heya seslendirme banada biraz öyle geldi. öyle telsiz konuşması mı olur amk.
ama merakla bekliyorum :)
Printable View
kesinlikle gidilmesi gerekir
bence gayet iyi valla, ama sesler dediğini gibi biraz değişik yapmacık. cıksın bakalım nasıl olucak merakla beklioruz:)
ne olursa olsun ben desteklerim :)
Bence o kadar da kötü değil. İzlenebilir.
Bu son fragman diğerlerine göre daha ilgi çekici olmuş, merak ettim şimdi.:)
Son fragman çok iyiymiş , merakla bekliyorum
dağ da bordo berelide gayet güzelmiş,kesinlikle izlerim :)
Ufuk Bayraktar varmış. Direk izleme sebebi. Adam reel de de psiko.
bugun vizyona giriyor.
http://www.youtube.com/watch?v=R9I8l...layer_embedded
1-2 gün geçtikten sonra gitmek lazım :)
Erzurum çekimleri ne zaman yapıldı acaba.Hiç rast gelmedim :)
İllaki izlenir :)
Kesinlikle gidilmesi gerek
son trailer çok iyi olmuş
Sonunda geldi, ilk fırsatta gidicem inşallah fragmanları kadar güzeldir.
Ufuk Bayraktar oynuyor, mecbur gidilecek:)
izleyen var mıdır filmi bügün gidecem büyük ihtimal :)
askere 25 gün kaldı ona rağmen izledim dün gece...nefes gibi değil ama bu kötü olduğu için değil...nefes perişan etmişti son yarım saat boğazımın düğümlenmesinden filmi izleyememiştim...
dağ güzel gidilir...çıkmadan film sonunda bi Fatiha okuyun derim...
Dün akşam izledim GİTMEYİN film 4-5 kişi arasında geçiyor gitmeyin GİTMEYİN :) Ciddiyim gitmeyin
Çalıştığım sinemada bu filmi oynatıyorum. Daha cuma günü girdi vizyona ama pek ilgi görecek gibi değil galiba. Film şirketi çok büyük işler bekliyordu halbuki. Alacakaranlık salon dolduruyor ama bu filme seansta 4-6 kişi geliyor.
Ya ne desem bilmiyorum hareketli degildi daha catismali olabilirdi idare eder.direk bu filme gitmeyin.ben baktim alacakaranlik dolu oyle girdim paraya cok acimadimda acidim:)
Yerli yapıt sonuçta baltalamak istemem. Keşke hasılat yapsa. Bizde ekmek yiyoruz bu işten.
dört kişi ile film yapmislar
ikisi zaten filmn basinda sehit oluyor.
geriye kalan iki er ile filmi bitirmisler
bir sahnede
mermim bitti lütfen ates etmeyin diye teröristlere yalvariyor
ben bunu askerimize hakaret olarak kabul ettim bence razil bir durum
bir sahnede de
teröristler ke burun buruna gelip karin icine saklanip
görmesinler diye dua ediyolar
askerlikle alasi olmayan telsiz konusmalari
kötü ses kalitesi
3,4 tane figüran la cekilmis berbat bir film
herşeyden önemlisi
türk askeri teslim olrmu ?
pkk dan saklanarak insallah görmezler diye dua edermi?
bu ne saygisizliktr flm diye koymuslar
yaziklar olsn
o filme verecegn parayi mehmetcik vakfi na bağislayin
bence vatana millete daha faydali bir is yapms olrsunuz
filmi anlatmayaydın iyidi..hani ne bileyim , olurda izlemek isteyen çıkar falan..
bugun gıtmek gibi bi hata yaptık sacmalıklarla dolu
fragmanlardan belliydi zaten böyle olacağı..şimdi sorsalar , sınırlı bütçeyle film çekiyoruz derler ama ben bu bahanenin arkasına saklanmalarını hiç anlamıyorum..bütçe değil beyin sınırlı bence..
Neden çatışma sahnelerini çok sayıda ve uzun yapmazlar anlamıyorum.İnsanların aksiyon bekledikleri sahneler bunlar.
kacirlan askerler kandilde cay kahve iciyodu
teslim olmsyanlarda
edirne kapida canakkalede yatiyolar (ruhları şaad olsn)
hepsi teslim olsaydi ozanan kimse ölmezdi
baskan olrmu oyle sey
esr düşmek askerde suçtur zaten hemde saglam bir suc
cezasini hatrlamiyorum ama sivil hayati görmezsn hrlde birdaha
bu sene bilet parasına acıdığım iki tane film var biri çanakkale çocukları öbürüde dağ
Gitmeyi düşünüyodum beğenmeyen çok. Özcan Deniz'in filmine gittim bi iki gün önce, o da tırt
o psikilojiyi ben biliyorum. türk askeride aileside teslim olmaz. güneydoğuda lojmana saldırdıklarında babam anneme silahını verdi. eve ulaşmayı başarırlarsa önce çocuklarımızın sonra kendine kafana sık dedi ve annem silahı kafasına dayayıp bekledi. eğer girmeyi başarsalardı belki şuan sizinle yazışıyor olamayacaktık.
Dağ'a gitmedim izleyenler kötü yorum yapıyor,evim sensin hakkında aynı düşüncelere sahibim,geçmişte yapılan bugünlerde izlediğimizde güldüğümüz bir film olmuş,biraz sonlarına doğru mecburiyetten duygusallık vardı onun dışında konusu çok saçma .
''O rakıyı içersen sevgili oluruz,yoksa olmayız .''
Köfteci de aşk başlıyor hemen :)
Neyse türkiye sineması ''küfürlü''komedi dışında izlenmez ,korku desen yapamıyoruz zaten,Dram filmlerimiz ayda yılda bir iyi çıkıyor .
Dağ filminin fragmanlarında sayılı insan vardı ,o zaman bile bu nasıl fragman diye yazılar yazılmıstı forumda ben bu fılmden umutluydum ama yapılan yorumları dıkkate alıp bugun sınema planını ıptal edıyorum.yada başka bir filme gidicem.
Keşke iptal etmeseydin. Dün aksam fragman ve filmin konusuna bakarak gittim. Beğenerek izledim. Güzel bir film olmus . Zaten önemli olan 100 adamla film çekmek değil az kişiyle sıkıcı olmayan film çekebilmek ve bunuda başarmışlar. Çok mu mükemmel? hayır ama çok mu kötü kesinlikle hayır. İzlenmelimi türk sineması için ve izlenmeyecek bir film olmadığı için kesinlikle sinemada izlenmeli.
(SPOILER İÇERİR)
Birde bir arkadasımız bir yorum yapmıs " türk askeri hiç mermim bitti ateş etmeyin dermi " diye. Der arkadasım cünkü ordaki adam senin tanımladığın türden bir asker değil. Elektirikcilik yapan haytanın teki . Gün gelmiş çağırmıslar askere üç beş kursun sıktırıp oldun deyip göndermişler doğuya. Seni göndersek dizlerinin bağı çözülür ateş bile edemezsin belkide... Kaldıki senin tanımladığın türk askeri (bordo bereli) geliyor daha düşman nefesini alamadan indiriyor adamı... Gidin izleyin bir "nefes" gibi savaş filmi olarak düşünmeyin sadece
uyarı ıcın tesekkurler,o zaman hafta sonu planına eklıyorum,yapılan yorumların hepsı negatıf olunca R yapmak en mantıklısı geldı ama o kadarda kotu degıldır ya herhalde,neyse bu kararı ızledıkten sonra ben verıyım barı aklımda kalcagına,iyi yada kotu olsada ızlemıs olurum,sonra bende yorum yaparım gıtmeyın dıye :)