Rüyalar fix. :)
Printable View
Vay arkadaş 3-4 paket içenler var, nasıl kıyıyorsunuz vücudunuza bu kadar akıl alır gibi değil.
Ben 8 küsür senedir içiyorum ama içiyorum demeye bile utanıyorum, günde maksimum 3 tane. Askerde bile kendimi şartladım sadece her öğünden sonra 1 tane içmeye yoksa bunun bir sınırını koyamıyor insan.
Biraz irade yapın kontrollü için içecekseniz de, 5-6 taneyi geçmeyin. Böyle tütünün tadını da daha iyi alacaksınız emin olun :) diğeri sırf iş olsun diye sigara içmek, el - dudak tiryakiliği..
23 yaşındayım bu zamana kadar özentiyi geçtim merakla bile bir sigara içmişliğim bi fırt çekmişliğim yok. Bu yüzden nasıl bi bağımlılığı tadı var bilmiyorum merakta etmiyorum. Ama şunu söylemek isterim. Ramazan ayındayız 17 saat aklına gelmiyor ise inancın azda olsa kuvvetlidir demektir. Ama şunu da düşünmek lazım oruç tutuyoruz. Oruçu aç susuz kalalım diye tutmuyoruz. Allah için oruç tutuyorsak bunun amacı açın tokun halinden anlamak en önemliside "nefsimize" hakim olmayı öğrenmek içindir. Ben bu yüzden buna inanıyorum "nefsim kuvvetli" diyen adam sigarayı bırakmak istiyorsa bırakır diye düşünüyorum. Çünkü örneklerini görüyoruz. Eroin gibi bir illet değil sonuçta bu.
lanet pis birşey sakın deneme bile 20 küsür senemi caldı, 5 aydır elektronik içiyorum son 2 aydır 0 nikotin kulanmama ramen yanımda biri içerken dahi canım cekiyo.
nezaman kurtulacam şu illetten bilmiyorum...
champix olayı kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.
tiksiniyorsun 5. günden sonra içilen ortamda dumanını görmeye tahammül edemiyorsun bende ki tek yan etkisi aşırı derece de su tüketimi olmasıydı zaten suyu çok içen biriydim deli gb su içirtti bana yada sigarasızlık ağzımı kuruttu ondan da olabilir
champix başarılı tavsiye ederim
Champixi yan etkilerini incelemeden, normal psikolojiniz yoksa doktora danışmadan almayın. Kimseye de bu bilgilendirmeyi yapmadan tavsiye etmeyin.. Ben de herhangi bir yan etki görmedim ama bir başkasında bu yan etkiler ortaya çıkabilir ve bazıları çok ciddidir.