ramazan senin aracı denemek istedim aslında, aklımda 1.6tdi var benim 1.2 ile arasındaki farkı görmek istedim ama siz baya kalabalıktınız şimdi yanlış anlaşılma falan olur diye pek yanaşmadım. senin araç bildiğim kadarıyla 140hp . benimkide 110hp. Farkı görmek istemiştim.
Geçen haftalar daha sakindi fazla egsoz yoktu![]()
Apaçilere çözüm bulmak lazım sıkıntı büyük...Adamlar tüm köprüyü boşta gaz vererek ve saçma sapan kornalarla geçip durdu :/
Passat B5 TDI
chipten kaynaklı bi sorun değildi Partikül filtrem doluydu temizlettirdim 1 aya kadar komple iptal edicem .. Senle deneyelim yarın diğer poloda gelir beraber cıkar güzel bi vidyo cekeriz
sizin toplam ağırlıkla bizimki eşit aslında + 18 jantlı arabaya bastırıyorsunuz.. Bide HEp ben geçiom hep sen gülüyosun onuda anlamadım gitti Vidyoyu atta bakim abi yaa
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
abi senin el atman lazım bu işe. hem apaçi tayfayı uzak tutmak lazım hem de herkes seni tanıdığı için ayrı gruplar halinde takılmayıp tek bir grup haline gelmemiz ve deneyeceklerin oradan çıkması lazım. kim kiminle deniyor onu bile anlayamıyor çoğu kimse sadece gürültü yapan iki araba gelince herkes yola bakıyor ve hımm bunlar deniyor diyip geçiyor.
mesela bugün ismail abi (çam) de vardı desem acaba kaç kişi evet gördüm der veya kim gördü denemelerini desem?
gruplar arası kopukluklar var. oraya gidince mümkün mertebe birarada olmak lazım.
Ramazan hep geciorum diyorsun da sadece 2 sinde gectin; onda da oZGur amcamın anormal gec basmasından dolayı oldu; ***** adam 50 yaşındayoksa masallah kafa burun spec arabalar
18 BBS CH ler takılı olsun da warsın gitmesin; deneme wideoaunu degil ama sadece arabayı cektigim wideo war; yarın ofisten atarım
Ama oem sac jantları takarsan ciddi fark olusabilir gibi![]()
M.Resat Simsek
bi şahinciye bağırdımda durmadı yav..k , yanımda 4-5 sağlam adam olsun o köprüye sokanı dürtsünler
Bende gelecektim, bu apaçi muhabbetlerini duyunca vazgeçtim..
Bilmiyorum ne oldu.. Gerçi ben kornaya falan razıyımda arabanın sağına soluna çarparlar diye korkuyorum.
en iyisi eski molpet buluşmalarıydı.deneyecek kısıler belırlenır 2şer kişi çıkılır.sadece deneyecek arabalar cıkar arka arkaya denemeler yapılır geri gelinirdi.muhabbette hep beraber olurdu rollde.
bu enkayı kim çıkardı anlamadım. 40 git 40 grl 80 km yol tepiyoruz ondada deneyecek adam bulamıyosun herkes nazlanıyo. 2. denemeyi yapmak için bi ton yol gidiyosun araba ısınıyo flan filan.
arkadaşlar iyi güzel hoş yazıyorsunuz, doğru mekan yok deneyecek yer yok, doğru herkesin kanı kaynıyor, doğru herkes arabasına yaptıklarının sonuçlarını görmek istiyor...
2 ya da 3 hafta önceydi tam hatırlamıyorum, Konutkentten Gölbaşına gidiyoruz otobandan, bu arada hem yol çalışması var falan biranda kendi şeridimde karşıdan gelen farlarla burun buruna gelldim, aha dedim yolu bölmüşler ben yanlış şeride girdim kesin, kendimi otomatikman sağa attım ve biranda en son 20 li yaşlarımda gittiğim ama kötü olayların olduğu, arkadaşımın kuzeninin motorla ezilip öldüğü o lanet yerde buldum kendimi, ilerden geri döndüm yoluma devam ettim, zaten arkamdan da jandarma geliyordu...
öyle bir ortamdan gerçekten zevk alıyor musunuz? hani şunlar gelmesin bunlar olmasın falan diyorsunuz da, orası yarım yapılmış bir asfalt parçası sadece her hangi bir işletme özel mülk falan da değil, yanlışlığın asıl nerede olduğunu sorgulayın bence, sorun oraya gelen sizin sevmediğiniz kişilerde değil...
ben otobanda gidicem karşımdan 3 tane e30 rahat rahat gevşek gevşek ters yönden uzunlar açık üzerime gelecek bazıları da buna eğlence diyecek... kusura bakmayın eğlence anlayışı çok farklı...
Güzel akşamdı biraz geç geldik ve çok duramadık ama güzeldi.Son zamanlarda apaçi olayı ciddi arttı sanırım bu olay çözümsüz...
Kankamı üzmeyinAma uyuyan devi uyandırdınız demedi demeyin
![]()
adam şanzumanı komple değiştirmeye gidiyor bu gün yarın
Boşver bak keyfine otomatik iyidir diyorum tek dediği ''bu hafta manuel olacak bu araba''
![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)