supapları yakabilirsiniz..susturucular sıkıştırma veriyor ve bana göre motoru koruyor..en azından ömrü uzun olur..
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hepsi mekanik parçalar hiçbir zararının olacağını düşünmüyorum.
tam böyle bir ses çıkacak muhtemelen
Corvette C6 Open Header sound clip - YouTube
tabi en mantıklı çözüm her zaman ki gibi qtp
QTP Corvette Screamer Twintronic Exhaust - YouTube
pekı bu durumu nasıl bertaraf edebılırız ıllakı bı susturucu koymamızmı lazım ortaya falan??
abi dümdüz gelicek sonları cıkarırsam..buyuk ıhtımal alev atay dıye dusunuyorum..onun ıcın egsozun hemen ust dıfuzorun orya sacdan koruma yapıcam..
alper arkadasımız bıraz urkuttu suan..
aynen sanırım mantıklısı o..
kanka geldıgınde bu vardı bende ellesmedim daha..ama dedıgın gıbı sıstemsız bı aracım olsa dusunmeden ıskender abıde yaptırırım..
aynen ıste bu sesı cok senıyorum ayagı gazdan cekınce gelen patırdama catırdama benı hasta edıyo..qtp duzdense daha masraflı bı sıstem.. begenmessem soker yıne eskıye gecer fazla zararım olmaz dıye dusunuyorum..onun ıcın hıc yanasmadım qtp'ye..
yukarda alper arkadasımız subap yakarsın demıs..ee sende mekanık bısey olmaz dıyosun..bu durum bıraz aklım karıstırıyo dogrusu..
[QUOTE=hakotech;6095090]cevırdıklerınde abı 6000 motor 8 sılındıri bana taksan bende aynı sesı cıkarırım dıyorum ruhsata bakıyolar bırakıyolar sorun yok polıs amcalarla bu konuda aramızda
izmirde v12 de olsa haşırt on dı black bord
![]()
Hacı adama sorarlar sapikmisin die
Borla egsozum var ama kesmiyor beni dio adam beyleeeer![]()
Dr.Ecu
hakan cikart gitsin sesten bunalinca takarsinama yolda yan yana gelmeyelim cok net cam degil bina yikariz
benim egzozlar asa yukari su an senin istedigin sistem
![]()
74 model sehpa...
tek zararı polislerle fazla muhatap olursunuz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)