User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: carsamba gunu olan kaza

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende uzun bir süre böle makas olayları falan yaptim ancak bir arabayı arkamda gördüğüm zaman hemen bırakırdım. Daha sonra Abim amcam arkadasım vs. Milletin arabasında giderken böle makas atanlara edilen cok ağır ana bacı küfürlerini duyduktan sonra her makas atarken arkamdan yanan selektorun bir küfür olduğunu düşünerek kendime yedirememeye başladım. Daha sonra şükürler olsun bıraktım makas olayini Şimdi ben küfür ediyorum. Bu isin sonu yok kimsenin canıyla oyun oynamaya gerek yok hakketten cok cahilmisim. Şimdi ailem arabayken gazlayan geldigini gördüğümde cok tedirgin oluyorum. Allah korusun biri gazlarken en ufak bir sekilde vursa bana büyük konusmiyim kafasını torpidoya sokarım herhalde

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende uzun bir süre böle makas olayları falan yaptim ancak bir arabayı arkamda gördüğüm zaman hemen bırakırdım. Daha sonra Abim amcam arkadasım vs. Milletin arabasında giderken böle makas atanlara edilen cok ağır ana bacı küfürlerini duyduktan sonra her makas atarken arkamdan yanan selektorun bir küfür olduğunu düşünerek kendime yedirememeye başladım. Daha sonra şükürler olsun bıraktım makas olayini Şimdi ben küfür ediyorum. Bu isin sonu yok kimsenin canıyla oyun oynamaya gerek yok hakketten cok cahilmisim. Şimdi ailem arabayken gazlayan geldigini gördüğümde cok tedirgin oluyorum. Allah korusun biri gazlarken en ufak bir sekilde vursa bana büyük konusmiyim kafasını torpidoya sokarım herhalde
    aynen öyle oluyor, bende fazla değil aşırı olmamak kaydıyla makas atmışımdır. fakat millete öyle sövüyorumki bigün telefon açık kalmış eve geldim babam diyoki "oğlum biriyle kavga falan mı ettin , derdin mi var, canını kim sıktı" dedim hayırdır baba. telefondan yarım saat küfür ettin bela okudun o dedi, ben anladım zaten
    turbocuk istiyoruz

TLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun. birde yanında kız arkadaşın varmış. yol verip yoluna devam etseydin. o arkana yapışırken senin tamponuna dokunmaso bile seni geçtim sana emanet olan kız arkadaşın için büyük risk. ben bu durumlarda arkadakine yol veriyorum. tekrar geçmiş olsun.

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkama bi linea yapıştı yanımdada kız vardı gaza geldim
    Kızlar makas atan erkekleri dahamı çok seviyor birşeymi ispatlanmış olunuyor

Bence biraz fazla sorumsuzca davranmışsın yaptığının hata olduğunun farkına varmışsın bu bile iyi bir şey umarım bundan sonra gaza gelip bu tarz davranış sergilemezsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)