User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: TechTurkey Anahtarlıkları Hakkında

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar bir ön ayak olunsa bu konu hakkında eminim rağbet görecektir lenyard ve anahtarlık olarak
    artık corc-i zamanı cdti

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şöyle bir sticker bastırmıştım,ama yönetim bu duruma karşı olduğundan dolayı yapıştırmıyorum.Hatıra gibi saklıyorum.

abi bu çok iyimiş ya techturkey olarak değilde ozaman temsili bir logo veya temsili bir isim kullanılabilir yani techturkey üyelerinden oluşan bir grup gibi, bizlerin anlayacağı ama forum yönetiminide bağlamayacak şekilde, sanırım bunun sakıncası olmaz.
    TR - B13

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sticker kesinlikle yasak arkadaslar, techturkey isminin tum haklari saklidir

Forum kontrolsuzce buyudu, bir cok kullanici abuk subuk araba kullanip oraya buraya patliyor. Bu sekilde anilmak istemiyoruz.
    Ayrica insanlari rahatsiz edecek sekilde araba kullanan, gurultu cikanlar da mevcut
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu çok iyimiş ya techturkey olarak değilde ozaman temsili bir logo veya temsili bir isim kullanılabilir yani techturkey üyelerinden oluşan bir grup gibi, bizlerin anlayacağı ama forum yönetiminide bağlamayacak şekilde, sanırım bunun sakıncası olmaz.
    Anlaşılmayan kısım ne?

Site ismi ve logosu olmaksızın alakasız bir isim ve alakasız bir logo ( ağaç, çiçek, böcek vs ) kullanacaksanız onun yeri de burası değil..

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşılmayan kısım ne?

Site ismi ve logosu olmaksızın alakasız bir isim ve alakasız bir logo ( ağaç, çiçek, böcek vs ) kullanacaksanız onun yeri de burası değil..
    kusura bakma abi, sadece yani techturkey'in adının kullanılmamasının nedenini kötü ve saçma durumlarda adının anılmaması olarak değerlendirdiğimden burada onun üyelerinin birbirini tanıyabileceği, tıpkı bir whatsapp vs. deki gibi grup tarzı, alakasız bir logo ile birbirini fark etmesi. bunun burdan başka bir yerde olmayacağını düşündüğümden böyle bir tez 65ileri sürdüm. gereklimidir gereksiz gelebilir ama ne biliyim dostluk bağlarının, selamlaşmanın artacağı fikri belirdi.
    TR - B13

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)