hayırlı teskereler...![]()
hayırlı teskereler...![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
hayırlı teskereler
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır demişler ,ayrıca her Türk asker doğarıda ekleyelim hayırlı teskereler dilerim .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
bende 3 sene önce askerliğimi orda yaptım.
Eğitim çavuşu olarak görev alacaksınız eğer usta birliğiniz de orasıysa ama benim bildiğim oraya gittiğinizde belli oluyor usta birliğiniz.
Kısa dönemleri genelde Kıbrıs'a gönderiyor sadece 1 bölük Manisa'da kalıyor umarım siz o bölükten olmazsınız.
"Fahri Kadıoğlu" bu ismi unutmayın!!en son üst teğmendi geçen sene bölük komutanı oldu diye duydum.
Bu adama düşerseniz gece uykularına veda edersiniz.
Başka aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Hayırlı tezkereler olsun şimdiden.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
5 ay göz açıp kapayana kadar geçerALLAH sağ salim gidip dönmeyi nasip etsin.şimdiden hayırlı teskereler alper
Hayırlı teskereler.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hayırlı tezkereler benimde acemi birliğim orasıydı batı kışla 3. tabur 2. bölükordan büyük ihtimal kıbrısa gönderirler yada orda eğt. çvş. olarak kalırsın
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Hayirli tezkereler simdiden kanka ins dogukislaya dusersin ben orda yaptim acemiligi 10 numara rahat
Hocam benim arkadasla acemilik ayni birlikte![]()
hayırlı teskereler alper rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)