sen gonderdikten sonra biraz sayfasina baktim, Marten diye bir marka oldugunu bile bilmiyordum. Accuton diye hi-end driver ureticisi var, speaker cone icin seramik ve baska cok ozel malzemeler kullaniyor; Marten Accuton kullanmis. ve daha bir ton ozellik...
gercek bir hi-end. kar marjlarinin cok cok cok yuksek oldugunu belirteyim.
Aynen öyle sanırım elmasta kullanılıyor...
Yalnız evine bu sistemi alan şahısın arabalarını da merak ederim![]()
Milyon harcayip yuzbin liralik sistemle ayni sesi alanlar da mevcut. Parayla kesinlikle dogru orantili degil. Sisteme cok harcayip araba meraki olmayan da cok. En sanssizlar benim gibi hem ev hem araba sistemine harcayanlar. Omur boyu upgrade aq))...
Şuan araba içinde ufak ufak DLS markasına yelken açtım letgodan bişeyler kovalamaya başladım hayırlısı bakalım evde kal muhabbeti masraf açmaya başlayacak yakında. Birkaç yerde de konu ve yorumlarınızı gördüm araba müzik sistemleri hakkında birşey sormak istiyorum birkaç yerde denk geldi impact diye bir İtalyan markası bu marka ile ilgili bilginiz var mıdır?
Çok net cevap
Arkadaşın dükkanda denon amfi ve quadral hoparlörler var.
Ses muhteşem modelleri bilmiyorum ama fp olarak değerlendirilebilir.
sistemin gorevi kaydi calmak. biseyler ekleyip cikariyorsa bil ki olmasi gerekenin asagisinda. kanunlar her bireye tarafsiz & ayni sekilde uygulanir ilkesi gibi birsey.
TR'de duzgun araba amfisi bulmak samanlikta igneyi bulma ihtimaline esit. 2.el DLS bulduysan & iyi duruyorsa kacirma. Impact diye bir marka duymadim. model gonderirsen incelerim, ama bu isin %90'i dinleyerek anlasilir.
deneme şansı varsa bütün amfi markalarını denemek en iyisi , farklılıklar bariz belli oluyor denemeden konuşmamak lazım ,
araçta da bende jbl gto serisi var , jbl amfi Pioneer double teyp , tss20 falan ile de devam ediyorum , çok fazla marka model denedim hala de bırakamıyorum sıkıntı bu işler ya![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
eBay ilani: DLS Ultimate A7 $690 + gonderim.
cok guzel duruyor. simdiki hoparlorler bunlardan kat kat iyi caliyor. ama kucukken gorulen seyler olumlu ise boyle hayat boyu iyi hatirlaniyor.
CD player, cift kaset calar, kullanmasini bilemedigimiz grafik EQ
bu biraz daha yeni bir model, kabinler ported.
ama tasarim olarak cok şık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)