bende 4 ay bırakabilmiştim ilk zamanlar çok ciddi psikolojik sorunlarım oldu sonunda babam konuşmayalım bir süre seninle dedi :s baktım olacak gibi değil yakınlarımı mutsuz ediyorum geri başladım mutluyum içiyorum![]()
bende 4 ay bırakabilmiştim ilk zamanlar çok ciddi psikolojik sorunlarım oldu sonunda babam konuşmayalım bir süre seninle dedi :s baktım olacak gibi değil yakınlarımı mutsuz ediyorum geri başladım mutluyum içiyorum![]()
bende ramazanda ara verdim eş dost uzatırsa 1-2 tane içiyorum günde, ramazan bitsin gene paketimi alır cebime koyarım![]()
turbocuk istiyoruz
kişinin kendine verdiği zararı geçtim, çevreye yaydığı o iğrenç koku bile bırakmak için sebep... diş tırnak sapsarı, eski otobüs kokularını hatırlayın sigara içilirdi, çocukken her bindiğimde kusardım... Allah'a şükür AB'nin güzel bir yanını aldık da sigara her yerde yasaklandı....
Şimdiki nesil kime özenip içiyor bilmiyorum.. Eskiden rock'dı , grunge'dı bunalımdı derken özeniliyordu, şimdi o da kalmadı.
Aynen denildiği gibi tozların sakızların hepsi yalan.Onların sizi iyileştirdiğine inandığınız için kullanıyorsunuz ve bazılarıda böyle bırakıyor.17 saat içmiyorsunuz.Ondan sonra birkaçgün uyumayı deneyin.vurun kafayı yatın sahur vakti kadar yiyin için.Bir kaç gün sonra aklınıza gelmez.Benim aklıma gelen yöntemde bu..
Tiryakiler bana şunu bir açıklayabilir mi? Ben sigara içen biri değilim, fakat günde min. 1 paket içen insanlar her gördüğünde aman içme diyorlar. Ee birader, zararlı olduğunu biliyorsun, ama bırakmaya çalışmıyorsun. Bırak boş konuşma o zaman.![]()
Bırakmak isteyince gayet bırakılıyor, benim babam günde 2 pakete yakın içerdi, dedemi doktora getirip götürürken hastanede bi gırtlak kanserinden çeken hastayı gördü. Geldi eve bütün paketleri attı çöpe. O gün bugündür tam 8 yıl oldu, içilen yere dahi girmiyor şuan. Ne b*ktan kokusu varmış lan bunun diye![]()
sigaraya bagımlı olmak tamamen psikolojik.sen vucudunun ona bagımlı oldugunu kabul ediyorsun ve sartlıyorsun.kendimden ornek veriyim 4 senedir sigara iciyorum. ilk sene günde 1 paketti. uzun suredir sadece keyfine alkolle yada keyifli bir muhabbetin yanında.onun haricinde paketi almak aklıma bile gelmiyor.istedigim zaman 3-4 ay agzıma sürmüyorum hicde canım istemiyor.hatta yanımda biri icsin ben icmeyeyim resmen igreniyorum o kokusundan.bazılarını goruyorum otobusten in pofur pofur,ders arası icmem lazım pofur pofur adam sigaraya kendini sartlamıs ders bitince yada is bitince ara verince sigara icicem diye.bu dusunceyi kafanızdan atarsanız bagımlılık falan kalmaz.ben sigaranın bagımlılık yaptıgına hiccc inanmıyorum
ilk hafta 4 tane içtim 2 hafta azıttım 2.paketi açtım ki normal zamanda 1 paketi 2gün hatta 3. güne sarkıttıgım olurdu, ki zaten o kadar kısa sürede 1 paketi devirmem sonucu hasta oldum. nerden başladım bu illete mk
ben emzik diyorum bu dediğine işte, ağız alışkanlıgı, yemekden sonra çay kahve de içilcek diye şartlamışız kendimizi, biraz dişimizi sıksak güle güle dicez.. alışmış kudurmuştan beterdir ama![]()
Ramazan da 17 saat içmiyorum sonrasında da sahura kadar açığı kapatıyorum.Alışkanlık ama çok kötü bir alışkanlık...
günde 2 paket içen amcam bıraktıysa bence herkes bırakır, Allaha şükür kullanmıyorum.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Ramazan haricinde bırakma olasılığım şimdikine nazaran çok daha yüksek..
Sigarayı bıraksam ramazanda yine başlarım ben ya..
Ramo ben de bi zamanlar iciyodum. Bi ara biraktim sonra tekrar basladim filan. Sonra tekrar biraktim. Artik icmiyorum. Bu illetten nasil kurtuldugumu anlatayim sana. Bi gun sabah kahvalti ederken yanliz basimaydim dedim ben bu illeti birakacam. Ve Rab' bime cok buyuk bir yemin ettim ve soz verdim. O günden sonra ...tün yiyosa ic diyorum kendime
Sen de öyle yap. Zaten inancin kuvvetliyse mecburen birakiyorsun![]()
champix isimli bir ilaçla 15 günde hiç zorlanmadan bıraktım.. Neredeyse 3 ay olacak ağzıma sürmeyeli.. forumda aratırsan konusu var..
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
ooo çok sevindim bırakmış olmasına. Umarım yan etkilerini yaşamamıştır, dikkat etmekte fayda var. Konumda defalarca uyarmıştım. Eğer bıraktıysa bir daha kolay kolay başlamaz, bir de allen carr'ın kitabını okursa arada sırada gelen "can çekmeleri" ni de kolayca defedebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)