User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Ramazan ayı ve Sigara illeti...

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amcam çakmak kullanmayan cinsten.günde 3 hatta duruma göre 4 pakette içtiği olabiliyor.iş sıkıntısına göre veya keyfine göre ancak çok ilginç bir durum var.böbrek üstü bezlerinde kist vardı ameliyat oldu 5 sene önce ve o zamandan bu zamana kadar 3 ayda bir komple bakıma giriyor sonuç?ciğerler tertemiz gırtlak gayet normal.e nereye gidiyormuş bu duman diyorum?ateyizler bile açıklayamaz diyor

bende günde 1 paket içerim bazen sıkıntılı olduğumda 2 pakette oluyor...sıkıntısını yaşamıyor muyum yaşıyorum tabii ki.yaşım daha genç.merdiven çıkarken ve yüzerken özellikle.ancak şu anlık bırakma gibi bir niyetim yok doğrusunu söylemek gerekirse.aslında champix konusunu çok okudum heveslendim bi ara ama cesaret edemedim.bence tamamen psikolojik ve cesaret işi.

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo çok sevindim bırakmış olmasına. Umarım yan etkilerini yaşamamıştır, dikkat etmekte fayda var. Konumda defalarca uyarmıştım. Eğer bıraktıysa bir daha kolay kolay başlamaz, bir de allen carr'ın kitabını okursa arada sırada gelen "can çekmeleri" ni de kolayca defedebilir.
    rüyalar,diş eti ağrısı dışında belirgin bir yan etkisi olmadı babamda Soruyorum arada hiç canım istemiyor diyor
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FaTiH44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rüyalar,diş eti ağrısı dışında belirgin bir yan etkisi olmadı babamda Soruyorum arada hiç canım istemiyor diyor
    Rüyalar fix.

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş 3-4 paket içenler var, nasıl kıyıyorsunuz vücudunuza bu kadar akıl alır gibi değil.
    Ben 8 küsür senedir içiyorum ama içiyorum demeye bile utanıyorum, günde maksimum 3 tane. Askerde bile kendimi şartladım sadece her öğünden sonra 1 tane içmeye yoksa bunun bir sınırını koyamıyor insan.

Biraz irade yapın kontrollü için içecekseniz de, 5-6 taneyi geçmeyin. Böyle tütünün tadını da daha iyi alacaksınız emin olun diğeri sırf iş olsun diye sigara içmek, el - dudak tiryakiliği..
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 yaşındayım bu zamana kadar özentiyi geçtim merakla bile bir sigara içmişliğim bi fırt çekmişliğim yok. Bu yüzden nasıl bi bağımlılığı tadı var bilmiyorum merakta etmiyorum. Ama şunu söylemek isterim. Ramazan ayındayız 17 saat aklına gelmiyor ise inancın azda olsa kuvvetlidir demektir. Ama şunu da düşünmek lazım oruç tutuyoruz. Oruçu aç susuz kalalım diye tutmuyoruz. Allah için oruç tutuyorsak bunun amacı açın tokun halinden anlamak en önemliside "nefsimize" hakim olmayı öğrenmek içindir. Ben bu yüzden buna inanıyorum "nefsim kuvvetli" diyen adam sigarayı bırakmak istiyorsa bırakır diye düşünüyorum. Çünkü örneklerini görüyoruz. Eroin gibi bir illet değil sonuçta bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    23 yaşındayım bu zamana kadar özentiyi geçtim merakla bile bir sigara içmişliğim bi fırt çekmişliğim yok. Bu yüzden nasıl bi bağımlılığı tadı var bilmiyorum merakta etmiyorum. Ama şunu söylemek isterim. Ramazan ayındayız 17 saat aklına gelmiyor ise inancın azda olsa kuvvetlidir demektir. Ama şunu da düşünmek lazım oruç tutuyoruz. Oruçu aç susuz kalalım diye tutmuyoruz. Allah için oruç tutuyorsak bunun amacı açın tokun halinden anlamak en önemliside "nefsimize" hakim olmayı öğrenmek içindir. Ben bu yüzden buna inanıyorum "nefsim kuvvetli" diyen adam sigarayı bırakmak istiyorsa bırakır diye düşünüyorum. Çünkü örneklerini görüyoruz. Eroin gibi bir illet değil sonuçta bu.
    Eroinden daha tehlikeli, daha etkili, daha yüksek güçte bağımlılık yaratan, daha az zararlı gibi görünüp daha çok zarar veren bir illet..

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lanet pis birşey sakın deneme bile 20 küsür senemi caldı, 5 aydır elektronik içiyorum son 2 aydır 0 nikotin kulanmama ramen yanımda biri içerken dahi canım cekiyo.

nezaman kurtulacam şu illetten bilmiyorum...

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    champix olayı kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.

tiksiniyorsun 5. günden sonra içilen ortamda dumanını görmeye tahammül edemiyorsun bende ki tek yan etkisi aşırı derece de su tüketimi olmasıydı zaten suyu çok içen biriydim deli gb su içirtti bana yada sigarasızlık ağzımı kuruttu ondan da olabilir

champix başarılı tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kemal_koker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    champix olayı kesinlikle parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.

tiksiniyorsun 5. günden sonra içilen ortamda dumanını görmeye tahammül edemiyorsun bende ki tek yan etkisi aşırı derece de su tüketimi olmasıydı zaten suyu çok içen biriydim deli gb su içirtti bana yada sigarasızlık ağzımı kuruttu ondan da olabilir

champix başarılı tavsiye ederim
    Champixi yan etkilerini incelemeden, normal psikolojiniz yoksa doktora danışmadan almayın. Kimseye de bu bilgilendirmeyi yapmadan tavsiye etmeyin.. Ben de herhangi bir yan etki görmedim ama bir başkasında bu yan etkiler ortaya çıkabilir ve bazıları çok ciddidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)