yav filmin konusu zaten uzun dönemle kısa dönemin ilişkisi...nefesle uzaktan yakından alakası olamaz zaten...
Printable View
yav filmin konusu zaten uzun dönemle kısa dönemin ilişkisi...nefesle uzaktan yakından alakası olamaz zaten...
Film malesef benim için hüsran ve hayalkırıklığı oldu. Bir daha bu tarz film çekmesinler diye çekilmiş bir film sanırım :)
Bende hiç beğenmedim valla çok basit konulu olmuş
O kadar kötü mü ya ? Hevesim kırıldı bak şimdi
Bence o kadar kötü değil, gayet etkileyiciydi.
ben DAG fılmını ızledım bence gayet güzel.. izlenir..
Arkadaslar türk sinemasını yerden yere vurmak biraz acımasız oluyor. Güzel filmlerimiz var. Hollywood kadar film çeken bir ülkede değiliz zaten o kadar imkan maddiyat felanda yok. Misal beni korku filmlerinde Türklerin yaptıklarından daha fazla etkileyebilen yok. İşin içine kurandan alıntılar ve cinler girdimi kafa gidiyor benim. Sıyırıyorum 2-3 ay ayakta dolanıyorum :D Paranormal activity vs... gibi filmlerde sıkıntım yok oturur izler gider yatarım :D
filmin ilk yarısıyla ikinci yarısı cidden ayrı filmler gibiydi ilk bölümü çok salakçaydı ama ikinci bölümünde gene vardı bişeyler ya :D
dağ filmine gitsem mi gitmesemmi bilemedim şimdi ama ben gene gideyim keçiörenli falan filan bizim mahallenin çocugu sırf o yüzden gidecem bakalm nasılmış :)
çok çok etkilendik. sadece asker, terör, eleştiri, aksiyon filmi değildi. kısıtlı bir kadro ile tahminimce kısıtlı bir bütçe ile yapılmış harika bir filmdi. karakol komutanı çok etkileyici idi. bitiş jeneriği ağlattı. kapanış film, kurgu, acıtasyon değil gerçekti. yüzümüze çarptı. haykıra haykıra ağladık valla. ahh kıraç ahh. gidin abi. çok mu değerli iki saatiniz. bu kadar ön yargılı olmayın.
Film gayet güzel. Kaçırmamanızı öneririm.