ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
otoparksız olmaz zaten, ben bile çoğu mekana otoparkı sıkıntılı diye gitmiyorum...
açıkçası daha çok erken ama, zincirler hep ilk halkayla başlıyor, frenchise bir şeyler yapalım dedik önceleri ama artık bazı firmalar hizmet değil marka pazarlamasından para kazanmaya başlamışlar onu gördük...
Starbucks mesela artık frenchise vermiyor, tekel bir firma hepsini kendi açıyor, kahvelerini bile sevmediğim firma TR yi tekeline aldı, arık en güzel kahveyi de yapsanız en güzel mekanı da açsanız kahve formatlı bir yer çok zor tutar...
en kötü pizzacı 60-70 bin usd isim hakkı istiyor, açıkçası aşçılığım iyidir ben daha güzellerini yaparım :) ama kimseye kabul ettiremem...
Ankara'da kulüp olayı enteresan, eskiden arkadaşımın mekanı olan LasChikas'a giderdik hep kendi arkadaş çevremiz geldiği için çok severdik, arkadaşım kendi işletmecisine hibe edince orayı bozuldu gitmez olduk, ayrıca alkollü bir mekanın sıkıntılarını bildiğim için hiç düşünmedim bile o tarz bir yer açmayı...
uzun zamandır aklımda 'classical car furniture' denilen araba konseptli mobilyalar getirtmek belli bir yerden sonra da üretmek var, hatun da bütün şıkları eleyip Cafe olayında karar kılınca, 2 konsepti birleştirelim dedik, araştırmaları da bu yöne çevirdik, bakalım kısmet, bayrama kadar karar verip sonrasında aksiyona geçmek niyetindeyiz :)