıyim diyorum aynı motor var bildiğim kadarıyla
amaaaan araba işte, takar tüpü gezerim diyorsanız vag 8v yeterlidir..
pek sorun çıkarmaz, zira sorun çıkaracak pek de bi teknolojisi yok..
mk1 golfden beridir kullanılan bi blok..
zamanla injeksiyona geçti vs vs..
If you have no LAG, you have no turbo..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11059940/detay
valla mesela bu g,zelmiş
--
bu bahsedılen 8v motorlu bı arac 190bınk de ıse alınırmı? Daha omru varmıdır sızce?
evet 8 lt yakması normal de niye millet bu kadar çok yakar hiç gitmez diyo ona takılıyorum ben cidden astra g den az gidip bundan çok yakıcaksa da bi anlamı yok değiştirmenin, evet abi b7 ama fsi gelmez bize LPGden dolayı 1.6 arabaya LPGsiz binemeyiz. corsa d sportlar çok hoşuma gidiyor abi
bunun benzinlisi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11927806/detay
vw gibi bi firmanın şu pancar motoru ne diye asırlardır grubundaki her araca monte ettiğini hala adam akıllı geçerli bi sebeple açıklayanını görmedim. tek geçerli sebep, hep peynir ekmek gibi satmasıdır belki. skoda'dan audiye kadar...
8v out! 32v in!![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bahsedilen sorunsuzluk burada devreye giriyor işte.. Eğer bakımları yapılıp hor kullanılmayan bir motorsa o kilometrelerin çok çok daha fazlasını sıkıntısız görür..
98 model polo classic aracımız var, 1.6 8v 100hp AFT motor, henüz 110.000km'de maaşallah saat gibi ve motor anlamında kendi aracımdan o kadar eminim ki bakımlarını aksatmazsam şu ankinin 3-4 katını hiç sıkıntısız yaparım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)