User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul'da özel üniversite tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yonetmeliğe göre öğretim dili 100 de 100 turkçe olan bölümlerde hazırlık mecburi değil isteğe bağlıdır, bu yüzden çoğu özel üni. turkçe olan bölümlerini 100 de 30 ingilizce yapmıştır.

edit; yukarda bir arkadas bolum 100 de yüz turkce dediği için yazdım.

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beykoz Lojistik kesinlikle yazmanı tavsiye etmem ben mezun oldum.

Okul tamamen amatör ve yalan dolan işleriyle yürüyor.Biz büyük sıkıntılar yaşadık seninde başın yanmasın.

Ama bölüm hocalarından sağlam 3 hoca var işlerinde çok iyiler bunu söyleyebilirim.
    +Lojistik firmalarında askerlik olmadan iş bulman çok zor.Özellikle kurumsal veya kurumsala yakın firmalarda.Askerlik tamamlanmış olması şart.

konuyu biraz daha açabilirmisiniz ? mümkün değilse özelden yazabilirmisiniz ?

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala hazırlıgın zor olması konusunda sızınle aynı fıkırde degılım, o kadar unıversıte yapmıs egıtım veren adamlar salak degıl heralde dusunsenıze hazırlıgı gecmek cok kolay olsa sıze bolumdekı derslerı takıp etmenız ıcın yeterlı ıng sevıyesıne ulasamadıgınızda, bolum derslerını alırken kaldıgınızı varsayın ıng oldugu ıcın adamlar daha cok para kazanır emın olun....
    ben hazırlık ve dönemdeki ingilizce dersi dışında hiçbir dersi ingilizce işlemedim.

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hazırlık ve dönemdeki ingilizce dersi dışında hiçbir dersi ingilizce işlemedim.
    valla ben derslerı ıng olan okullar ıcın konusuyorum. benım okulum ıng ce egıtımlıydı o yuzden ama degılse vede hazırlık sınıfı zorsa dedıgınız gıbı bıraz para almak ıcın olabılır

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkcası kültür üniversitesini çok fazla tavsiye etmiyorum hiç memnun kalmadım bitirdim kurtuldum diplomamı bile almadım hala okulda

hala daha yakasını kurtarmaya çalışan arkadaşlarım var

bu sene aydın universitesine kaydoldum bakalım orası nasıl

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yonetmeliğe göre öğretim dili 100 de 100 turkçe olan bölümlerde hazırlık mecburi değil isteğe bağlıdır, bu yüzden çoğu özel üni. turkçe olan bölümlerini 100 de 30 ingilizce yapmıştır.

edit; yukarda bir arkadas bolum 100 de yüz turkce dediği için yazdım.
    Mesleki ingilizce dersi dışında diğer derslerin tamamı türkçe. ör: işletme - iktisat - gümrük - lojistik vs.

edit: bu konuştuklarımız bahçeşehir üni myo için geçerli

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu biraz daha açabilirmisiniz ? mümkün değilse özelden yazabilirmisiniz ?
    senin gibi kocaelinden gelen bir arkadaşımız vardı ben ingilizce lojistik mezunuyum.Okulun ilk erasmus öğrencileri bizim sınıftan çıktı.Bende girdim sınava kazandım ama gitmedim.Giden arkadaşlarım perişan oldular buraya geldiklerinde transcript leri uyuşmadı yeniden ders almaları gerekti ceplerinden para çıkma durumları oldu.İlk gitmelerine rağmen okulun onlara kolaylık sağlaması gerekirken işleri yokuşa sürdüler.Daha sonra zar zor düzelti.Bu öğrenciler için büyük stres transc.uyuşmaz ise diploma alamazsınız.

+Okul sosyal açıdan çok kötü.Ben o bölümüyle pek ilgilenmedim ama insan okulunda birazda olsa sosyal ortam ister.Binası dersane binası gibi küçük bir okul.Bina boyutları tabiki önemli değil ama kantinde sıkıntı yaşanıyordu bizde kışın hergün dışarda yemek zorundaydık ki kavacıkta belli başlı yerler var yemek için.

+Hazırlık hocalarının hepsi için demiyorum ama bir çoğu daha bizden 1 2 yaş büyüktü.Ama hakkı yenmeyecek hocalarda var.

+İş olanağı konusunda okulun ağzından nitelikli istihdam yetiştirmek var ama bunu yapmaya çalışan hocaların önüne taş koyuyorlar.Örneğin hazırlıkta aldığım başarı belgesinin hiç bir geçerliliği olmadığını öğrendim çok üzüldüm.

+Lojistik sektöründe iş bulman için önce askerlik ardından tecrübe isteniyor.O kadar saçma insan kaynakları sorumluları varki senin hangi okuldan mezun olduğun önemli değil.Jeoloji bölümü okumuş insanların çalıştığı bir ortam.

+Son olarak okul üniversite olamaz.Çünkü üni olmak için meclisten geçmek gerekiyor ....bir sürü prosedür ve okul hükümetle ters düşüyor bundan dolayı üni olamaz.

Ben sana bu konuda BİLGİ Üniversitesini öneririm Tercihlerinde kolaylıklar dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesleki ingilizce dersi dışında diğer derslerin tamamı türkçe. ör: işletme - iktisat - gümrük - lojistik vs.

edit: bu konuştuklarımız bahçeşehir üni myo için geçerli
    kılavuzda eğitim dili 100 de 100 turkce ise hazırlık mecburi değildir ama yukarda dediğim gibi özel üniversiteler hazırlığı mecbur tutabilmek için 10 dersten 3 ünü ingilizce yapıp hazırlığı mecbur tutmuşlardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdan gelen kişi büyük ihtimal aynı okulda okuduğum birisi, bende duydum onu hatta hergün burdan gidip geliyordu..

yorumlarınız için çok teşekkürler, kafam allak bullak şuan, en üste tam burslu beykoz yazmayı düşünüyordum, son 5 gündür her gün listede bi değişiklik yaptığım için de kendimi tebrik ediyorum, çok bunaldım hemde çok !!

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kılavuzda eğitim dili 100 de 100 turkce ise hazırlık mecburi değildir ama yukarda dediğim gibi özel üniversiteler hazırlığı mecbur tutabilmek için 10 dersten 3 ünü ingilizce yapıp hazırlığı mecbur tutmuşlardır.
    Abi dediğin doğrudur da. Ben tüm derslerimi türkçe gördüm ve öyle mezun oldum Ben bu durumuda öğreniyim arkadaş için en iyisi.

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi diğer öğrenci mantığnda biri değilimdir herşeyi kötüleyen.Ama bahsettiğim sağlam hocalar bilgi ye geçtiler ondan bilgiyi öneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi dediğin doğrudur da. Ben tüm derslerimi türkçe gördüm ve öyle mezun oldum Ben bu durumuda öğreniyim arkadaş için en iyisi.
    her konuda oldugu gibi bu da MEVZUATI BILMEMENIN hataları.

edit; şahsınla ilgili değil, genel olarak öğrencilerle ilgili....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgi üniversitesi kontenjanı 3 kusura bakmayın gülüyom diye. ZOR

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mühendislik ile ilgili olsaydı doğuşu önerebilirdim. 2 yıllıklardan memnun olmayan arkadaşım da var, olanlar da. Yorum yapamayacağım ondan
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi baktımda aslında %50 yazacaklarımın üst sırasına BİLGİ'yi yazabilirim,

yahu şeyi anlamadım bide bu sene açılcak olarak gözüküyor bölüm, ama en küçük puanda 216 yazıyor.. kafayı yiyeceğim, mantığı anlamadım arkadaş, gece yarısına kadarda tercih yapmam lazım..

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası kültür üniversitesini çok fazla tavsiye etmiyorum hiç memnun kalmadım bitirdim kurtuldum diplomamı bile almadım hala okulda

hala daha yakasını kurtarmaya çalışan arkadaşlarım var

bu sene aydın universitesine kaydoldum bakalım orası nasıl
    Emin ol daha iğrenç .
    Kültürde en azından sıkıldın çıkıp Airporta gidersin, şenliklerine Kenan Doğulu gibi bilindik adamlar gelir.
    Aydında kapıdan çıktın sağlısollu kaportacı motorcular var ana yola kadar 500 metre ...

2.öğretimde kızlar korka korka gidip geliyordu metrobüse. 3 yıl okudum, zor kurtuldum aydından.

Ortam desen yok.
    Not sistemi değişti geçme notu 60 yada 70 oldu. içini kararttım ama gerçekler bunlar emin ol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kültür kötü
    aydın kötü
    beykoz kötü

ne yazayım ben söyleyin hadi bana,
    açıkcası herkes bişeyi kötüledi, ne yapacağımı şaşırdım, alttakilerden hangileri KÖTÜ ?

kavram, gelişim, arel, ist. ticaret, kadir has, nişantaşı, okan, yeni yüzyıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kültür kötü
    aydın kötü
    beykoz kötü

ne yazayım ben söyleyin hadi bana,
    açıkcası herkes bişeyi kötüledi, ne yapacağımı şaşırdım, alttakilerden hangileri KÖTÜ ?

kavram, gelişim, arel, ist. ticaret, kadir has, nişantaşı, okan, yeni yüzyıl
    MYO için aydın iyidir dedim ya hoca
    2 yıl oku bas git. 4 yıl çekilmez kaldıki Özeller içinde Aydındna daha profesyonel MYO yoktur desm yeridir. Anadolu Bil MYO.
    Yukarıdaki yorumum Kültüre kıyaslaydı. MYO için ideal. %70 kız. bazı bölümler %90

Nişantası daha çok yeni, kavram yeni sayılır, yeni yüzyıl yeni,
    arel olabilir kadis has ok. ist tic. güzeldir.(myo üsküdard eminönünde değil) okanı bilmiyorum ama eski biraz daha oturmuştur sistemi diğerlerine göre

yeni açılan üniden uzak dur. çok sıkıntılar çekersin.
    Aydın şimdi tannıdı biraz,
    ilk yıllarda Aydında okuyorum derdim, hergün Aydına mı gidip geliyosun, yada orası nerde Aydın Adnan menderes mi derlerdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama bana sorarsan devlet okulunda Aşklar bile başka be kardeşim. yazarken bile yüzümde tebessüm oluştu.

Eğer maddi durumun varsa özelde ticky kızlar peşinde olur. (herkesi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın.)
    Maddi durumun iyi değilse sen sıkılırsın, okulda durmak istemezsin, ben yemekhaneye bile gitmek istemezdim, pahalı gelirdi bana.

Bence devlet olsun, dağın başında olsun. dostluklar daha samimi, aşklar, arkadaşlar daha gerçekci.
    Emin ol, bunu 3 üni okumuş biri olarak söylüyorum.
    Şuanda da Marmarada okuyorum.
    sırasıyla > Anadolu- sakarya -aydın - marmara hepsinde okudum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)