User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ramazan ayı ve Sigara illeti...

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4 ay bırakabilmiştim ilk zamanlar çok ciddi psikolojik sorunlarım oldu sonunda babam konuşmayalım bir süre seninle dedi :s baktım olacak gibi değil yakınlarımı mutsuz ediyorum geri başladım mutluyum içiyorum

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğimiz paralar cabası..yemin ederim kredi ödenebiliyor hesapladım biara..

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ramazanda ara verdim eş dost uzatırsa 1-2 tane içiyorum günde, ramazan bitsin gene paketimi alır cebime koyarım
    turbocuk istiyoruz

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişinin kendine verdiği zararı geçtim, çevreye yaydığı o iğrenç koku bile bırakmak için sebep... diş tırnak sapsarı, eski otobüs kokularını hatırlayın sigara içilirdi, çocukken her bindiğimde kusardım... Allah'a şükür AB'nin güzel bir yanını aldık da sigara her yerde yasaklandı....

Şimdiki nesil kime özenip içiyor bilmiyorum.. Eskiden rock'dı , grunge'dı bunalımdı derken özeniliyordu, şimdi o da kalmadı.

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişinin kendine verdiği zararı geçtim, çevreye yaydığı o iğrenç koku bile bırakmak için sebep... diş tırnak sapsarı, eski otobüs kokularını hatırlayın sigara içilirdi, çocukken her bindiğimde kusardım... Allah'a şükür AB'nin güzel bir yanını aldık da sigara her yerde yasaklandı....

Şimdiki nesil kime özenip içiyor bilmiyorum.. Eskiden rock'dı , grunge'dı bunalımdı derken özeniliyordu, şimdi o da kalmadı.
    aynen katılıyorum..şimdi kapalı yerde sigara içildiği zaman ben bile sigara kulandığım halde, garipsiyor ve rahatsız oluyorum.

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen denildiği gibi tozların sakızların hepsi yalan.Onların sizi iyileştirdiğine inandığınız için kullanıyorsunuz ve bazılarıda böyle bırakıyor.17 saat içmiyorsunuz.Ondan sonra birkaçgün uyumayı deneyin.vurun kafayı yatın sahur vakti kadar yiyin için.Bir kaç gün sonra aklınıza gelmez.Benim aklıma gelen yöntemde bu..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ramazanda ara verdim eş dost uzatırsa 1-2 tane içiyorum günde, ramazan bitsin gene paketimi alır cebime koyarım
    Bende yazıyı okurken sonunda ramazan geldiğinde bırakıcam tamamen diyiceksiniz sandım..Sonuç hüsran

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tiryakiler bana şunu bir açıklayabilir mi? Ben sigara içen biri değilim, fakat günde min. 1 paket içen insanlar her gördüğünde aman içme diyorlar. Ee birader, zararlı olduğunu biliyorsun, ama bırakmaya çalışmıyorsun. Bırak boş konuşma o zaman.
    Bırakmak isteyince gayet bırakılıyor, benim babam günde 2 pakete yakın içerdi, dedemi doktora getirip götürürken hastanede bi gırtlak kanserinden çeken hastayı gördü. Geldi eve bütün paketleri attı çöpe. O gün bugündür tam 8 yıl oldu, içilen yere dahi girmiyor şuan. Ne b*ktan kokusu varmış lan bunun diye
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

mhmt.cln
    Misafir
    Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırakamıyorum filan hikaye
    öncelikle şunu kabullenin siz bırakmazsanız o sizi bırakacak.
    Dedem günde 4 paket içiyordu.
    doktor ya sen onu bırak yada o seni bırakacak dedi.
    ve bitti.
    boş zamanınızda hastanelerin ONKOLOJİ bölümünde yatan hastaları ziyaret edin inanın ben ne yapıyorum diyeceksiniz.
    yedikule göğüs hastalıkları hastanesinin her kliniğinde çalıştım, saymadım kaç tane ex verdiğimizi bu illet yüzünden... ama günde 1 paket içiyorum... dediğiniz doğru, gördüklerinden etkileniyor insan daha doğrusu etkilenmeli...

En önemlisi dediğiniz gibi irade...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigaraya bagımlı olmak tamamen psikolojik.sen vucudunun ona bagımlı oldugunu kabul ediyorsun ve sartlıyorsun.kendimden ornek veriyim 4 senedir sigara iciyorum. ilk sene günde 1 paketti. uzun suredir sadece keyfine alkolle yada keyifli bir muhabbetin yanında.onun haricinde paketi almak aklıma bile gelmiyor.istedigim zaman 3-4 ay agzıma sürmüyorum hicde canım istemiyor.hatta yanımda biri icsin ben icmeyeyim resmen igreniyorum o kokusundan.bazılarını goruyorum otobusten in pofur pofur,ders arası icmem lazım pofur pofur adam sigaraya kendini sartlamıs ders bitince yada is bitince ara verince sigara icicem diye.bu dusunceyi kafanızdan atarsanız bagımlılık falan kalmaz.ben sigaranın bagımlılık yaptıgına hiccc inanmıyorum
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk hafta 4 tane içtim 2 hafta azıttım 2.paketi açtım ki normal zamanda 1 paketi 2gün hatta 3. güne sarkıttıgım olurdu, ki zaten o kadar kısa sürede 1 paketi devirmem sonucu hasta oldum. nerden başladım bu illete mk

Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigaraya bagımlı olmak tamamen psikolojik.sen vucudunun ona bagımlı oldugunu kabul ediyorsun ve sartlıyorsun
    ben emzik diyorum bu dediğine işte, ağız alışkanlıgı, yemekden sonra çay kahve de içilcek diye şartlamışız kendimizi, biraz dişimizi sıksak güle güle dicez.. alışmış kudurmuştan beterdir ama
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazan da 17 saat içmiyorum sonrasında da sahura kadar açığı kapatıyorum.Alışkanlık ama çok kötü bir alışkanlık...

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günde 2 paket içen amcam bıraktıysa bence herkes bırakır, Allaha şükür kullanmıyorum.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazan haricinde bırakma olasılığım şimdikine nazaran çok daha yüksek..
    Sigarayı bıraksam ramazanda yine başlarım ben ya..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramo ben de bi zamanlar iciyodum. Bi ara biraktim sonra tekrar basladim filan. Sonra tekrar biraktim. Artik icmiyorum. Bu illetten nasil kurtuldugumu anlatayim sana. Bi gun sabah kahvalti ederken yanliz basimaydim dedim ben bu illeti birakacam. Ve Rab' bime cok buyuk bir yemin ettim ve soz verdim. O günden sonra ...tün yiyosa ic diyorum kendime

Sen de öyle yap. Zaten inancin kuvvetliyse mecburen birakiyorsun

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    champix isimli bir ilaçla 15 günde hiç zorlanmadan bıraktım.. Neredeyse 3 ay olacak ağzıma sürmeyeli.. forumda aratırsan konusu var..

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    champix isimli bir ilaçla 15 günde hiç zorlanmadan bıraktım.. Neredeyse 3 ay olacak ağzıma sürmeyeli.. forumda aratırsan konusu var..
    Evren,sayende bu ilaç konusunda bilgilendik.Ramazan başında babama da aldım ve bıraktı sigarayı çok şükür.Çok teşekkür ederiz Darısı diğer içenlerin başına.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FaTiH44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren,sayende bu ilaç konusunda bilgilendik.Ramazan başında babama da aldım ve bıraktı sigarayı çok şükür.Çok teşekkür ederiz Darısı diğer içenlerin başına.
    ooo çok sevindim bırakmış olmasına. Umarım yan etkilerini yaşamamıştır, dikkat etmekte fayda var. Konumda defalarca uyarmıştım. Eğer bıraktıysa bir daha kolay kolay başlamaz, bir de allen carr'ın kitabını okursa arada sırada gelen "can çekmeleri" ni de kolayca defedebilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)