ALLAH rahmet eylesin..
Printable View
ALLAH rahmet eylesin..
allah geride kalanlara sabır versin
Yarabbi görünce görüntüleri çok kötü oldum..Allah yakınlarına sabır versin , mekanları cennet olsun, çok kötü can vermişler..
allah rahmet eylesin :(
allah yakınlarına sabır versn çok kötü bi durum :S
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin lakin arkadaşlar sosyal mesaj vermeyi bırakalım artık. Benim de altımda porsche olsa ben de her an gaza gelebilirim. Yok orda basılmaz, yok burda basılmaz... Bu o an kontrol edilebilir bişey değil bunu hepimiz biliyoruz.
An geliyo bi 2-3 yapıp bırakıyım diyosun, o an sonunu düşünemiyosun... ki biz bunları ortalama 100-200 beygirlik kıytırık araçlarla yapıyorken o porsche nin verdiği güvenle her an gaza gelinebilir.
Bu arkadaşlar da anlık gazın kurbanı olmuşlar, tekrardan allah rahmet eylesin üzücü bi durum allah kimsenin başına vermesin
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
Aman dikkat arkadaşlar :(
Allah rahmet eylesin üzücü :(
şimdi izledim haberlerde,çok feci olmuş!geride kalanlara sabır diliyorumm!
ilginc bir sekilde Drahte ye katiliyorum ...
Tabi sana da
Kimse Olmek istemez Kaza yapmak istemez herkez pro surucudur hicbisey olmaz ...
Ama ne yazikki aci sonuclar dogdugunda bu yukarda yazdiklarim yerini huzne birakir bir gurup insan icinde bole olsa olmazdi 300 le gitmistir kesin gibi yorumlarda yersiz eger Kadere inaniyorsaniz ...
iyi kotu ole bole ben tanimam bilmem uzuldum iki gencecik insanin hayatina ...
Allah Rahmet eylesin.
Sürücü arkadasimin yakin bir arkadasiymis herkes sok icinde Allah rahmet eylesin.
jantlar nerde göremedim ben ya :(
Allah rahmet eylessin çok feci.
vayy bee çalışıyoruz onlarla sürekli tetaş a.ş firma sahibinin oğlu şoka girdim gördüm allah rahmet eğlesin
yazık olmuş. genç yaşta hiç uğruna. Allah geride kalanlara sabır versin.
Çok yazik iki eve atesi dustu ve onlati yakiyo allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine sabir versin yazik
Atv de hemen diyor 500 binlik arac diye boxter ediyor sanki o kadar aci tabi allah rahmet eylesin
Cok uzucu bir durum gercekten gencecik adamlar :( ALLAH rahmet eylesin mekanlari cennet olur insallah