bana bi gün öyle boş bi anıma denk geldi. şansa o zamanlarda da bizim telefonlar dinleniyor vede başımızdan bağzı olaylar geçmiş bağzı durumları biliyoruz. ( savcılık organize dgm falan) neyse arkadaş , anlatmaya başladı surdan surdan arıyorum böyle böyle kişiyim anahtar kelime ORGANİZE demez mi.organize deyince tabi irkildik. ee dinlendiğimizi takip edildiğimizide biliyoz. ulan dedik var bi i.nelik
aradığı zaman da okuldayım kafam 1500 olmuş gıcık bir çizim dersindeyiz harbiden bütün sınıf patates olmuş artık canı sıkılan gidiyor. böyle bi kafadayken tabi bi anda uyanamıyor insan sorulan sorulara ister istemez cevap veriyosun. adın ne neredesin napıyosun müsaitmisin falan filan birde adamın salladığı tutarsa o zaman iş farklı oluyor
adamla baya bi konuştuk iş geldi döndü sana numara vericem şuraya kontör gönder.
o andan itibaren uyandım ama halen bocalama var. Çünkü hoca odasında kağıtları bekliyo biz yetiştirme derdinde laklak yapıyoz. artık en sonu patladım laa kardeşim koskoca organize beni bilmem neyden çagırıp ifade alıp gönderip sonra bir sürü operasyon yapmaya parası olan organize kontör mü alamıyo lan ya.ş.k sen emniyet müdürüysen aha sana adresim ben okulda seni bekliyorum tapan tutuyosa gel beni al dediyip kapattım tabi sinirden elimizdeki çizimide bitiremedik bıraktım çıktım
olay hakketen önemli bir olay. ne yazık ki vatandaş olarak bu şekilde serefi bozuk karakter yoksunu sahtekar dolandırıcı hırsız cibiliyetsiz onunki bununki olan mahluklar nefes alıp veriyor. bu tür aranmalar da tuzağa heran düşülebilir. o andaki ruh halinize bağlıdır. O yuzden hikayemi anlatma ihtiyacı duydum.
Bir başkasının başından geçen herhangi bir olay insanın kendisine yaşamadan tecrübe olur.