User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Kendi Rekorumu Kırdım, 1400TL Trafik Cezası Yemeyi Başardım

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyide yapılandırılamıyorki cezalar, o çok önceydi. Eğer o zamanda yapılandırdıgınız ceza var ise ve ödemediyseniz tekrar yapılandırmıs gibi ödüyorsunuz ama yine ay basına faiz kesikliyor düşük orandan.

Benim 130 liralık kırmızı ısıgım vardı işte yapılandırmıs ama odeyememıstım o olmustu 270 lira. Sonra bu torba yasadan yapılandırılan cezayı tekrar faizi silinerek ödeme hakkından yararlandım 168 lira ödedim, ay basına bellı bır oranda ceza kesıyorlar yinede ama faiz kadar kabarık değildi.

Uzun lafın kısası , artık yapılandırılamıyor cezalar bildiğim kadarıyla. 1 yıl falan oluyor o biteli.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşa mı umutlandık şimdi neyse genede gidip birde yerinde soralım. belli mi olur bu memleketin işi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sabır versin demekten başka birşey gelmiyor elden...Şu devletin işlerine çıldırmamak elde değil...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyide yapılandırılamıyorki cezalar, o çok önceydi. Eğer o zamanda yapılandırdıgınız ceza var ise ve ödemediyseniz tekrar yapılandırmıs gibi ödüyorsunuz ama yine ay basına faiz kesikliyor düşük orandan.

Benim 130 liralık kırmızı ısıgım vardı işte yapılandırmıs ama odeyememıstım o olmustu 270 lira. Sonra bu torba yasadan yapılandırılan cezayı tekrar faizi silinerek ödeme hakkından yararlandım 168 lira ödedim, ay basına bellı bır oranda ceza kesıyorlar yinede ama faiz kadar kabarık değildi.

Uzun lafın kısası , artık yapılandırılamıyor cezalar bildiğim kadarıyla. 1 yıl falan oluyor o biteli.
    Benim yapılandırmam vardı ve ödedim bitti. Sonradan ceza peydahlandı sitede eski tarihli. Onları halledemiyormuyuz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yapılandırmam vardı ve ödedim bitti. Sonradan ceza peydahlandı sitede eski tarihli. Onları halledemiyormuyuz.
    Birebir aynısını yaşadım işte, radar yazmıslar arkamdan bir yıldan fazla süre sonra vergi ödeme ekranına girince gördüm yuh dedim. Ceza 2 katı falan olmuş geçmiş hatta. Gittik konustuk ettik bir sonuç çıkmadı ödedik.

Eğer evde yoksan, muhtara gönderiliyormuş. Muhtara gittim, kayıt altına alınıyor gelen giden,arşivden baktılar orayada gelen giden yok. Sonra geri gittim dedim böyle böyle, şu anda adını hatırlayamadıgım bir tebliğ şekli söyledi. Yasada yeri varmış, şahıs bulunamayınca muhtarada verilmezse o şekilde tebliğ edilirmiş. Dedim ne güzel iş bravo, haberimiz olsa zaten öderdik. Ödedikten sonra itiraz edebilirsin Buca taşıtlar vergi dairesine dedi, ne alaka dedim , itirazlar oraya ediliyormuş Hallolurmu dedim, hiç birşey olmaz öde geç, git gel hem para hem zaman kaybedersin dedi vergi dairesindeki şefleri. Aracımı satma arifesindeydim sokarım dedim ödedim geçtim. Bir iki gün içim acıdı ama yapıcak birşey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza makbuzunu muhtara bırakıp gitmeleri yeterli kanunen resmi tebliğ olarak sayılıyor.

aksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılandırmadan nasıl faydalanacak ki. Tarih geçti.
    Yapılandırmanın kapsamına giren bir borç ise yapılabiliyor diye biliyorum. Bir arkadaşımında cezasını ödemeye gittiğimizde yapılandırın gelin demişti veznede ki memur o zaman da süre geçti diye üzülmüştük ama neşemiz yerine gelmişti. Arkadaşın dediği gibi faiz normalinden biraz daha fazla oluyor ama eskisi kadar olmuyor.

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok can sıkıcı bir durum

borayuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun Gokhan insallah cozersin diyecegim ama bu devleti bu sistemi az cok biliyorsun cok sikinti cikaracaklar diye korkarim
    what goes around.. comes around..

battalgazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ev değişimi nedeniyele banada teblihat gelmediği için 80 liralık ceza 510 lira oldu dava falan açtık sonuç yok ödeyip sineye çekecen

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmiş olsun valla kötü olmus konuyu okuyunca aklıma geldi bende 1 sene önce radar cezası yedim hci bir yerde gözükmüyor sonradan önüme cıkmasın radara girdiğim arabanın üstüne 3-4 tane araba aldım sattım cıkmadı hc :S

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)