Hocam golf'ten güzel bir kadran videosu bekliyoruzen HD'sinden ....
![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
ben de unix/linuxcuyum ama emekli oluyorum artık..
teknik adamlık bitiyor
Built to fall....
Abi bi arka koltuk yok ondan yürüyorum, bi şanzımandan yürüyorum, bi intercooler'danNeden yürüdüğünü çözemedik bi
Benim speclerim bu abi benim. Arabam bi şanzımandan yürümüyor böyle bunu anlatamadım bi türlü. Biz dsg ile denerken sizinki kısa en başta ondan geçiyorsunuz uzunda manueller geçiyor diye ama sizinki dsg diye mazeret buluyormuyuz
1 cm de olsa 10 boyda olsa geçilince geçilinmiş oluyor![]()
Söylediğin hiçbir şeye itirazım yok , eyvallah sadece...
Tüm videolar var ben de neyle nasıl yürüdüğümüzü ben biliyorum ...
Geçmek geçilmeye getirme yav ne olur gene...
1.4 TSI GTX28 Loading...
bu kadar ciddiye binmesindense pbox ile ölçseniz araçları sonra karşılaştırsanız
haydi ben kaçaarrr şimdi kabak başıma patliyacak..
Yok biz de sorun olmaz , benim amacım aracın üstüne ne takılır yada sökülürse onu millete göstermek , sadece yazılımla olacak şeyler olmadığını göstermek...
1.4 TSI GTX28 Loading...
murat deneyelim kardeşim... dci106....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Aynen yok mu satan ortaklaşa alalım bir tane
Yada 1-2 günlüğüne verecek olan
1.4 TSI GTX28 Loading...
yok yahu germek için söylemiyorum ben deneme işinden zevk falan alamıyorum da ondan oluyo böylezaten basan eden bi adam diilim neden hızlı araç kullandığımı da bilmiyorum
aslında ben yoğum
şaka bi yana zevk alıyosanız ne ala,araçta ne oldu bitti görmek adına dbn daha sağlıklı olur diye şey ettiydim ben..
Ben zevk alıyorum yaa Hakan abiyi geçiyorum 4 5 boy köprüye bi çıkyıorum boy 2 ye düşmüş ne oldu abi 2 3 boya diyorum o aşşağıdaydı ben görmedim ben duymadım ben söylemedim diyor. burda rakım fazla ondan öyle oldu diyor![]()
![]()
----
Şaka yapıyorum Hakan Abi aman diyim tribe girmeyelim![]()
Ben boy özürlüyüm murat anlamadın mı daha , bak araba köprüde iken benim arabanın burnu diğer arabanın arkasında olunca bir boy oluyormuş ,bunu bile yeni öğrendim.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)