Ben girmiyorum
Hatta e-5 de temde katılımda sonra emniyet başlııyorsa yol daraldığından hemen çizgiye girmeden dışarı atıyorum kendimi
Büyük konuşmayım acil bir şey olursa girerim kimsenin gözünün yaşına bakmam hastalık v.s gibi durumlarda
He normal şartlarda giripte tam gaz gelenlere küçük süprizler yapıyorum eğlenceli oluyor
eski arabada çok yapıyordumsağ taraf vuruktu arabanın
emniyet şeridine girmek direk kırmızı da geçmek aynı... emniyet şeridinde araç ve insanlar olabilir.. insanca düşünmek lazım!! bir de bi bu kadar insan olması gereken lavuklar sol şeritte 70 le giden beyinsizler!!! İzmir de en çok şahit olduğum şey; (sürekli trafikteyim nerdeyse) trafik sağdan akıyor abi!!! soldan akması gerekirken tüm mallar sola atmış kendini... bir de sellektör yapınca frene asılanlar!!! el kol yapanlarrrrr... bu ayılardan da uzak olmak için makas atıyoruz düzgün bir şekilde kimseyi rahatsız etmeden!! sonra küfür ediyolar... aha böyle insanlarımız!! her gün deliriyorum yaaa!!!
Bide bazı emniyet şeritçileri, sanki haklıymış gibi atar gider yapıyor sağ şerittekilere..
5-10dk erken varabilmek adına başkalarını riske atmak![]()
Emniyet şeridini kullandırmayın kapatın vs diyen insanlar var kurallar ve hatalar var.
1. emniyet şeridi yerine sol şeride eds koyulursa kamyon otobüs vs ticarilerin buradan gitmesi engellenir ise trafik için çok daha iç açıcı bir durum ortaya çıkacak.
2. Üzerine kırarım önünü keserim vs diyen arkadaşlar da var 100 tane boş adamı engelleyebilirsiniz ama 101. cinin bu şeridi kullanmaya gerçekten ihtiyacı var ise bu çok üzücü bir sonuç doğurabilir.
3. Trafik de kimse kimseyi düzeltme değil de bence herkes kendini düzeltmeli ve geri kalan kuralları trafik görevlileri uygulamalı.
4. Yapmadık yapmıyoruz vs bana boş geliyor heleki bu forumda benim çocukluğumdan beri değişen tek huyum insanları korkutmayacak ve kendime küfür ettirmeyecek şekilde yol almak oldu yine gidebildiğim kadar hızlı gidiyorum emniyet şeridini kullanıyorum bir sürü hata yapıyorum ama yıllardır ne bir korna sesi ne bir selektör yapıldığını bilmem gün için de hiç yoksa istanbul içi topkapı beylikdüzü -beylikdüzü maltepe beylikdüzü yapıyorum ve gün bana yetmiyor kurallara uygun gitsem işlerimin hiç birini halletmem mümkün değil bu yüzden 1- maddeyi can olarak görüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)