ben çekme belgeli araçlara bir daha ruhsat cıkartılamıyor diye biliyorum
ben çekme belgeli araçlara bir daha ruhsat cıkartılamıyor diye biliyorum
bi arkadaşım büyük sanayie götürmek için yola çıktığında yedi 1500 tl ceza ve aracı normal otopark a çektiler çekme belgesiyle ve çekiciyle gidip aldık
mahkemelık bile olursun motor numarası tutmadıgı için
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
hurda belgeli araçlar tekrar ruhsat çıkaramıyor ben trafikten çekip aynı ay içinde trafiğe çıkardım.
ben trafikten çekmiştim muayeneden dönüyordum yolda çevirme vardı plaka filan yok bende. polis baya baktı göz göze gelmemeye çalıştım durdurmadı ama sanırım muayene istasyonundan çıktığımı gördü ve biraz insiyatif kullandıyani çevirirse çok büyük sıkıntı olur hele kaza yaparsanız ayvayı yediniz demektir eğer proje arabasıysa çekiciyle götürün gideceği yere riske gerek yok
ustunden bayagı zaman gecmıs ama basıma gelen bı olayı anlatıyım okuyan olursa acıklayıcı olur benım cekme belgelıı arac elımızde ruhsatın bı yapragı vardı uzerınde muhurlu trafıkten cekılmıstır dıye ben bu aracla dırege carptım mobese cekmıs ekıp geldı 6. ay 2013 tarıhı 700 tl cekılı aracla trafıge cıkmaktan ceza yazıldı arac otoparka cekıldı ertesı gun ruhsat sahıbı ve ruhsatı aldık bıde cekıcı alıp gıttık aracı cekıcı ustunde otoparktan cıkardık yanı otoparktan cıkarmak ıcın trafıge sokacan muayeneye gıdecen falan dıye bı sey yok trafıkten cekılı aracımı cekıcının ustunde aldım cıkardım hatta polıs cezayı yazarken bana dedı kacsaydınız ya olum plaka yok bı sey yok bı *** olmazdı dıye ama kacamadık ıste orta refuse cıkınca arac kurtaramadık
bu arada benım motor numarasında sıkıntım yoktu ama kımsede kontrol etmedı ne motor numarasını ne sase numarasını
700 hp ise kaçın nasıl olsa yakalayamazlarşaka bi yana geri alamazsınız arabayı herşeyi yasal hale getirdikten sonra anca. motor işleme plaka muayene vs.
yakalanmadıktan sonra bişi olmaz ama yakalandınızmı cezayı kesip ertesi gün ruhrat sahibi alıyor diye biliyorum..
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)