Birde tartışmaya girince yaptığını doğru bişey zannedip üste çıkmaya çalışan versiyonlarıda mevcut ben bunlara (BBT) bezelye beyinliler topluluğu diyorum kısaca.
Ambulans Nerde Kaldı Diyenler Mutlaka İzleyin on Vimeo
sultanbeylide 9 kişinin öldüğü kazaya giderken çekmişler bu videoyu bir kere izleyen bir daha girmez bence.
Dikkatimi çeken kaymakam koruma araçları olmadan (?) geziyormuş ve şöförüde eğitim almamış biriymiş.Aracın camlarını,kapılarını açmak ''güvenliği kırmak'' olarak tabir edilir.Resmi makam şöförlerinede ilk verilen bilgilerdendir diye biliyorum öyle her durumda cam açmazlar yani kolay kolay.Bana pek inandırıcı gelmedi kaymakam beyin korumasız yanlız gezmesi ve şöförün önce kendi sonra kaymakam'ın camını açması ama tabii ki orda değildim ne olmuş ne bitmiş bilemem.
anlamazlar kafaları basmaz. hep bir bahaneleri vardır. tın tın gidenlere bizde kılız. otobanı kuralına göre kullanmayanlara bizde kılız ama bu girmemize sebep olmaz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
gotlerinden tirsmasinlar , bu ulkede calisan kaymakam , emniyet amiri , pasa , asker , oldurulur , bademin altina siginmis dibiklara bisi olmaz . o yuzden gerek yok cam da acarlar sunroofta biliyorlar cunku baslarina bisi gelmez-gelemez , kimseyle ters dusecek got malesef o serilerde mevcut degil .
bide kim sker yalova kaymakamini var da , bu laf buraya uydumu bilemedim![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
şu vidyoyu bir izlesin emniyet şeridini kullananlar...
istanbul 112 motoambulans Hızır 5 - YouTube
birde normal araçlara şu çakma sirenlerden lambalardan takan milleti sivil polis gibi kandıran barzolar var..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ben bir de şu E-5 te emniyet şeridi olmamasına rağmen sağ şeritte emniyet şeridi varmış gibi durup eleman indiren servis şöförlerine kötü dileklerde bulunuyorum hiç iyi anmıyorum onlarızaten üflesen tıkanan bi trafik var *** kafalı gidip sağ şeritte eleman indiriyor sonra o gidene kadar trafik kilit
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Siz yine iyisiniz,kameralar her an kayıttalar,büyük bir kesimi dizginliyor, ceza korkusuyla kırmızıda duran cok var,burada kameralar ceza yazmiyor,çoğu kimse de ışıkları takmıyor. Bakıyorsun altindaki araba lüks, pahalı, gayet kaliteli semtlerde yaşıyorlar, ama kırmızı ışıkta geçmekten, kural ihlali yapmaktan hiç çekinmiyorlar, demekki insan olmamın ölçütü para veya sosyal sınıfla alakalı degil. Kural ihlali yapan kırolardan cok özür diliyorum, başlarını ağrıttim...
hem en solda tin tin giderler hem de trafik sikistigi zaman hop emniyet seridine girerler. ayni sekilde kirmizi isikta devam edip ondan sonra tingir mingir gidenleri arabadan disari cekip alasim geliyor.
Daha icimizde "emniyetten giderim ben" diyen ve buna kendince bahane bulabilenler var, sokaktaki adama gelene kadar icimizden baslayalim esas.
2 yanlis 1 dogru etmez, sol seridi isgal eden serit ihlali yapiyor diye sen emniyetten sikamazsin, boyle bir hakkin yok, olmayacakta...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
emniyet şeridinden yardırıp seridin bittiği ya da tıkandıgı yerlerden kaynak yapmaya çalışırken ısrarla yol vermezseniz birde tip tip bakıyolar ya sanki çok doğal bir haklarını yiyormuşum gibi
Amcamın bi lafı var ben sağdayken gelipte atsın makası,b.k gibi yapışır,defransiyelden kazırız![]()
Coğrafya kaderdir
az önce zorda kaldığım için emniyet şeridine girdim çekmeköy yolunda.mecburdum .birdefa kullandım oda zorda kaldıgım için. inanın utandım aynama bakdım arkamdan birisi laf edecek diye girmem ile cıkmam bir oldu. ama mecburdum.bende kesınlıkle sevmıyorum emniyet şeridini. çok tehlikeli. duran var indiren var aracı bozulan var varda var yani saymakla bitiremezsiniz Allah korusun herkesi kazadan beladan.
DRİLL
Dr.Ecu
cumhurbaşkanı nın kullanmadıgı emniyet şeridini, götü boklu müdürler siren çalıp kullanıyor,
küçükcekmece civarında, sanırsam milli egitime ait siyah vip transporter var, polat alemdarınki gibi sanki memleketi kurtarcak çakarlar sirenler, ama dua gibi küfürlerim var bazen kendime bile inanamıyorum emniyetten gidenlere küfür ederken, hani derlerya başka birşey dileseydin olurdu diye eger küfürlerimden biri kabul olursa fantaziye hasta olucaksınız.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
Kuzenim bu işle ciddi uğraşıp bu kişileri afişe ediyor, her gün yolda fotoğraflarını çekip gerekli mercilere bildiriyor ama ne kadar dikkate alınıyor bilmiyorum. Ekleyip çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
https://www.facebook.com/emniyetseridi34
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)