hayırlısı olsun o zaman
hayırlısı olsun o zaman
Deneriz arabanın biraz işleri var hallolsun hemen deneyelim
Ayrıca 332 nin eksikleri vardı iyi yütümediği zamana denk gelmiştir tohan abi görürse zaten yazar oda 7/24 her yerde dener
Ya o bu degilde kim geliyor simdi? İzleyelim diye geldik koprude bizle birlikte 4 araba var??? Gelmeyecekseniz soyleyinde geri donelim?
If you have no LAG, you have no turbo..
Ve e92 m3 enkaya gelirabi koltuk sökmemize kızıyodun ama görüldüğü üzere koltuk sökünce m3 e kaldıracak kadar bir güç gelmiyor.Ha inanç gelirse onu bilemem.Saroccoyla denemişsiniz sonuç eskisi gibi sanırım?Ama m3 le denesen tüm forum konulu film izlerdi iyiki denemedin
![]()
Passat B5 TDI
Video yokmu kim kimi kaç boy geçmiş, yarın m3 le deneme olcakmı
Skn yi satmasaydim denerdim golfun ne kadar gergin oldugunu goruruduk...
Cagri e46 la dd e36 yi ayarlasana gorelim tsi la neler oluyo...
Penguinhakan yazdiklarimi yanlis anlama bahsettİgin arabalarin nerde nasil gidecegini azcok biliyorum burdaki cogu uyede bilir neyin ne oldugunu 1.4 tsi ucak degil...
Golf gergindi ilk denemede sıvazladım köprüde bir boy uzunda 3-4 boy
İkincide dedim gerginliğini alayım konulu çekelim Daha köprüde 3 4 boy oldu baktım pes etti Hakan abi orda bıraktı![]()
Sen gelmeden denedik
2 de 50 de bastık başlarda tutundu tabiKöprüde 1 boydu uzunda hız arttıkça açılıyor bıraktığımızd 4 boya yakındı.
2 de 60 da bastık benimkisi çok canlı gitti orda amaKöprüde 4 boya yakındı. Geçen yol kapalıyken denemedeki gibi gidiyorduk aça aça. Hakan abi anlatır görünce zaten
Sonuç Mutlu son![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)