taxi cafe vardı kızılayda o noldu ya
Printable View
taxi cafe vardı kızılayda o noldu ya
bence çok güzel olur. Araba konsepti size müşteri kaybettirmez bence. Sonuçta erkeklerin yüzde doksanı araba sever. Ve öyle bir ortama gidip bilgili insanlar tanımak herkesin işine gelir... Elit bir kesim hemen oluşmaz ama yaklaşık bir yıl içinde taşlar yerine oturur... Bu arada hem araba tutkunu hem elit diye tabir edilecek bir çevreye sahip birisi olarak sunu rahatlıkla söyleyebilirm kı; gerçekten ama gerçekten kaliteli tütün kullanılan bir nargile yelpazesi ve ps 3 olursa tam olur. Istanbulda asla nargilesiz veya nargilesi güzel olmayan bir yere gidip oturmuyoruz. Apaci lere gelınce de. Bence ortalıkta kendını gosterecek iri kıyım bır bodyguard olursa hem dıkkat ceker mekan hem de ipsız sapsız takımı mılletı rahatsız etmeden once bı daha dusunur :)
çayyoluna hiçbir apaçi gelmez. bu fikri bi atın kafadan.
çayyolunun sıkıntısı 19 yaşında altında üst seviye araçlarla gezen çocuklardır. bilinçsiz kitle vardır. burgerda 1 kola ile 5 saat geçiren diye bahsedilen kişiler çayyolunun sabit kitlesidir. onlar apaçi falanda değildir. ayrıca dışardan kimse çayyoluna apaçilik için gelemez yol uzak. onu bi geçin.
cafe de bodyguard asla olmaz bunuda geçin.
bu cafede para kazanmanın tek ve kesin koşulu gelen kişilerin kendini farklı görmek istemesidir. kişilere kendini farklı hissettirirseniz para kazanırsınız. misal big chefs.
bir diğer unsur full erkek olan bir mekan hiçbir zaman kahvehane kültürünün veya mutasyona uğramış halinin dışına çıkamaz. kesinlikle bayan müşterileri korkutmicak bir konsept olmak durumunda. bayanlar oraya gelmezse emin olun para kazanamazsınız.
çayyolunda ehlikeyif diye bir yer var birçok arkadaşımızda gidiyor. kişilerin oraya gitmesindeki amaç lüx araçlarını kapıya koymak, kendi yaşıtlarındaki kızlarla aynı ortamda bulunmak ve nargile içmektir. siz bu konspeti kendi dükkanınıza taşıyabilirseniz ve ek olarak bahsettiğniiz konsepti uygulayabilirseniz başarılı olursunuz.
Bursa'dan bir oto yıkama : http://www.techturkey.com/forum/foto...n-boylesi.html
belki aklınızda birşeyler canlandırabilir.
bu kafayla devam edin o zaman, biz de angarali olmasak da anadoluluyuz. Öyle bir mekana kız arkadaşin kız kardeşin gittiği zaman apaçı nin teki rahatsız ederse bakalım elit diyenin mı yoksa o apaçı nin mı gafasini kırarsın sen. Orayı adamın esi işletecek. Adam hanımı için açmak istiyor mekani. Taşkınlık çıkaracak bi grup orada bulunsa hoş olmaz değil mı ?
Bursadaki yeri çok beğendim, ben de bu tarz olsun istiyorum...
Açılısa destekciniz oluruz :) ama kaliteli nargile cok onemli :)
İstanbul için bilememde Ankara için mesafeler çok uzak değil merkezden uzak bir yerde açsanız bile git gel 15 km fazladan yaparsınız 5 lira fazladan yakarsınız olur biter öyle çok ciddi bir sermayeye ve bilgiye de getek yok bu söylediğim iş için :icon_tup:
İstanbulda ise otoban çıkışında bu konseptte bir yerin tutacağını sanmıyorum
Tutar fakat işten kâr yapmak zorlaşabilir aylık +20.000tl az bir fiyat değil hakkınızda hayırlısı olsun yatırım lazım bu tarz işler için
Çayyoluna yap seneye hergün ordayız abi :)
bence cukurambar tarafları daha iyi olur cayyolu ankaranın yarısına cok uzak kalıyor :)
http://www.travelinghousecows.com/wp...008/08/hrc.jpg
tabi araba yerine yukarıda ki mobilyalarla hoş olur :D
yok arkadaşlar aylık 20bin tl lik bir yer düşünmüyoruz, max 7-8 bin tl, Çayyolu'nda var bu fiyatlara mekanlar... Çukurambar'da piyasa çok suni arttı, gerek yok, sonuçta güzel mekan yaptık diye Bodrum gibi bir lahmacun bir ayrana 50 TL isteyemeyiz :)
Fazla çeşit koymayın 3 5 çeşit bir şey olsun ama onları lezzetli yaptığınız da gelenler sırf onlar için gelecek olur bu da avantaj. Nargile falan eklemeyin bence gerek yok. Ama spor görüntülerinin verilmesi güzel düşünce. İstanbul da gülhane de tam tramvay durağının köşesinde bir mekan var f1 olsun moto gp olsun boks basket tenis her branşta izleme imkanı sunuyor başka yerde görmedim o kadar spor yayını veren bir yer. Ankarada olması da güzel olur adınıza.
Ankara'da eskiden Ivy vardı, ilk yerindeki menüleri çok güzeldi, Amerikan tarzı çok güzel çeşitleri vardı... o tarz yemekler koymak lazım yani Amerikan usulü hamburger, hot dog, patates kızartması, çeşitli salatalar ve özel tatlılar...
nargile sıkıntılı bir olay, artık direk olarak sigara sınıfında ve de kapalı alanda olması imkansız...
o yayınların yanında unlim 500,hızlı ve öfkeliyi falan ekleyebilirsiniz bence
evet zaten masalardan biri DVD masası olacak, isteyen dışarıdan isteyen mekandan DVD seçip izleyebilecek ;)
Fast food tarzı yerlerde müşterinin uzun zaman oturması sıkıntı oluyor abi. Dvd falan masa işgali olabilir.
işte olay tam bir fast food değil, iyi bir kahve, değişik tatlılar da düşünülüyor menüde, sonuçta uzun sohbetler Ankara için vazgeçilmezdir ;)
İnşallah öyle olurda,bi süre sonra müşteriler yer sıkıntısı çekmesin millet 1 kahveyle 3 saat masayı rehin aldığı zaman iş ticaretten çıkıyo. He abi diyosanki ticaret benim için 2. planda yada içerde sirkilasyon olmadan menü fiyatlarını yüksek tutarak ben kendimi çevirebilirim senin tercihindir.Ki ben 2. şıkı tercih ederim.
brunch da çok önemli, kaliteli bir catering ile anlaşıp cumartesi ve pazar için özel menü düşünüyorum...
abi peki herşey güzel on numara .En büyük sıkıntı Şahincileri ne yapcaksınız dükkanın önünde drift yaparlar heleki bayan çok ise :D
Bu koltuk kesin olsun abi :)
http://www.centurion-magazine.com/ty...04d16682bf.jpg
Şahsi fikrim arabacı adam hava güzelse kapalı mekana tıkılmaz pek. Aracın kaputuna yaslanıp kolası alıp takılır. O yüzden otoparkı geniş üstü açık olan böyle çay bahçesi konseptli bir yer özellikle yazın mükemmel olur.
çukurambar uçmuş valla 30milyar kira verenler var
Sizin yapmak istediginiz eski amerikan tarzı diner. yani cok basit ama klasiklesmis yiyeceklerden olusan bir menu, onunde 20-25 arabalik bir otopark, icerisi gunun kafelerinden farkli olarak daha bi 60lar ve araba agırlıklı bir konsept. Bence tutar. Ergenleri uzak tutmanin yolu icerideki olgun hava ile(degisik muzikler kullanılarak belki) sahincileride uzak tutmak menu fiyatlarini belli bir seviyede tutarak saglanılabılır bence.
http://www.peter-buehrer.com/concept...lbank_002c.jpg
http://bitspikey.com/bs/wp-content/u...nderlayer2.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lb...h50wo1_500.png
apaçiler her yerde var . o kiraları çıkaracagını hiç sanmıyorum abi sıfırdan dükkan kurup o masrafı çıkarman çok zor bende . en azından 1 sene masrafı karsılayacak nakitin olması lazım. inşallah olur kısmet ama olacagını sanmıyorum.
ha bide lüks kesim fazla para harcamıyor artık kahveye 5 lira çeksen :eek: derler :D
filmi hatırlıyanlar vardır muhakak , imkan olucak efsane olur :)
http://img717.imageshack.us/img717/5681/37419801.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ankarada daha önce yapılmıştı diye hatırılyorum 2008 gibi bi zamandaydı tutmadığını duydum
Kimse sormamış ama mesleğiniz nedir?Bu işi daha önce yaptınız mı ? ve bu iş için ayırdığınız bütçe nedir?
hep birisi yapsın örnek olsun diye geçirmişimdir içimden. yalnız işin risk ve detayları çok.