Ahkam kesmeye gerek yok, kendilerinden baska kimseye zarar vermemisler. Genc ölümü cok acı bir sey, Allah rahmet eylesin. Ailelerine de Allah tan sabır diliyorum...
Printable View
Ahkam kesmeye gerek yok, kendilerinden baska kimseye zarar vermemisler. Genc ölümü cok acı bir sey, Allah rahmet eylesin. Ailelerine de Allah tan sabır diliyorum...
allah rahmet eylesin
bide işin "yolun hatalı yapılma" boyutu var, yurtdışında öle bi yol yapıcan, aşırı hızdan 2 kişi orda ölücek, sonra o yolu yapan adamlar ortalıkta ellerini kollarını sallayarak dolaşacaklar
hadi hiçbir standarda uymayan öle bi tepecik yaptın oraya, önüne bi uyarı levhası koy bişi yap, oda yok, insan hayatı ülkemde ucuz maalesef
az önce starda haberi gördüm. eğer doğruysa porsche ile hız denemesi yapıyorlarmış. porschenin sahibi tekstil makinaları üreten birisinin oğluymuş...
yolu bilmiyordu galiba sola dünüş aşağı viraj, baya da uçmuş, porş bile bir işe yaramıyor işte...
havalandıktan sonra tavan üstüne çakılmış ilk galiba fena ezilmiş araba yoksa kurtulma şansları olabilirdi ecel gerçi bunlar sebeb Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin çok üzücü
Uffff bu nasıl bir kazadır boyle :( Allah rahmet eylesın olenlere.
Kazaya karışan araç Porsche olunca insan ister istemez gazlıyordu 2 genc kaza yapıp hayatlarını kaybettiler oluyor.Bu biryerde yanlışta değil başkasınında canını alabilirlerdi ama unutmayalımki coğumuz zaman zaman süratli arac kullanıyoruz.Allah hepimizi korusun.
kaza arkadaşımın gözünün önünde olmuş patlamadan önce göbekte 2 kere çevirmiş arabayı starbucksa doğru 2 defa gitmiş gelmiş sonrada havalanıp 2 kızın üstünden uçmuş bahçeye düşmüş olay bu şekilde
Yazık vallahi yazık.
arabadan eser yok içlerinden cıkmaları mucize olurdu.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin...
ben ayni yerden fiestayla 100le falan geciyodum geceleri o halde sadece ziplama oluyodu bu baya abartmis heralde